Opublikowano 4 Lutego4 Lut Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dostałeś blokadę na sprzęt i nie możesz uruchomić klienta? Udostępniam Wam uniwersalny HWID Spoofer, który skutecznie omija bany na najpopularniejszych serwerach Metin2 w 2026 roku. Narzędzie zmienia unikalne identyfikatory Twojego komputera, pozwalając na ponowną grę bez konieczności formatowania systemu.Sprawdzone serweryPandoraMT2 🟢ElderMT2 🟢MT2009 🟢Sovelia🟢Glevia🟢Aktualizacja v3.1 (09.02.2026)Naprawiono inject na VMProtect Aktualizacja v3.0 (09.02.2026)Zaimplementowano wbudowany injector bezpieczniejszyNaprawiono problem ze spoofowanien płyt głównych - już nie powinno być banówDodano znacznie więcej legit podzespołówDodano wsparcie dla PandoraMT2Aktualizacja v2.2 (05.02.2026r.)Dodano obsługę serwerów: Sovelia, MT2009, Glevia i innych.PrezentacjaPobieranie 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się
Opublikowano 5 Lutego5 Lut Autor @damigta Wyżej masz przedstawione ustawienia injectora zastosuj takie same to ważne.
Opublikowano 5 Lutego5 Lut Mam tak i nadal to samo, jakieś inne pomysły?Edit: 1 wersja injectuje, a 2 nie chce jak teraz sprawdziłem Edytowane 5 Lutego5 Lut przez damigta
Opublikowano 5 Lutego5 Lut 1 godzinę temu, damigta napisał(a):Czemu mam taki błąd?być może injector jest na 32 bity a dll na 64 albo na odwrót
Opublikowano 5 Lutego5 Lut Autor @damigta A na jakim serwerze próbujesz? W process selection musi być zaznaczone new i injectowany wraz ze startem.
Opublikowano 6 Lutego6 Lut Autor Jak ktoś uruchamiał wcześniejsza wersję to trzeba usunąć stary config.
Opublikowano 7 Lutego7 Lut Nie działa, injectuje podczas uruchamiania Pandora, to pisze Injecting i nic sie nie dzieje, ustawione jak na zdjęciach
Opublikowano 7 Lutego7 Lut Autor @kaligraf Dzięki za informację, zobaczę co da się zrobić możliwe że wleci aktualizacja.
Opublikowano 8 Lutego8 Lut Sprawdziłem looknac czy to ogóle działa i...Na glevii nie działa np. (Nie odpala się)
Opublikowano 8 Lutego8 Lut Autor 6 godzin temu, Revo napisał(a):Sprawdziłem looknac czy to ogóle działa i...Na glevii nie działa np. (Nie odpala się)Źle uruchamiasz,, musisz injectować dll podczas uruchamiania procesu, sprawdź dokładnie temat i ustaw w ten sam sposób konfigurację injectora - sprawdzałem działa.
Opublikowano 9 Lutego9 Lut Autor Aktualizacja v3.0Zaimplementowano wbudowany injector bezpieczniejszyNaprawiono problem ze spoofowanien płyt głównych - już nie powinno być banówDodano znacznie więcej legit podzespołówDodano wsparcie dla PandoraMT2Aktualizacja v3.1Naprawiono inject na VMProtect
Opublikowano 15 Lutego15 Lut Autor 3 godziny temu, Dawidpaluch napisał(a):Da radę Dodać Akademia Glevia2 ?Powinien działać, sprawdź.
Opublikowano 15 Lutego15 Lut On Elveron dont work, this is the error [ERROR] Nieprawidlowa architektura procesu PID 10100![*] Czekam na nastepny proces...
