Skocz do zawartości
Masz już aplikację Sharegon?

Odkryj wszystkie możliwości. Dowiedz się więcej

Sharegon.pl

Zainstaluj aplikację Sharegon i korzystaj z powiadomień push oraz licznika nowych aktywności bezpośrednio z ekranu głównego.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS.
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu początkowego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Zainstaluj aplikację Sharegon na Androidzie
  1. Otwórz Sklep Google Play na swoim smarfonie.
  2. Wyszukaj „Sharegon” w pasku wyszukiwania.
  3. Stuknij „Zainstaluj”, aby pobrać aplikację.

☁️ getcloud.gg - Multihack & Fishbot z wbudowanym spooferem

Aktywny

Featured Replies

Opublikowano
  • Programista
Teraz, getcloud napisał(a):

Na codzień mam styczność z naprawdę róznymi osobami, od osób które ledwo sie poruszają po windowsie po 'programistów' takich jak Ty którzy nie potrafia nawet poprawnie złożyć zdania. Nie szkoda Ci czasu na trollowanie i yappowanie? Dla mnie to świetna rozrywka odpowiadanie początkującemu w przerwie od shufflingu cr3

Sam stworzyłem getcloud od scratcha, jeśli jest inaczej udowodnij to.

Okej, to jednak nie ostatnia wiadomość, bo pierdolisz jak potłuczony.

Po pierwsze - naucz się czytać ze zrozumieniem, wtedy pojmiesz jak konstruuje się zdania w języku polskim. Nie wiem czy ja coś niewyraźnie napisałem, czy po prostu nie dotarło.

Po drugie - to nie jest yappowanie, to jest "sprawdzam". Twój "produkt" to techniczna wydmuszka z narzutem 500% dla naiwnych, a próba ratowania się terminologią systemową przy rozmowie o AI to zwykły desperacki bluff. Udowadniać to Ty musisz klientom, że nie wciskasz im darmowej Llamy w błyszczącym papierku za 333 euro.

Po trzecie - gdzie jest ten twój autorski kod? Rzucasz terminami o translacji adresów, żeby brzmieć jak bożek kernelu, a prawda jest taka, że w 2026 roku każdy, kto potrafi skopiować MmCopyVirtualMemory albo ReadProcessMemory z publicznych źródeł, uważa się za architekta.

Przestań strugać wizjonera technologii, bo każdy, kto choć raz zajrzał do dokumentacji Intela albo pisał prosty driver, widzi, że próbujesz nadrobić braki w produkcie tanim flexingiem z forum dla cheaterów.

Edytowane przez Thorek

• Odpowiedzi 28
  • Wyświetleń 665
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najbardziej popularny wpis

• Chłopie, ty nie zaprogramowałeś AI. Ty zaprogramowałeś formularz płatności. Twoja "wiedza" to umiejętność czytania cennika API. Atakujesz moją rangę, a sam bronisz produktu, który technicznie leży i k

• Nie wiem, może dalej trzyma Cie weekend i potrzebujesz kilku dni żeby dojść do siebie albo po prostu ragebaitujesz, nie wnikam ale jeśli dalej chcesz się poniżać to śmiało

• Tyle tylko, że ty nie masz o niczym pojęcia o co zostałeś zapytany (niekoniecznie przeze mnie). Zachowujesz się jak gość, który skręcił szafkę z IKEA i twierdzi, że jest stolarzem artystą. Cała ta Two

Opublikowane grafiki

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Thorek napisał(a):

Okej, to jednak nie ostatnia wiadomość, bo pierdolisz jak potłuczony.

Po pierwsze - naucz się czytać ze zrozumieniem, wtedy pojmiesz jak konstruuje się zdania w języku polskim. Nie wiem czy ja coś niewyraźnie napisałem, czy po prostu nie dotarło.

Po drugie - to nie jest yappowanie, to jest "sprawdzam". Twój "produkt" to techniczna wydmuszka z narzutem 500% dla naiwnych, a próba ratowania się terminologią systemową przy rozmowie o AI to zwykły desperacki bluff. Udowadniać to Ty musisz klientom, że nie wciskasz im darmowej Llamy w błyszczącym papierku za 333 euro.

Po trzecie - gdzie jest ten twój autorski kod? Rzucasz terminami o translacji adresów, żeby brzmieć jak bożek kernelu, a prawda jest taka, że w 2026 roku każdy, kto potrafi skopiować MmCopyVirtualMemory albo ReadProcessMemory z publicznych źródeł, uważa się za architekta.

