Opublikowano 29 Grudnia 202529 Gru Witam, szukam szukam i albo źle szukam albo tego nie ma w necie.Problem dotyczy sklepow ikarusa, chodzi o strzałkę nad sklepem jak go wyszukamy. Domyslnie tego nie ma po zaimplementowaniu systemu. Walczyłem 5h ze strzałką żeby po wyszukaniu itemów pokazała się nad danymi shopami i teraz mam problemy zeby je kasować po otwarciu sklepu ;dPytanie brzmi czy ktoś to przerabiał i jest na tyle miły by podrzucić jakieś tipy jak to sprawnie zrobić ew. jest gdzieś w sieci tutorial od tego.
Opublikowano 29 Grudnia 202529 Gru W dniu 29.12.2025 o 19:26, polemika napisał(a):Witam, szukam szukam i albo źle szukam albo tego nie ma w necie.Problem dotyczy sklepow ikarusa, chodzi o strzałkę nad sklepem jak go wyszukamy. Domyslnie tego nie ma po zaimplementowaniu systemu. Walczyłem 5h ze strzałką żeby po wyszukaniu itemów pokazała się nad danymi shopami i teraz mam problemy zeby je kasować po otwarciu sklepu ;dPytanie brzmi czy ktoś to przerabiał i jest na tyle miły by podrzucić jakieś tipy jak to sprawnie zrobić ew. jest gdzieś w sieci tutorial od tego.Jako gracz na privach, jak znajdzie mi sklep i go otworzę to niech nie kasuje tylko będzie w innym kolorze, dopiero po tp/wyszukaniu kolejnego itema niech kasuje tamte strzałki.A tak to bump, wielu osobom się przyda.
Opublikowano 29 Grudnia 202529 Gru nie wiem jaką wersje ikarusa masz u siebie ale system posiada wyszukiwarkę i można w niej bezpośrednio kupować bynajmniej tak mam u siebie czy to zda egzamin się okaże.
Opublikowano 29 Grudnia 202529 Gru Autor W dniu 29.12.2025 o 21:16, Perez napisał(a):nie wiem jaką wersje ikarusa masz u siebie ale system posiada wyszukiwarkę i można w niej bezpośrednio kupować bynajmniej tak mam u siebie czy to zda egzamin się okaże.Domyślnie tak, tyle że nie chcę mieć takiej wyszukiwarki - wolę mieć klasyczną i z niej powywalałem wszystko zostawiłem sam pasek wyszukiwarki (tak wiem, cudujesz to teraz kombinuj)Wiem że da się, bo znam serwer który ma ikarusa z tym systemem tobołków nad sklepami (pytanie wlasciciela serwera nie wchodzi w gre xd)
Opublikowano 29 Grudnia 202529 Gru Autor Jakby ktoś miał problem z usuwaniem efektów to w martysamie 5.8 domyślnie w MapOutdoor nie usuwa z mapy efektów przez co wizualnie nie kasowały się (bynajmniej u mnie)
Opublikowano 30 Grudnia 202530 Gru W dniu 29.12.2025 o 21:16, Perez napisał(a):nie wiem jaką wersje ikarusa masz u siebie ale system posiada wyszukiwarkę i można w niej bezpośrednio kupować bynajmniej tak mam u siebie czy to zda egzamin się okaże.Co to za InGame, gdzieś to widziałem