Skocz do zawartości
Masz już aplikację Sharegon?

Odkryj wszystkie możliwości. Dowiedz się więcej

Sharegon.pl

Zainstaluj aplikację Sharegon i korzystaj z powiadomień push oraz licznika nowych aktywności bezpośrednio z ekranu głównego.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS.
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu początkowego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Zainstaluj aplikację Sharegon na Androidzie
  1. Otwórz Sklep Google Play na swoim smarfonie.
  2. Wyszukaj „Sharegon” w pasku wyszukiwania.
  3. Stuknij „Zainstaluj”, aby pobrać aplikację.

Szukam cheata na serwer projekt hard

Uśpiony

Featured Replies

Opublikowano

6 minut temu, Sevence napisał(a):

W co ty grasz, bo cię nie rozumiem. Zarzucasz, że to rozwiązanie - nie działa, czy jest scamem. (bo nie ma demka) Dostałeś wyjaśnienie dlaczego nie ma i z jakiego powodu, co jest chyba dość logiczne. Serwery wdrażają poprawki, analizują cheaty więc im mniej osób go ma tym lepiej. Też gdybym tworzył takie rozwiązanie ustaliłbym wysoką cenę aby nie został szybko wyłapany. Napisałem ci że sprawdzamy go więc jeśli okaże się że wszystko działa poprawnie to będziemy mogli go zarekomendować. Nadal nie rozumiem gdzie ty tu widzisz problemy?

w nic nie gram, kup bota i nie zdziw się jak ci za miesiąc automatycznie też pobiorą kasę z twojej karty a bota fizycznie nigdy nie zobaczysz. daj mu kartę kredytową bo to legit ziomek xd , wysoka cena bo dla małej nawet by się mu nie opłacało oszukiwać. to po prostu scammer. Kupujesz bota, płacisz setki euro, nigdy nie zobaczysz produktu, automatycznie mogą ściągać kolejne płatności, a on schowany za TOS śmieje się z ludzi, którzy mają pieniądze. i ci powie potem że przecież sam się zgodziłeś aby automatycznie dymało od cb kasę co nie? bo raz wyjebać na 500 zł to im pewnie mało. To nie legalny biznes, tylko klasyczne ruchanie tutaj ktoś uderzył w polaków i te mega popularne serwery w polsce privy najnowsze, bo i najwięcej idiotów znajdzie.. nie wiedzisz że tu nic się nie trzyma kupy? że tak działają właśnie ci oszuści? których nigdy nawet nie namierzysz. Ora kasę póki może jemu wystarczy że jedna osoba kupi i się ucieszy że znalazł jednego naiwnego polaczka który potem się zasra anie odzyska kasy od gościa który sam od początku mówi nic o mnie nie wiecie nie mam firmy nie istnieje mieszkam w uk ale mam euro bo nie mam funtów prawo wasze europejskie mam w pizdzie bo mnie to nie dotyczy bo anglia nie jest w ue i gówno mi możecie. a ty mam wrażenie skoczysz za nim w ogień bo gosć dzięki temu że tu ma rozgłos ktoś zobaczy jego wiadomość z mulciaka maduro i napisze a może i kupi. mam cię za dorosłą poważną osobę a nie widzisz jak ta jego stronka wygląda? jakie tam są serwery i od kiedy gość istnieje w necie? https://www.scamadviser.com/check-website/getcloud.gg

sprawdz sobie kiedy zarejstrował domene i dlaczego korzysta z hosta space ship który jest w usa i dlaczego się ukrywa?

Właściciel witryny korzysta z usługi ukrywania swojej tożsamości w bazie WHOIS

Według Tranco ta strona ma niską rangę

Ta strona jest (bardzo) młoda. zrób sobie takie samo sprawdzenie dla polskiego hlbota i zobaczysz różnicę i może zrozumiesz o czym mówię

• Odpowiedzi 81
  • Wyświetleń 4,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najbardziej popularny wpis

• qwerty123
    qwerty123

Jedynie czego chciałem, to żeby to wszystko w tym wątku się pojawiło i tyle. Potwierdzę jeszcze tak jak obiecałem czy u mnie cheat działa i niech każdy, kto jest tym cheatem zainteresowany sam zdecydu

• Sevence
    Sevence

Cheat potrzebuje wtedy aktualizacji, a znajdą się rozczeniowi klienci którzy od razu przyjdą po zwrot pieniędzy. Proszę, przestań z tymi zasadami i prawami wyjeżdżać bo kto o to dba tak naprawdę przy