Przestań strugać wizjonera technologii, bo każdy, kto choć raz zajrzał do dokumentacji Intela albo pisał prosty driver, widzi, że próbujesz nadrobić braki w produkcie tanim flexingiem z forum dla cheaterów.

Właściwie to już zrozumiałem w czym tkwi Twój cały ból, chodzi o cene produktu, cóż - stwórz coś samemu to zaczniesz zarabiać. Muszę cie zmartwić ale getcloud jest jedynie moim side projektem, na codzień działam przy znacznie większych projektach (Vanguard, Javelin). Jeśli chcesz negatywnie wpłynąć na opinie tego produktu to muszę Cię również zmartwić, ten trolling nie wpływa w żaden sposób na to.

Wyciągnij plusy z tej rozmowy, dowiedz się więcej o cr3 chociaż wątpie, że będziesz w stanie to zaimplementować skoro nawet nie masz pojęcia czym jest prosty a zaawansowany driver. Zacznij od nauki asm i pisania prostych shellcode to może w przyszłości coś osiągniesz.

Opublikowano
  • Programista
33 minuty temu, getcloud napisał(a):

Właściwie to już zrozumiałem w czym tkwi Twój cały ból, chodzi o cene produktu, cóż - stwórz coś samemu to zaczniesz zarabiać. Muszę cie zmartwić ale getcloud jest jedynie moim side projektem, na codzień działam przy znacznie większych projektach (Vanguard, Javelin). Jeśli chcesz negatywnie wpłynąć na opinie tego produktu to muszę Cię również zmartwić, ten trolling nie wpływa w żaden sposób na to.

Wyciągnij plusy z tej rozmowy, dowiedz się więcej o cr3 chociaż wątpie, że będziesz w stanie to zaimplementować skoro nawet nie masz pojęcia czym jest prosty a zaawansowany driver. Zacznij od nauki asm i pisania prostych shellcode to może w przyszłości coś osiągniesz.

Widzę, że fantazja ponosi cie coraz bardziej - Vanguard i Javelin? Chłopie, to już nie jest flexing, to jest czysta kompromitacja. Twierdzisz, że pracujesz przy najbardziej strzeżonych systemach anticheat na świecie i jednocześnie opychasz na boku cheata za parę euro? Gdyby Riot dowiedział się, że ich "pracownik" bawi się w takie "side projekty", twoja kariera skończyłaby się szybciej niż ten "shuffling CR3". Albo kłamiesz, albo nie masz pojęcia, o czym piszesz. Gdybyś naprawdę pracował przy projektach tej skali, nie traciłbyś czasu na odpisywanie "początkującemu" i bronieniu ceny. Prawda jest taka, że jesteś po prostu nieumiejętnym narcyzem, który naczytał się dokumentacji i próbuje zaimponować mi terminami, których znaczenia nie rozumie w praktyce

Edytowane przez Thorek

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Thorek napisał(a):

Widzę, że fantazja ponosi cie coraz bardziej - Vanguard i Javelin? Chłopie, to już nie jest flexing, to jest czysta kompromitacja. Twierdzisz, że pracujesz przy najbardziej strzeżonych systemach anticheat na świecie i jednocześnie opychasz na boku cheata za parę euro? Gdyby Riot dowiedział się, że ich "pracownik" bawi się w takie "side projekty", twoja kariera skończyłaby się szybciej niż ten "shuffling CR3". Albo kłamiesz, albo nie masz pojęcia, o czym piszesz. Gdybyś naprawdę pracował przy projektach tej skali, nie traciłbyś czasu na odpisywanie "początkującemu" i bronieniu ceny. Prawda jest taka, że jesteś po prostu nieumiejętnym narcyzem, który naczytał się dokumentacji i próbuje zaimponować mi terminami, których znaczenia nie rozumie w praktyce

Chyba nie zrozumiałeś po której stronie działam przy tych projektach ale cóż, inteligencją nie grzeszysz - nie będę ukrywać. Nie wiem czy mam Ci podpowiadać czy może połączysz kropki. Odpowiadam na Twoje wiadomości z grzeczności, przyszedłeś yappować do mojego tematu, następnym razem przyjdź z czymś konkretnym bo strzelasz ślepakami które nic nie wnoszą. Niczego nie musze bronić, prawda broni sie sama.