Opublikowano 15 Stycznia15 Sty Autor 3 godziny temu, farmal3x napisał(a):Error compile client: cannot open input file 'xxhash.lib'Masz gotową maszynę z windows z gotowym src które się kompiluje
Opublikowano 15 Stycznia15 Sty The archive is corrupted, I cannot extract the file; this has been reported before.@Sasori
Opublikowano 10 Marca10 Mar W dniu 15.01.2026 o 17:41, Sasori napisał(a):Masz gotową maszynę z windows z gotowym src które się kompilujeMożna prosić o reupload maszyny z windowsem? Nie da się jej wypakować "Błąd sumy kontrolnej"
Opublikowano 5 Kwietnia5 Kwi I'm not sure if this update fixed anything. Wikipedia is still buggy, and so is the offline store search. I doubt this update includes any major fixes.
Opublikowano 5 Kwietnia5 Kwi 3 minuty temu, szilo9905 napisał(a):I'm not sure if this update fixed anything. Wikipedia is still buggy, and so is the offline store search. I doubt this update includes any major fixes.major fixes for free? broo, u made my day XD Edytowane 5 Kwietnia5 Kwi przez ARK
Opublikowano 5 Kwietnia5 Kwi Autor 4 godziny temu, szilo9905 napisał(a):I'm not sure if this update fixed anything. Wikipedia is still buggy, and so is the offline store search. I doubt this update includes any major fixes.I didn't change anything in these files, buddy. I just prepared them so that anyone could run them.
Opublikowano 6 Kwietnia6 Kwi Programista 9 godzin temu, ARK napisał(a):major fixes for free? broo, u made my day XDhe meant fixes
Opublikowano 7 Kwietnia7 Kwi Cześć. Jestem w trakcie przerabiania tych plików pod PVE serwer z PVP nie hardcorowym max 120lvl, poratuje ktoś jakimś w miarę ogarniętymi plikami, robie wszystko od 0, ale idzie jak wolno, popoprawiałem troche plików już też pod względem kompilacji, składni, używania polskich znaków przez biny itdchar_battle.cppchar.cppskill.cppregen.txtbattle.cppmob_proto (txt)item_proto (txt)map_a1 itd. ze spawnami mobów@Sasori świetna robota, fajna paczka do zabawy, po 12 latach wróciłem do grzebania :)
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Premium Mam małe pytanko, przy wypakowywaniu windows.rar , wyrzuca mi błąd o uszkodzonym pliku - pobierałem dwukrotnie. Jest jakaś aktualizacja tego?
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Paczka jest uszkodzona ostatnio pytałem @Sasori czy mógłby ponownie wrzucić, ale chyba już jej nie ma. :/
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Autor Niestety :/ nie mam a nawet jakbym miał to mam tak chujowy internet w de że upload trwałby z trzy dni xd