• qwerty123
    qwerty123

Pobrałem tego bota getcloud, jednorazowy zakup na 7 dni to 40 euro, zapłaciłem. Mam akurat starego lapka, którego i tak planowałem wyrzucić/spalić, więc uznałem, że przetestuje. Na stronie bota po zak

Opublikowane grafiki

Opublikowano
1 godzinę temu, bosmanxmetin napisał(a):

w nic nie gram, kup bota i nie zdziw się jak ci za miesiąc automatycznie też pobiorą kasę z twojej karty a bota fizycznie nigdy nie zobaczysz. daj mu kartę kredytową bo to legit ziomek xd

Dla Twojej świadomości, żaden sprzedawca nie przechowuje danych kart kredytowych tego typu dane przetwarza pośrednik płatności.

1 godzinę temu, bosmanxmetin napisał(a):

Kupujesz bota, płacisz setki euro, nigdy nie zobaczysz produktu

Produkt został zweryfikowany przez nas i działa, także te wyssane z palca bajki możesz sobie opowiadać innym.

Powiem tak. Jeśli nie masz żadnych potwierdzonych informacji, dowodów oszustwa to bardzo proszę nie łżyj tu publicznie. Rozumiem, że to rozwiązanie nie na Twoją kieszeń i bardzo ubolewasz nad tym wyrażając w ten sposób swój gniew.

Opublikowano
12 minut temu, Sevence napisał(a):

Dla Twojej świadomości, żaden sprzedawca nie przechowuje danych kart kredytowych tego typu dane przetwarza pośrednik płatności.

Produkt został zweryfikowany przez nas i działa, także te wyssane z palca bajki możesz sobie opowiadać innym.

Powiem tak. Jeśli nie masz żadnych potwierdzonych informacji, dowodów oszustwa to bardzo proszę nie łżyj tu publicznie. Rozumiem, że to rozwiązanie nie na Twoją kieszeń i bardzo ubolewasz nad tym wyrażając w ten sposób swój gniew.

14 minut temu, Sevence napisał(a):

Skakanie w ogień za kogoś, kto buduje biznes na wątpliwych obietnicach, to Twoja decyzja. Tylko nie nazywaj rzetelnego ostrzegania innych "łganiem". Tak jak pisałem wyżej wszystko to śmierdzi oszustwem i zdanie to podtrzymuje ty natomiast będąc przekonanym iż gość jest legit spoko po prostu mnie nie tolerujesz i zawsze będziesz mi na przekór pisać, że to ty masz rację. Bronisz oszusta który tylko czyha na to aby kogoś oszukać. Co do tego wyżej, dotyczącego karty akurat ten wątek przeczytałem z jego regulaminu, że dokonując płatności bot automatycznie będzie pobierać pieniądze na kolejny miesiąc jeśli się nie zrezygnuje z licencji, chyba że to tylko wymysł jego wyobraźni?

Opublikowano

Nie skaczę za nim w ogień tylko ustosunkowałem się do Twojej wypowiedzi. Sprawdziliśmy rozwiązanie, które oferuje i ono realnie działa. Nigdy do Ciebie nic personalnie nie miałem. Krytykowałem tylko twoje podejście do tworzenia prywatnych serwerów, ale nie bierz tego personalnie po prostu nie podoba mi się ono i tyle mam takie prawo. Co do automatycznych płatności to brawo, własnie odkryłeś model subskrybcyjny. Natomiast to nie zmienia faktu, że dane kart kredytowych są przetwarzany tylko i wyłącznie przez pośrednika płatności.

Opublikowano

sharegon_1771684658865.pngC

Teraz, Sevence napisał(a):

Nie skaczę za nim w ogień tylko ustosunkowałem się do Twojej wypowiedzi. Sprawdziliśmy rozwiązanie, które oferuje i ono realnie działa. Nigdy do Ciebie nic personalnie nie miałem. Krytykowałem tylko twoje podejście do tworzenia prywatnych serwerów, ale nie bierz tego personalnie po prostu nie podoba mi się ono i tyle mam takie prawo. Co do automatycznych płatności to brawo, własnie odkryłeś model subskrybcyjny. Natomiast to nie zmienia faktu, że dane kart kredytowych są przetwarzany tylko i wyłącznie przez pośrednika płatności.