Opublikowano 17 Lutego17 Lut ===== SHAREGON.PL Injector (mm + custom thread hijack) =====Znalezione pliki DLL w obecnymm folderze:[1] SharegonSpoofer2.5.dll[0] Wpisz recznie sciezkeWybierz numer: 1Podaj nazwe procesu (np. metin2client.exe): metin2client.exe[*] Czekam na proces: metin2client.exe ...[*] MMapping PID 5988...[*] OK - zainjectowany PID 5988![*] Czekam na nastepny proces...[*] Czekam na nastepny proces...i nic sie nie dzieje , jakies pomysly? @Sevence Edytowane 17 Lutego17 Lut przez Rafauuuu
Opublikowano 17 Lutego17 Lut Na Pandora działa, ale po dniu dostajemy kolejnego bana, rozmawiałem na Discord za co, to dostałem wiadomość że unikanie/ zmiana hwid jest traktowana jako używanie cheatow, jak oni to sprawdzają i wiedzą, że użyłem twojej zmiany hwid? Pozdrawiam
Opublikowano 22 Lutego22 Lut A czy to jest cheat? No nie. XDTo jedynie hwid spoofer który zmienia numery seryjne podzespołów po których są nadawane blokady.Takim sposobem omija się jedynie blokadę aby wejść na serwer.Teraz już nie banują po ip, ip sobie zmieniasz w ciągu sekundy, teraz większość gier nakłada blokadę właśnie na hwid, np. faceit, valorant i inne.Dodatkowo elegancko że jest to injectowane w proces gry bez potrzeby formatów itp.Gdzie widzisz scam nie wiem, jeszcze jest za darmo. xD@Edit Dobra, widzę teraz że chyba tematy powaliłeś, ale na przyszłość edytuj ten który jest błędnie dodany aby nie wprowadzać ludzi w błąd.
Opublikowano 22 Lutego22 Lut Po uruchomieniu i wpisaniu pozycji 1 czyli spoofera i wpisaniu Sovelia.exe jako proces wyskakuje Czekam na proces: Sovelia.exe ktos cos podpowie?
Opublikowano 22 Lutego22 Lut Autor W dniu 19.02.2026 o 11:28, Revo napisał(a):Na tundrii zadziala?Tak, ostatnio jak sprawdzałem to działał.8 godzin temu, Fredek napisał(a):Ten cheat na bank jest scamem. Już bym wolał na hl'u pograć bo z niego korzystałem. Jak widzę że choć jedna osoba która zakupiła tego bota i widocznie śmierdzi scamem to daje jasno do myślenia żeby takie fałszywe strony unikać jak getcloudWidzę próbujesz na siłę mnie krytykować. To nie jest cheat to po pierwsze. To zmiana identyfikatorów hwid poprzez które mogą powiązać twoje konto z twoim sprzętem. Jaki zakup bota? O czym ty piszesz człowieku, zmień leki lub zwiększ dawkę. Ja nawet nic nie sprzedaję... i nie mam żadnego powiązania z użytkownikiem getcloud...15 minut temu, Jojek4202 napisał(a):Po uruchomieniu i wpisaniu pozycji 1 czyli spoofera i wpisaniu Sovelia.exe jako proces wyskakuje Czekam na proces: Sovelia.exe ktos cos podpowie?Sprawdzę to
Opublikowano 22 Lutego22 Lut Przy Pandorze oraz nerwii jest tak samo oprócz tych 2 plików które dałeś do pobrania potrzebny jest jakiś osobny injector czy coś?
Opublikowano 22 Lutego22 Lut Autor Teraz, Jojek4202 napisał(a):Przy Pandorze oraz nerwii jest tak samo oprócz tych 2 plików które dałeś do pobrania potrzebny jest jakiś osobny injector czy coś?Nie, injector jest wbudowany.
Opublikowano 22 Lutego22 Lut Teraz, Sevence napisał(a):Nie, injector jest wbudowany.W takim razie nie mam pojęcia co mogę robić źle a już była nadzieja że wbije haha jakbyś dał radę pomoc byłoby miłoEDIT Zauważyłem że spoofer jest 32bit nie ma może 64? Edytowane 22 Lutego22 Lut przez Jojek4202