Opublikowano 10 Lutego10 Lut Wszystko fajnie działało po próbie skompilowania game (odkomentowałem tylko zakomentowane zmniejszania liczby peleryn po kliknięciu) taki feature od autora niemający nic wspólnego z błędem, po wszystkim zorientowałem się że coś było nie tak w source. Postać loguje się, gdy pojawia się w grze dostaje crash clienta, syserr:0210 07:21:15088 :: Unknown packet header: 171, last: 126 4 TextKod został skopiowanyHEADER_DG_BLOCK_COUNTRY_IP = 171, // ±¤´ëżŞ IP-BlockHEADER_DG_BLOCK_EXCEPTION = 172, // ±¤´ëżŞ IP-Block żążÜ accountUsunąłem całą funkcję BLOCK_COUNTRY_IP z source game i db, kompilacja przebiegła pomyślnie, ale nadal podczas logowania dostaje ten sam syserr, ktoś ma jakieś pomysły?Dodam też że dla próby wyłączyłem nawet IMPROVED_PACKET_ENCRYPTION, zastępując wszystko starym pongiem 1234abcd.. logowanie działa poprawnie.// W załączniku packet.h z servera i clienta oraz PythonNetworkStreamPhaseGame.cpp i PythonNetworkStream.cpp oraz .h//Edit 1: Coś zauważyłem na zagranicznym forum:https://forum.turkmmo.com/konu/3846189-problem-with-switchbot/Dodam że moje pliki miały zintegrowanego switchbota, jakiegoś premium (ale autor go usunął - nie w pełni), więc może coś tym tropem?files.zipNiedostępne Edytowane 10 Lutego10 Lut przez mrszk4