Teraz, Sevence napisał(a):

W porządku spoko co do tego modelu po prostu napisałem, że pobiorą Ci kasę z karty kredytowej nawet gdy z bota nie będziesz korzystać, jestem przewrażliwiony na punkcie tego gościa bo mnie wyruchał ktoś o łudząco podobnej stronie internetowej na bota gdzie też oferował dostęp do wielu prywatnych serwerów jaki globalnego. Tyle że tamten proponował to jeszcze w grudniu na DC, biorąc po 50 euro. Przy czym jak dostał kasę to tyle kontaktu z nim było leciał w chuja sprzedając coś co wyglądało 1-1 jak ten bot przynajmniej jak chodzi o stronę internetową może to zbieg okoliczności może oszust poszedł o krok dalej w każdym bądź razie ludziom którzy zdecydują się wysłać mi kasę radzę się 5 razy przed tym zastanowić. Inaczej traktują kogoś takiego jak ty z kim nawiązują biznes a inaczej przeciętnego Kowalskiego. Kogo nie pytam z środowiska cziterow mówią od razu że to jest jakiś scam. Fejk i żeby nawet na takie strony nie wchodzić ani tym bardziej podawać tam swoje dany karty kredytowej. I dlaczego Polak sprzedaje coś pod angielską wersją strony dla Polaków i tylko polskie prywatne serwery. Strona która ma miesiąc nigdy nie będzie dla mnie legit, nie mają DC więc ciężko jest znaleźć ludzi jeśli ktoś kupił.

Domena łudząco podobna do tej którą ma NVIDIA cloud.gg

Opublikowano

Widzisz i dochodzimy do sedna sprawy. Ktoś cię oszukał w ten sposób i od razu skreślasz projekt, który jest w jakiś sposób podobny na podstawie, nie wiem strony? To po prostu słabe w obecnych czasach wiele osób tego typu proste landing page prorotypuje sobie przez ai. Nie znam jego modelu biznesowego, nie bedę się tu wypowiadał. Mogę stwierdzić jednynie, że to rozwiązanie działa na serwerze projekt hard bo tam sprawdzliśmy. Jeśli projekt jest świeży no to ciężko żeby strona miała lata. Rozumiem, że potrzebujesz więcej opinii i to jest w porzadku. Gdy pojawi się tu promocja/oficjalny temat z prezentacją na pewno będzie miejsce do wyrażenia opinii na temat cheata.

Opublikowano

Pobrałem tego bota getcloud, jednorazowy zakup na 7 dni to 40 euro, zapłaciłem. Mam akurat starego lapka, którego i tak planowałem wyrzucić/spalić, więc uznałem, że przetestuje.

Na stronie bota po zakupie skubskrypcji są dwa filmy: pierwszy pokazuje przez 3 minuty jak działa waithack i wallhack na jakimiś randomowo postawionym serwerze, bo postać lata tam z <GM> nad głową, drugi film to chyba z 50 sekund filmu na temat instalacji, z czego 35 sekund jest o tym jak wyłączyć wszelkie zapory windows i antywirusy, a 15 sekund to pokazanie jak kliknąć w button pobierania i pobrać folder .zip, a potem wypakować pliki z tego folderu i następnie uruchomić bota przez plik cloud.exe, tylko jest mały problem... gdy pobierzecie tę paczkę .zip to w niej nie ma pliku cloud.exe, więc nie ma jak odpalić bota xD.

Gdy włączycie zapory, to windows defender nawet nie pozwoli wam tego pobrać przez operę czy firefox, jeśli już pobierzecie, to spamuje na temat infekcji trojanami. Wrzuciłem te pliki z .zip na virustotal, to zaświecił na czerwono jak choinka na gwiazdkę. Jestem już na innym kompie, ale jeśli ktoś potrzebuje to porobię zdjęcia ekranu i wrzucę tutaj, ewentualnie screeny ale z tamtego lapka może być ciężko, jest już wiekowy.

@Sevence , nawet się nie wypowiem na temat tego co piszesz, bo w żadnym razie nie jesteś obiektywny i widać to na kilometr.

Opublikowano

@qwerty123 Myślę, że powinieneś się skontaktować bezpośrednio z @getcloud to pierwsza sprawa. Druga to podczas pobierania wyświetla się filmik odnośnie tego w jaki sposób wyłączyć defendera aby go pobrać. Praktycznie każdy cheat zaświeci się na czerwono podczas skanów przez antywirusy to nic nowego. W jaki sposób jestem nieobiektywny? Jedyna co tu napisałem to to że dostałem dostęp do cheata i go sprawdziłem na serwerze projekt hard i działał nic więcej.

