Skocz do zawartości
Masz już aplikację Sharegon?

Odkryj wszystkie możliwości. Dowiedz się więcej

Sharegon.pl

Zainstaluj aplikację Sharegon i korzystaj z powiadomień push oraz licznika nowych aktywności bezpośrednio z ekranu głównego.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS.
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu początkowego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Zainstaluj aplikację Sharegon na Androidzie
  1. Otwórz Sklep Google Play na swoim smarfonie.
  2. Wyszukaj „Sharegon” w pasku wyszukiwania.
  3. Stuknij „Zainstaluj”, aby pobrać aplikację.

Problem przy pkg update OVH FreeBSD

Nowy

Featured Replies

Opublikowano

Witam nie wiem czy tylko ja mam takie problemy z vps na ovh, kupiłem vps free 14.x zalogowałem sie przez putty przełączyłem na konto root i już przy update pkg errory, instalacja portów komedy nie działają więc chciałem zainstalowac ręcznie lub przez git to znów error nie pobiera git funkcje poblokowane próbowałem wszystko poaktualizowac coś tam zaktualizowało i zara error że nie prawidłowe ścieżki itp wszystkie poradniki z tego i innych forum jak i AI i nic nie działa kur.... ten. Vps na ovh jest poblokowany czy co.

Opublikowano
49 minut temu, kolon napisał(a):

Witam nie wiem czy tylko ja mam takie problemy z vps na ovh, kupiłem vps free 14.x zalogowałem sie przez putty przełączyłem na konto root i już przy update pkg errory, instalacja portów komedy nie działają więc chciałem zainstalowac ręcznie lub przez git to znów error nie pobiera git funkcje poblokowane próbowałem wszystko poaktualizowac coś tam zaktualizowało i zara error że nie prawidłowe ścieżki itp wszystkie poradniki z tego i innych forum jak i AI i nic nie działa kur.... ten. Vps na ovh jest poblokowany czy co.

A jaki błąd dokładnie?

Opublikowano
  • Autor
7 godzin temu, asteczek429 napisał(a):

A jaki błąd dokładnie?

Nie ma takiej komendy, nie można tego zainstalowac pkg jest aktualne ale trzeba pkg update zrobic (zrobiłem update i upgrade) jak wrócę z pracy to zrobie pare skrinów i podrzucę.