Opublikowano 23 Lutego23 Lut 34 minuty temu, Mrcxawer2 napisał(a):Hard ma jakieś zabezpieczenia i wykrywa atak speeda, autopote albo pick-up? Widać często powiadomienia na czacie że kogoś zbanowali i ciekaw jestem czy to na podstawie zgłoszeń czy mają coś i w logach widzą notujących graczy?na pewno mają cos w logach ale duzo graczy dostaje bana za jakies powiązania od sprzedaży itd
Opublikowano 24 Lutego24 Lut Kurcze już myślałem o tym getcloud bocie, ale no "właściciel" nawet nie strzela sobie w kolano, a strzela sobie serią z karabinu maszynowego w klatke piersiową :D
Opublikowano 24 Lutego24 Lut W dniu 22.02.2026 o 19:33, laystixtv napisał(a): <span class="ipsAttachLink_box"><span class="ipsAttachLink_title">bandicam_2026-02-22_19-01-46-750.mp4</span><span class="ipsAttachLink_metaInfo"> <span>5.51 MB</span> <span>·</span> <span>0 pobrań</span></span></span>A Gdzie można znaleźć tego bota? Jakieś dc ?
Opublikowano 24 Lutego24 Lut Dawajcie w mój temat według mnie , 130 $ to o wiele za wiele co to złoto? To jest 340 ziko za MSC czy ktoś kogoś popierdo.....
Opublikowano 24 Lutego24 Lut Kupiłem tego bota za 25€ na 7dni wczoraj. Działa wszystko ale ja nie chce bocie bo się boję o bana bo widzę że dużo banują więc jak ktoś chce mogę odsprzedać za 60zl na 6 dni
Opublikowano 25 Lutego25 Lut 19 godzin temu, flegamina12 napisał(a): W dniu 22.02.2026 o 19:33, laystixtv napisał(a): <span class="ipsAttachLink_box"><span class="ipsAttachLink_title"> &lt;span class="ipsAttachLink_box"&gt;&lt;span class="ipsAttachLink_title"&gt;bandicam_2026-02-22_19-01-46-750.mp4&lt;/span&gt;&lt;span class="ipsAttachLink_metaInfo"&gt; &lt;span&gt;5.51 MB&lt;/span&gt; &lt;span&gt;·&lt;/span&gt; &lt;span&gt;0 pobrań&lt;/span&gt;&lt;/span&gt;&lt;/span&gt;</span><span class="ipsAttachLink_metaInfo"> <span>5.51 MB</span> <span>·</span> <span>0 pobrań</span></span></span>@flegamina12 wpisz sobie w yt nick "Cypor Video" tam wszystko masz