Opublikowano

Ale po co mam się kontaktować? Korzystałem w swoim życiu z HLa i nigdy nie miałem problemu z jakąkolwiek zaporą czy wykrywaniem trojanów, myślisz że ktoś kto szanuje swoją prywatność i pliki, będzie funkcjonował na codzień z czymś takim na komputerze? Kogo interesuje czy te trojany to false positive? Wyrzuca trojany i tyle. Gdybyś był obiektywny, to jako osoba sprawdzająca tego cheata i osoba, która właściwie każdy wyżej zarzut na temat osoby odpowiedzialnej za cheata odbija, również napisałbyś dla użytkowników tego forum, na którym bronisz cheata, że wyrzuca on po prostu trojany i każdy pobiera na własną odpowiedzialność. Kropka.

Opublikowano

Na naszym forum nie ma tego cheata. Ktoś tu wspomniał, że to rozwiązanie wspiera serwer projekt hard bo o to było pytanie. Wchodząc na zewnętrzną stronę kupujesz i pobierasz jego rozwiązanie na własną odpowidzialność. My tu nic nie hostujemy, nie promujemy na chwilę obecną także mi to nic do tego. Napisałem kilka faktów i tyle.

Opublikowano

Ciekawe, że akurat ten nieprzychylny dla autora cheata fakt pominąłeś xDD

Opublikowano
5 minut temu, qwerty123 napisał(a):

Pobrałem tego bota getcloud, jednorazowy zakup na 7 dni to 40 euro, zapłaciłem. Mam akurat starego lapka, którego i tak planowałem wyrzucić/spalić, więc uznałem, że przetestuje.

Na stronie bota po zakupie skubskrypcji są dwa filmy: pierwszy pokazuje przez 3 minuty jak działa waithack i wallhack na jakimiś randomowo postawionym serwerze, bo postać lata tam z <GM> nad głową, drugi film to chyba z 50 sekund filmu na temat instalacji, z czego 35 sekund jest o tym jak wyłączyć wszelkie zapory windows i antywirusy, a 15 sekund to pokazanie jak kliknąć w button pobierania i pobrać folder .zip, a potem wypakować pliki z tego folderu i następnie uruchomić bota przez plik cloud.exe, tylko jest mały problem... gdy pobierzecie tę paczkę .zip to w niej nie ma pliku cloud.exe, więc nie ma jak odpalić bota xD.

Gdy włączycie zapory, to windows defender nawet nie pozwoli wam tego pobrać przez operę czy firefox, jeśli już pobierzecie, to spamuje na temat infekcji trojanami. Wrzuciłem te pliki z .zip na virustotal, to zaświecił na czerwono jak choinka na gwiazdkę. Jestem już na innym kompie, ale jeśli ktoś potrzebuje to porobię zdjęcia ekranu i wrzucę tutaj, ewentualnie screeny ale z tamtego lapka może być ciężko, jest już wiekowy.

@Sevence , nawet się nie wypowiem na temat tego co piszesz, bo w żadnym razie nie jesteś obiektywny i widać to na kilometr.

13 minut temu, qwerty123 napisał(a):

Ale po co mam się kontaktować? Korzystałem w swoim życiu z HLa i nigdy nie miałem problemu z jakąkolwiek zaporą czy wykrywaniem trojanów, myślisz że ktoś kto szanuje swoją prywatność i pliki, będzie funkcjonował na codzień z czymś takim na komputerze? Kogo interesuje czy te trojany to false positive? Wyrzuca trojany i tyle. Gdybyś był obiektywny, to jako osoba sprawdzająca tego cheata i osoba, która właściwie każdy wyżej zarzut na temat osoby odpowiedzialnej za cheata odbija, również napisałbyś dla użytkowników tego forum, na którym bronisz cheata, że wyrzuca on po prostu trojany i każdy pobiera na własną odpowiedzialność. Kropka.

Wydaje mi się, że te forum nie jest odpowiednim miejscem aby załatwiać takie problemy, od tego służy support na stronie a ja chętnie rozwiązuje takie problemy i pomagam, jak wspomniałeś jest nagrany poradnik w jaki sposób wyłączyć real-time protection w windows security - jest to spowodowane false-positive detekcja przez defender z uwagi na mocną obfuskacje loadera, jeśli potrzebujesz pomocy to śmiało możesz odezwać się na support a ja chętnie pomogę.

