Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 12 godzin temu, getcloud napisał(a):po prostu przyszedłeś z farmazonem że 'doszły cie słuchy' i wyjaśniłem - materiał z monastyra będzie i to znacznie ciekawszy niż kilkusekundowy showcase dla niedowiarka w swoim czasie ;)Moge w ciągu 5 sekund wyjaśnić twoje głupie pierdolenie, że to farmazon ;) ale okej, ty wiesz lepiej znawco, jak dla mnie scam i na Monastyr nei działa w takim razie - jeśli tak bardzo oburzyło cię zrobienie filmiku xD tyle ode mnie.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Autor 12 godzin temu, xAdr1an napisał(a):Moge w ciągu 5 sekund wyjaśnić twoje głupie pierdolenie, że to farmazon ;) ale okej, ty wiesz lepiej znawco, jak dla mnie scam i na Monastyr nei działa w takim razie - jeśli tak bardzo oburzyło cię zrobienie filmiku xD tyle ode mnie.W sensie mi to lata co jakiś random myśli bo i tak tego nie dostanie, nie mam żadnego interesu w tym. Cloud na monastyra jest tylko dla osób z dłuższą historią - spodziewałem sie bólu dupki osób z ekipy byteshielda że nie mogą przez to zrobić targeta ale od gościa który robi pixelbota bez żadnej wiedzy sie nie spodziewałem xDśmigaj z tematu bo mi go zaśmiecasz swoim skill issue
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 12 godzin temu, getcloud napisał(a):W sensie mi to lata co jakiś random myśli bo i tak tego nie dostanie, nie mam żadnego interesu w tym. Cloud na monastyra jest tylko dla osób z dłuższą historią - spodziewałem sie bólu dupki osób z ekipy byteshielda że nie mogą przez to zrobić targeta ale od gościa który robi pixelbota bez żadnej wiedzy sie nie spodziewałem xDśmigaj z tematu bo mi go zaśmiecasz swoim skill issueAle kim ty kurwa jesteś pecie by kogoś oceniać? Jesteś takim samym noname jak ja, w dodatku jeszcze mniej osób bo ma o tobie pojęcie xd jesteś zwykłym gównem i reklamujesz scam jeśli nie potrafisz udowodnić że coś działa ;) takie moje zdanie - mocna hipokryzja i egotop od Ciebie wali, współczuje rodzinie.I no dobry masz tok myślenia - jak ktoś umie mniej to jest gorszy, jak można być takim zjebem życiowym XDD zrób coś na taką skalę C4US to możemy pogadać ;) bo obecnie to nawet od spodu nie pukasz.nie polecam kupić, bo można się na syf nadziać ;) a czy działa to wam pokaże za X czasu XDD
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Autor 11 godzin temu, xAdr1an napisał(a):Ale kim ty kurwa jesteś pecie by kogoś oceniać? Jesteś takim samym noname jak ja, w dodatku jeszcze mniej osób bo ma o tobie pojęcie xd jesteś zwykłym gównem i reklamujesz scam jeśli nie potrafisz udowodnić że coś działa ;) takie moje zdanie - mocna hipokryzja i egotop od Ciebie wali, współczuje rodzinie.I no dobry masz tok myślenia - jak ktoś umie mniej to jest gorszy, jak można być takim zjebem życiowym XDD zrób coś na taką skalę C4US to możemy pogadać ;) bo obecnie to nawet od spodu nie pukasz.nie polecam kupić, bo można się na syf nadziać ;) a czy działa to wam pokaże za X czasu XDDchyba leków nie wziąłeś albo masz jakiś kompleks, nie rozumiem dlaczego piszesz scam skoro jest wersja testowa cloud, śmiało można sobie przetestować przed zakupem