Opublikowano 15 Stycznia15 Sty Autor 3 godziny temu, farmal3x napisał(a):Error compile client: cannot open input file 'xxhash.lib'Masz gotową maszynę z windows z gotowym src które się kompiluje
Opublikowano 15 Stycznia15 Sty The archive is corrupted, I cannot extract the file; this has been reported before.@Sasori
Opublikowano 10 Marca10 Mar W dniu 15.01.2026 o 17:41, Sasori napisał(a):Masz gotową maszynę z windows z gotowym src które się kompilujeMożna prosić o reupload maszyny z windowsem? Nie da się jej wypakować "Błąd sumy kontrolnej"
Opublikowano 5 Kwietnia5 Kwi I'm not sure if this update fixed anything. Wikipedia is still buggy, and so is the offline store search. I doubt this update includes any major fixes.
Opublikowano 5 Kwietnia5 Kwi 3 minuty temu, szilo9905 napisał(a):I'm not sure if this update fixed anything. Wikipedia is still buggy, and so is the offline store search. I doubt this update includes any major fixes.major fixes for free? broo, u made my day XD Edytowane 5 Kwietnia5 Kwi przez ARK
Opublikowano 5 Kwietnia5 Kwi Autor 4 godziny temu, szilo9905 napisał(a):I'm not sure if this update fixed anything. Wikipedia is still buggy, and so is the offline store search. I doubt this update includes any major fixes.I didn't change anything in these files, buddy. I just prepared them so that anyone could run them.
Opublikowano 6 Kwietnia6 Kwi Programista 9 godzin temu, ARK napisał(a):major fixes for free? broo, u made my day XDhe meant fixes
Opublikowano 7 Kwietnia7 Kwi Cześć. Jestem w trakcie przerabiania tych plików pod PVE serwer z PVP nie hardcorowym max 120lvl, poratuje ktoś jakimś w miarę ogarniętymi plikami, robie wszystko od 0, ale idzie jak wolno, popoprawiałem troche plików już też pod względem kompilacji, składni, używania polskich znaków przez biny itdchar_battle.cppchar.cppskill.cppregen.txtbattle.cppmob_proto (txt)item_proto (txt)map_a1 itd. ze spawnami mobów@Sasori świetna robota, fajna paczka do zabawy, po 12 latach wróciłem do grzebania :)
Opublikowano Środa o 21:441 dn Premium Mam małe pytanko, przy wypakowywaniu windows.rar , wyrzuca mi błąd o uszkodzonym pliku - pobierałem dwukrotnie. Jest jakaś aktualizacja tego?
Opublikowano Wczoraj o 03:05 1 dn Paczka jest uszkodzona ostatnio pytałem @Sasori czy mógłby ponownie wrzucić, ale chyba już jej nie ma. :/
Opublikowano Wczoraj o 04:43 1 dn Autor Niestety :/ nie mam a nawet jakbym miał to mam tak chujowy internet w de że upload trwałby z trzy dni xd
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Premium 12 godzin temu, Sasori napisał(a):Niestety :/ nie mam a nawet jakbym miał to mam tak chujowy internet w de że upload trwałby z trzy dni xdjest opcja dopytać o pare rzeczy? Przy próbie odpalenia metin2.sln wydupca mi z VS 2019 od groma bledow, które probuje powoli naprawiać, bo tego systemu nie idzie pobrać przygotowanego.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Premium Takich głównie, przy pierwszej kompilacji metin2server.auth, wywala mase błędów, poprawiłem już windows SDK, wersje tego, ciągle z tym samym walczę, od samego pobrania plików jedynie do tego doszedłem.EDIT : Usunąłem folder hunter i manualnie pobrałem blik do Boosta, zeby nie pobieral zs internetu tylko z gotowego pliku, i chyba zakonczylo sie sukcesem, bo bledow brak, wklejam drugi ss. Edytowane 18 godzin temu18 godz. przez Matty07 ZMIANA