Edytowane przez getcloud

Opublikowano

@qwerty123 Ale płacz i lament. xD Konto założone tylko by zrobić szum.

Kto chce ten kupi i będzie używał.

Kto nie chce ominie szerokim łukiem i tyle.

Który cheat obojętnie do jakiej gry jest w 100% bezpieczny?

Żaden, za swoje bezpieczeństwo odpowiadasz sam i tyle w temacie.

Masz obawy - nie pobierasz, ufasz autorowi - pobierasz (chociaż i tak lepiej na sprzęcie na którym nie logujesz się na wrażliwe strony typu bank itp.).

Nie ma co dywagować, jest sprawdzony - działa (to już można pominąć).

Co do kwestii bezpieczeństwa to już napisałem wyżej.

Tak jak Sevence pisze tak też jest, on tylko wyraził opinie, obecnie nie ma promocji, ani tym bardziej jego plików na owym forum.

@bosmanxmetin Ty tworzyłeś serwery metina? xD Nie no ale pojechałeś po bandzie z tą subskrypcją i że konto będą czyścić. xD Odkryłeś normalnie Amerykę jak działa subskrypcja, że co miesiąc Ci pobiera środki jak z niej nie zrezygnujesz. A dodatkowo co za problem zrobić np. na revo kartę jedno razową, bądź osobną wirtualną do takich subskrypcji? Płacisz raz i ustawiasz limit 0 zł i więcej Ci nie pobierze, tylko odrzuci płatność.

Co ma też data rejestracja domeny do legitności? Tworzyłeś serwer, to też Twoja domena chyba 10 lat nie miała i jakiejś historii/opini chyba co nie? Chyba normalne jak startujesz z projektem to wszystko jest świeże.

Nie no ludzie zaskakujecie mnie.

Jak by był to scam to chyba i Sevence nie dostał by dostępu to przetestowania, bo owy produkt by nie istniał, a że istnieje no to inna bajka.

Po co miał by robić wałka i kraść kaske jak ma działający program? XDD

Nie jest to tylko grafika jak widać którą każdy by zrobił w 5 minut jak to ktoś tam pisał.

Opublikowano

@getcloud na tym forum powstał temat o Twoim cheacie, @Sevence jako niesamowicie obiektywny "napisał kilka faktów i tyle.". I ja zrobiłem to samo, napisałem same fakty. A wydaje mi się, że osoby potencjalnie zainteresowane cheatem uznają za pomocne informacje od @Sevence , że cheat działa i jest sprawdzony, jak również będą zainteresowane tym co ja wniosłem do tej dyskusji na temat cheata, którego opłaciłem i pobrałem.

Opublikowano
1 minutę temu, qwerty123 napisał(a):

@getcloud na tym forum powstał temat o Twoim cheacie, @Sevence jako niesamowicie obiektywny "napisał kilka faktów i tyle.". I ja zrobiłem to samo, napisałem same fakty. A wydaje mi się, że osoby potencjalnie zainteresowane cheatem uznają za pomocne informacje od @Sevence , że cheat działa i jest sprawdzony, jak również będą zainteresowane tym co ja wniosłem do tej dyskusji na temat cheata, którego opłaciłem i pobrałem.

Masz racje, masz prawo do wypowiedzenia się oraz opublikowania swojego feedbacku, natomiast warto pamiętać o tym, że feedback nie opiera się na funkcjonowaniu bota a tego, że nie potrafisz postępować zgodnie z instrukcja która jest przedstawiona przed pobraniem w formie pisemnej oraz nagrania, stąd moje przekierowanie na support w celu pomocy i rozwiązania problemu.

Opublikowano

@qwerty123 Może defender zablokował i usunął ci ten plik .exe przy wypakowywaniu.

Jeśli mógłbyś spróbować jeszcze raz pobrać i dodać cały folder do wykluczeń żeby nic się nie usunęło to byłbym wdzięczny bo jeśli ten cheat faktycznie działa na projekcie hard to sam bym chętnie go wykupił a skoro jak sam pisałeś, ten laptop jest stary i nic ci się nie stanie jeśli jest to trojan to byłbym bardzo wdzięczny bo na tą chwilę jestem zmieszany co do tego bota.

