Opublikowano 8 Lutego8 Lut Cześć . Poszukuje dla siebie do pogrania gotowej VM z serwerem Medium lub nie hardcorowy Hard . Może być max 99 lub 105 lvl . Bez zbednych dupereli typu latajace deski , pety itd . Fajnie jakby był dostępny Azrael jako main dung . Wszstko do dogadania , byle by nie wymagało odemnie zbyt wiele jeśli chodzi o klepanie dodatkowego kodu . Może być nawet na stare hamachi na które każdy tak pluje😀 serwer do prywatnego użytku i wieczornego pogrania raz na jakiś czas jak wraca ochota na Metina :) Edytowane 8 Lutego8 Lut przez vanthunder
Opublikowano 8 Lutego8 Lut W dniu 8.02.2026 o 19:12, Bamboo napisał(a):przecież masz pliki mt2009 na forum czemu tego nie odpalisz sobie ? XDNiech zgadnę, pewnie nie potrafi? ;D
Opublikowano 8 Lutego8 Lut Autor W dniu 8.02.2026 o 19:12, Bamboo napisał(a):przecież masz pliki mt2009 na forum czemu tego nie odpalisz sob W dniu 8.02.2026 o 19:12, Bamboo napisał(a):przecież masz pliki mt2009 na forum czemu tego nie odpalisz sobie ? XDtak jak napisal Sevence :) ani nie potrafie , ani nie mam czasu żeby tydzień nad tym siedzieć ,żeby potem pograć 2 h i iść spać ( bo zapewne tak to sie skonczy :D ) umiesz odpalić po zrób paczke i chętnie dam zarobić . Dla Was to pare min :)
Opublikowano 8 Lutego8 Lut W dniu 8.02.2026 o 19:56, vanthunder napisał(a):tak jak napisal Sevence :) ani nie potrafie , ani nie mam czasu żeby tydzień nad tym siedzieć ,żeby potem pograć 2 h i iść spać ( bo zapewne tak to sie skonczy :D ) umiesz odpalić po zrób paczke i chętnie dam zarobić . Dla Was to pare min :)Wybierz sobie pliki to Ci ogarne co trzeba(oczywiście nie dzisiaj)
Opublikowano 8 Lutego8 Lut W dniu 8.02.2026 o 19:56, vanthunder napisał(a):tak jak napisal Sevence :) ani nie potrafie , ani nie mam czasu żeby tydzień nad tym siedzieć ,żeby potem pograć 2 h i iść spać ( bo zapewne tak to sie skonczy :D ) umiesz odpalić po zrób paczke i chętnie dam zarobić . Dla Was to pare min :)Nie dawaj zarobić padlinie. Jutro wam wrzucę gotowa VM z plikami mt2009
Opublikowano 8 Lutego8 Lut W dniu 8.02.2026 o 19:56, vanthunder napisał(a):tak jak napisal Sevence :) ani nie potrafie , ani nie mam czasu żeby tydzień nad tym siedzieć ,żeby potem pograć 2 h i iść spać ( bo zapewne tak to sie skonczy :D ) umiesz odpalić po zrób paczke i chętnie dam zarobić . Dla Was to pare min :)Jak coś pisz pw odpalę ci coś za darmo XD