Opublikowano 17 Listopada 20231 r Cześć wszystkim! W opisie umiejętności jest informacja o czasie odnowienia. Niestety oryginalna funkcja nie uwzględniała bonusu do szybkości zaklęcia, który skraca ten czas. Poniżej znajdziecie filmik, który wyjaśnia błąd, oraz implementację nowej wersji funkcji, która naprawia ten problem. W skrócie, błąd polegał na tym, że funkcja obliczała czas odnowienia umiejętności bez uwzględnienia bonusu - szybkości zaklęcia. W nowej wersji funkcji bonus ten jest uwzględniany, dzięki czemu czas odnowienia umiejętności jest krótszy. Prezentacja błędu 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Prezentacja rozwiązania: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Zmiany: Zmieniłem nazwy zmiennych dla lepszego zrozumienia. Dodałem warunek sprawdzający liczbę argumentów. Uwzględniłem wartość bonusu szybkość zaklęcia w opisie umiejętności. Użyłem precyzyjnych typów danych. Zmieniłem styl formatowania. Dodałem dodatkowe komunikaty o błędach. Implementacja: 📂 Lokalizacja pliku: 'UserInterface -> PythonSkill.cpp' 🔍 Szukaj 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się ♻️ Zamień 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się
Opublikowano 17 Listopada 20231 r Coś co jest w grze a nie działało w opisie w końcu zostało naprawione 😄
Opublikowano 9 Grudnia 20231 r Dzięki Twojej pomocy gra stała się bardziej grywalna i przyjemna. Jestem Ci bardzo wdzięczny.