Opublikowano
5 minut temu, qwerty123 napisał(a):

Skontaktuj się z autorem cheata poprzez wsparcie i jak już wspominał otrzymasz pomoc. Twoje pytanie już jest conajmniej dziwne "Po co mam się kontaktować", nie rozumiem Twojego podejścia. Kupiłeś produkt, nie działa to kontaktujesz się ze sprzedawcą aby rozwiązać problem chyba proste?

Opublikowano
Teraz, getcloud napisał(a):

Masz racje, masz prawo do wypowiedzenia się oraz opublikowania swojego feedbacku, natomiast warto pamiętać o tym, że feedback nie opiera się na funkcjonowaniu bota a tego, że nie potrafisz postępować zgodnie z instrukcja która jest przedstawiona przed pobraniem w formie pisemnej oraz nagrania, stąd moje przekierowanie na support w celu pomocy i rozwiązania problemu.

Genialnie. To moja wina, że nie wyłączyłem zabiezpieczeń i dlatego wyrzuca mi trojany xD. Już napisałem wcześniej, nie interesuje mnie to, czy są to false positive, ale jeśli prawidłowe działanie cheata wiąże się z pozostawieniem całkowicie otwartej furtki na każdej możliwej zaporze, a przy włączonych zaporach świeci trojanami, to każdy przed pobraniem cheata powinien o tym wiedzieć. I osoby które tutaj się wypowiadają na temat tego, że cheat działa i że są obiektywne, powinny zawrzeć w swoich wypowiedziach, że wyrzuca trojany.

Opublikowano
2 minuty temu, qwerty123 napisał(a):

Genialnie. To moja wina, że nie wyłączyłem zabiezpieczeń i dlatego wyrzuca mi trojany xD. Już napisałem wcześniej, nie interesuje mnie to, czy są to false positive, ale jeśli prawidłowe działanie cheata wiąże się z pozostawieniem całkowicie otwartej furtki na każdej możliwej zaporze, a przy włączonych zaporach świeci trojanami, to każdy przed pobraniem cheata powinien o tym wiedzieć. I osoby które tutaj się wypowiadają na temat tego, że cheat działa i że są obiektywne, powinny zawrzeć w swoich wypowiedziach, że wyrzuca trojany.

W jakim Ty świecie żyjesz kod cheata jest "zaciemniony" aby nie można było go łatwo zablokować, a takie metody powodują wykrywanie pliku jako cheat. Jeśli się tak boisz to naucz się analizować zachowanie plików i przeanalizuj co owy plik robi, z jakimi serwerami się łączy, co wysyła, co odbiera.

Każdy cheat jest wykrywany jako wirus...

SKAN HL BOT

Masz skan Hlbota też ma wirusy, tyle ludzi to pobrało ojej, każdy już czyste konto ma i przejęte wszystkie emaile i profile. xD

Skończ już biadolić, konto chwile temu założone i kto ma Cię brać na poważnie.

Wcześniej pisali że nie działa, nie istnieje, teraz ma wirusy...

Nikt też Ci nie każde całej zapory wyłączać, antywirusów... Wystarczy dodać jako wyjątek i po problemie - no tak za ciężkie.

Nie ma pliku exe? No bo antyvirus usunął. xD

Chyba dopiero komputer na komunie dostałeś.

Opublikowano

Samo to jak osoby z zielonymi nickami liżą się tu po [...], nie odwołując się w ogóle do moich argumentów. @masteresco odwołał się do tego, że dopiero założyłem konto. Przecież bym go nie zakładał, gdybym mógł pisać bez konta. Szukałem cheata na projekt hard przez google, znalazłem link do tego tematu na forum, wszedłem, kupiłem cheata, sprawdziłem co i jak, założyłem konto i się wypowiedziałem dla innych, bo brakowało moim zdaniem w wypowiedzi @Sevence paru ważnych szczegółów o których ja wspomniałem.

Podsumowując:
@Sevence twierdzi, że cheat jest sprawdzony i działa. Ja twierdzę, że nie dałem rady sprawdzić czy cheat działa, bo prawdopodobnie nie wyłączyłem wszystkich możliwych zabezpieczeń ze względu na to, że wyrzuciło mi w skanie clouda w virustotal około 20 trojanów i ciągle świeciły trojany w zaporze windows.

