Skocz do zawartości
Masz już aplikację Sharegon?

Odkryj wszystkie możliwości. Dowiedz się więcej

Sharegon.pl

Zainstaluj aplikację Sharegon i korzystaj z powiadomień push oraz licznika nowych aktywności bezpośrednio z ekranu głównego.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS.
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu początkowego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Zainstaluj aplikację Sharegon na Androidzie
  1. Otwórz Sklep Google Play na swoim smarfonie.
  2. Wyszukaj „Sharegon” w pasku wyszukiwania.
  3. Stuknij „Zainstaluj”, aby pobrać aplikację.
Nowa aktualizacja Sharegon v3.3 wdrożenie planowane na 1 marca - 20:00 ~ czas trwania: ~ 30 minut

Stworzę darmowy cheat na dowolny serwer Metin2 - na który serwer jako pierwsze?

Aktywny

Featured Replies

Opublikowano

Cześć

Jestem programistą który robi zawsze coś z głową, mam gotową bazę pod bota którego udostępnienie za darmo na ten moment. Tylko pytanie na który serwer najpierw chce posłuchać społeczności i ich oczekiwań odnośnie opcji. Czekam na odzew pozytywny.

Ps. Lipy nie będzie

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor
48 minut temu, pasiasty napisał(a):

Chętnie Virtualmt2, dziala na nim sporo, można dużo przetestować. Brak limiterów etc, slabe logi

24 minuty temu, gugupleu napisał(a):

Metin2 global dawaj : )

No ale napiszcie jakie opcje tylko bez przesady, na realia 2k26 😃

Edytowane przez Aussie

Opublikowano

Moim zdaniem to: fajnie byłoby mieć coś podstawowego, typu: wykrywanie metinow, bossow, pathfinding do nich + bicie. Wykrywanie graczy / gm + powiadomienia dc. Jeśli coś więcej, to jakiś farm bot z zapisywaniem trasy + sprzedaż itemów i powrót (jeśli bardziej w hardy celujesz).

Opublikowano

Własnie czasem takie drobne ułatwienia są bardzo przydatne typu fish bot, wykrywanie metinów, bossów rud zwłaszcza na serwerach hard, czy mobber. Funkcje takie przykładowo: wykrywanie gm jakiś detektor abysmy byli informowani lub automatyczne odpisanie. Myslę, że wiele graczy zostanie zablokowanych, a teraz często administracja stosuje blokadę na hwid więc taki spoofer też byłby przydatny. A tak to jakiś farm bot, czy auto dungeony. W kazdym razie inicjatywa na plus, chętnie bym śledził temat z postępu prac. :)

A co do serwera to obecnie dośc popularny projekt-hard myślę że bardzo dużo osób szuka.

Opublikowano

Również jestem za projekt hard, że tak powiem nie jestem zbyt wymagający 😄 wystarczyłoby coś na wzór expbota, stoi w kawałku terenu chodząc i bijąc mobki + autopotka + odpalenie skilla

Opublikowano
  • Autor

No więc najpierw Projekt Hard, już jestem w trackie prac, myślę ze do końca tygodnia będzie wstawiony nawet najprostszy metin/mob Finder

Pisze posta żeby nie było ze olałem sprawę

Także cierpliwości 🫠