Opublikowano 11 Stycznia11 Sty Witajcie, mój problem polega na tym że po dodaniu 3 zakładek w dozo coś mi się wysypało i nie mogę nic do niego wkładać.Binka skompilowała się bez błędów, game i db tak samo skompilowane, sysser w kliencie nie sypie żadnymi błędami a sysser w ch1 pokazuje coś takiego:JSONKod został skopiowanySYSERR: Jan 11 19:58:52 :: Process: UNKNOWN HEADER: 47, LAST HEADER: 0(1), REMAIN BYTES: 15, fd: 17Nie wiem czy to ma z tym związek ale może ktoś mnie naprowadzi gdzie popełniłem błąd i co poprawić.Dodawałem ten system powiększonego dozo a pobierałem go tutaj z forum.
Opublikowano 11 Stycznia11 Sty To dołącz tą paczką do tematu. Problem z pakietami coś musiałeś źle dodać, podrzuć link do paczki albo paczkę w załączniku.
Opublikowano 11 Stycznia11 Sty Autor Ten system dodawałem. Ktoś go wrzucał tu nawet na forum w jakimś temacie. Metin2-Extended-Safebox-master (2).rarNiedostępne
Opublikowano 11 Stycznia11 Sty A podrzuć screena z packet.h z binki odpalone w visual studio. Czasem widywałem problem, że makro nie było widoczne w plikach nagłówkowych przez brak dołączenia. Dla testu spróbował bym w plikach packet.h na serwerze i bince zamiast define dodawać to od razu zmienić pakiet na DWORD bez tego if else. Tak dla testu, podobnie w tables.h i wtedy rekompilacja i sprawdź czy problem znikł jeśli tak to makro nie jest widoczne.
Opublikowano 11 Stycznia11 Sty Autor to było tu teoretycznie tu zmianiane i z tego co widzę to mi się to wgl. nie pozmieniało, może dlatego nie działa
Opublikowano 11 Stycznia11 Sty Autor Poprawki porobiłem, skompilowałem binkę w MVS ( żadnych błędów nie wywaliło) i podmieniłem ale nadal jest to samo, posprawdzam jeszcze pliki w game i common.