Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Witam nie wiem czy tylko ja mam takie problemy z vps na ovh, kupiłem vps free 14.x zalogowałem sie przez putty przełączyłem na konto root i już przy update pkg errory, instalacja portów komedy nie działają więc chciałem zainstalowac ręcznie lub przez git to znów error nie pobiera git funkcje poblokowane próbowałem wszystko poaktualizowac coś tam zaktualizowało i zara error że nie prawidłowe ścieżki itp wszystkie poradniki z tego i innych forum jak i AI i nic nie działa kur.... ten. Vps na ovh jest poblokowany czy co.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 49 minut temu, kolon napisał(a):Witam nie wiem czy tylko ja mam takie problemy z vps na ovh, kupiłem vps free 14.x zalogowałem sie przez putty przełączyłem na konto root i już przy update pkg errory, instalacja portów komedy nie działają więc chciałem zainstalowac ręcznie lub przez git to znów error nie pobiera git funkcje poblokowane próbowałem wszystko poaktualizowac coś tam zaktualizowało i zara error że nie prawidłowe ścieżki itp wszystkie poradniki z tego i innych forum jak i AI i nic nie działa kur.... ten. Vps na ovh jest poblokowany czy co.A jaki błąd dokładnie?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor 7 godzin temu, asteczek429 napisał(a):A jaki błąd dokładnie?Nie ma takiej komendy, nie można tego zainstalowac pkg jest aktualne ale trzeba pkg update zrobic (zrobiłem update i upgrade) jak wrócę z pracy to zrobie pare skrinów i podrzucę.