@masteresco piszesz jakby każda osoba, która: korzysta z Internetu, gra w metina, korzysta z cheatów, dokładnie wiedziała co robi. Super, że jesteś w tych tematach obyty, ale wydaje mi się, że ten cheat jest dla wszystkich i warto byłoby wspomnieć oprócz tego, że działa, że wyrzuca też takie rzeczy. Dlaczego na forum elitepvpers każdy wrzucony plik jest poprzedzony skanem z virustotal?

Opublikowano

@qwerty123 Skoro już wydałeś na to 40€ to mógłbyś sprawdzić czy to faktycznie działa bo chyba że masz coś na tym starym laptopie i się boisz o to to rozumiem ale jeśli jest to stary szmelc na którym nic nie ma to nie ma ryzyka

Opublikowano
8 minut temu, Sevence napisał(a):

No i popsułeś mu narracje.

Tak popsuł mi narracje... po raz kolejny pokazał brak obiektywizmu wstawiając skan HLA a nie wstawiając tez skanu Clouda xD Przecież widać, że się bronicie razem w trójkę.

EDIT:
@Mrcxawer2 jasne, postaram się nawet zaraz, napiszę tutaj.

Edytowane przez qwerty123

Opublikowano
1 minutę temu, qwerty123 napisał(a):

Samo to jak osoby z zielonymi nickami liżą się tu po [...], nie odwołując się w ogóle do moich argumentów. @masteresco odwołał się do tego, że dopiero założyłem konto. Przecież bym go nie zakładał, gdybym mógł pisać bez konta. Szukałem cheata na projekt hard przez google, znalazłem link do tego tematu na forum, wszedłem, kupiłem cheata, sprawdziłem co i jak, założyłem konto i się wypowiedziałem dla innych, bo brakowało moim zdaniem w wypowiedzi @Sevence paru ważnych szczegółów o których ja wspomniałem.

Podsumowując:
@Sevence twierdzi, że cheat jest sprawdzony i działa. Ja twierdzę, że nie dałem rady sprawdzić czy cheat działa, bo prawdopodobnie nie wyłączyłem wszystkich możliwych zabezpieczeń ze względu na to, że wyrzuciło mi w skanie clouda w virustotal około 20 trojanów i ciągle świeciły trojany w zaporze windows.

@masteresco piszesz jakby każda osoba, która: korzysta z Internetu, gra w metina, korzysta z cheatów, dokładnie wiedziała co robi. Super, że jesteś w tych tematach obyty, ale wydaje mi się, że ten cheat jest dla wszystkich i warto byłoby wspomnieć oprócz tego, że działa, że wyrzuca też takie rzeczy. Dlaczego na forum elitepvpers każdy wrzucony plik jest poprzedzony skanem z virustotal?

Ja pieprze. xD

Piszesz że testowałeś na starym laptopie który jest do śmieci, a boisz się wyłączyć zapory itp aby to przetestować?

Daj ten skan tego pliku może, bo na razie to Ty piszesz coś nie poparte faktami.

Przeanalizuj działanie pliku.

Tak samo pobierasz serwery metin priv, każdy tam może wrzucić co chce i nie boisz się ich pobierać? A nawet jak na starcie jest czysty co za problem w patchera coś wrzucić?

Tak samo HLBot pobiera aktualizacje, teraz może być czysty, a po aktualizacji co?

Notepad++ też jakoś był przez pewien czas zainfekowany, teraz nie chce mi się tego przytaczać, poszukaj, poczytaj.

Nigdy nie jesteś bezpieczny, a ten skan może być wskazówką, a nie wyznacznikiem.

Piszesz że to wirus bez poparcia, dużo plików mogę Ci skana wrzócić które są "zawirusuwane" ale jednak nie są.

Nie jesteś obyty to właśnie nie pisz też bzdur.

Nie daje gwarancji że plik jest czysty - nie kupowałem, nie pobieram, nie gram w metina.

Ale Twoje argumenty są do ***** wybacz, ale no Ty masz pretensje do nas, ale my piszemy jak to wygląda realnie, nie pierwszy raz mamy do czynienia z takimi plikami i wiemy jak są wykrywane.

Czy jest minimalne ryzyko czy nie.

Nie musisz wszystkiego wiedzieć, ale po co też się wypowiadasz na takie tematy o których pojęcia nie masz.

DAŁEM CI SKAN HL BOTA KTÓRY TEŻ JEST TROJANEM!!! A pobrało go dziesiątki tysięcy osób pewnie.

I coś stracili? No nie bo to false positive.

