Opublikowano 21 Grudnia 202521 Gru Witam. Namieszałem cos w source binki i nie zrobiłem kopii zapasowej i nie odpala mi serwera. Proszę o pomoc w naprawie binki przez team viever albo cuś, oczywiście odpłatnie. Możliwa dalsza współpraca przy pomocach przy dodawaniu systemów bądź zmianie czegoś na serwerze za pomocą ustalenia stawki na h. Pozdrawiam serdecznie!
Opublikowano 21 Grudnia 202521 Gru W dniu 21.12.2025 o 07:32, Szee napisał(a):Kompilowałem w trybie debug, a plików używam Vertii.Nie wystarczy tylko skompilować binarkę w trybie debugu i ją uruchomić. Musisz ją uruchomić poprzez Visual Studio oraz wprowadzić odpowiednie ustawienia w nim aby generowane zostały dodatkowe informacje. Wtedy podczas crashu klienta bo domyślam się że taki jest problem będzie mieć dokładny moment crasha i na czym się wywala oraz call stack. Jakie zmiany wprowadzałeś przez wystąpieniem tego problemu? To też może być przydatna informacja.
Opublikowano 21 Grudnia 202521 Gru Autor Hmmm, spróbuję troszkę przy tym posiedzieć, ale średnio to widzę. Zepsułem na amen, dodawałem system kolorowych skilli, takze pare rzeczy tam namieszałem 😅
Opublikowano 21 Grudnia 202521 Gru o proszę przypomniałeś mi o moich starych plikach xd napisalem ci na pw