Tylko mniej zaciemniony kod i mniej wykryć.

@qwerty123 TY MASZ SKAN CLOUDA! Ja nie mam zamiaru kupować aby Ci skan wrzucić. W cloudzie Ci pluje trojanami, hl bot też - co za różnica?

HLBot Twoim zdaniem to też wirus w takim razie. Nie potrzebuje skanu clouda aby to stwierdzić to Twoim tokiem rozumowania.

Gościu nie potrafisz nawet cheata odpalić z instrukcjami, a coś o wirusach piszesz. xD

Opublikowano
2 minuty temu, masteresco napisał(a):

Ja pieprze. xD

Piszesz że testowałeś na starym laptopie który jest do śmieci, a boisz się wyłączyć zapory itp aby to przetestować?

Daj ten skan tego pliku może, bo na razie to Ty piszesz coś nie poparte faktami.

Przeanalizuj działanie pliku.

Tak samo pobierasz serwery metin priv, każdy tam może wrzucić co chce i nie boisz się ich pobierać? A nawet jak na starcie jest czysty co za problem w patchera coś wrzucić?

Tak samo HLBot pobiera aktualizacje, teraz może być czysty, a po aktualizacji co?

Notepad++ też jakoś był przez pewien czas zainfekowany, teraz nie chce mi się tego przytaczać, poszukaj, poczytaj.

Nigdy nie jesteś bezpieczny, a ten skan może być wskazówką, a nie wyznacznikiem.

Piszesz że to wirus bez poparcia, dużo plików mogę Ci skana wrzócić które są "zawirusuwane" ale jednak nie są.

Nie jesteś obyty to właśnie nie pisz też bzdur.

Nie daje gwarancji że plik jest czysty - nie kupowałem, nie pobieram, nie gram w metina.

Ale Twoje argumenty są do ***** wybacz, ale no Ty masz pretensje do nas, ale my piszemy jak to wygląda realnie, nie pierwszy raz mamy do czynienia z takimi plikami i wiemy jak są wykrywane.

Czy jest minimalne ryzyko czy nie.

Nie musisz wszystkiego wiedzieć, ale po co też się wypowiadasz na takie tematy o których pojęcia nie masz.

DAŁEM CI SKAN HL BOTA KTÓRY TEŻ JEST TROJANEM!!! A pobrało go dziesiątki tysięcy osób pewnie.

I coś stracili? No nie bo to false positive.

Tylko mniej zaciemniony kod i mniej wykryć.

@qwerty123 TY MASZ SKAN CLOUDA! Ja nie mam zamiaru kupować aby Ci skan wrzucić. W cloudzie Ci pluje trojanami, hl bot też - co za różnica?

HLBot Twoim zdaniem to też wirus w takim razie. Nie potrzebuje skanu clouda aby to stwierdzić to Twoim tokiem rozumowania.

Człowieku przecież ja się ciągle odnoszę do tego jak bardzo obiektywny jest Twój ziomek, który niejako odpowiada za treści na tym forum. Dla mnie osoba obiektywna powinna wskazać, że cheat działa i że wyrzuca trojany, a była tylko wzmianka o tym, że działa. Co do tych programów, które wymieniłeś, każdy z nich był sprawdzany przez mnóstwo osób, jest mnóstwo wypowiedzi na temat plików tych programów, że są bezpieczne. To co daje nam cloud to świeżynka, którą sprawdzał Twój ziomek i napisał, że działa, ale dlaczego nie napisał też że wyrzuca te wszystkie trojany? Dlaczego ja po wydaniu tych pieniędzy mam się dowiedzieć, że ściągnąłem zainfekowany plik jakimiś 20 trojanami i jeszcze muszę zaporę zdejmować. Dla Twojej wiadomości, przy HLu nie trzeba żadnej zapory demontować i nigdy żaden trojan czy malware przez antywirusa lub zaporę nie został wykryty. Podsumowując, jeśli osoba z tego forum z zielonym nickiem napisała, że sprawdziła oprogramowanie i ono działa, oprogramowanie jest świeże i przeznaczone dla zwykłych zjadaczy chleba, nie ma na jego temat żadnych opinii użytkowników, to powinien napisać, że wyrzuca trojany. Myślisz, że jakby była recenzja jakiegoś oprogramowania dostępnego za kasę to recenzent pominąłby fakt, że przy pobieraniu świecą trojany jak lampki choinkowe? Ty jesteś w pełni poczytalny?