Opublikowano 9 Marca9 Mar Witam. Szukam czystych plikuw wraz z clientem podobnych jak terenzo(terenzo pliki nie działają na mysql8+ a starsza wersja 56 itp nie obsługiwana jest już na freebsd14+)i szukam takich działających na nowszym mysql 8+ na freebsd 14+.
Opublikowano 9 Marca9 Mar W dniu 9.03.2026 o 08:27, kolon napisał(a):Witam. Szukam czystych plikuw wraz z clientem podobnych jak terenzo(terenzo pliki nie działają na mysql8+ a starsza wersja 56 itp nie obsługiwana jest już na freebsd14+)i szukam takich działających na nowszym mysql 8+ na freebsd 14+.Metin2 Pliki Serwerowe 2025 zaktualizowane z pełnym FoxFS / dx9 (Mainline) - Metin2 - Pliki Serwerowe - MPCforum.pl - MultiPlayer Community
Opublikowano 13 Marca13 Mar W dniu 9.03.2026 o 13:22, asteczek429 napisał(a):Metin2 Pliki Serwerowe 2025 zaktualizowane z pełnym FoxFS / dx9 (Mainline) - Metin2 - Pliki Serwerowe - MPCforum.pl - MultiPlayer CommunityGeneralnie to polecam, tureckie pliki ale fajne.
Opublikowano 14 Marca14 Mar A ma ktoś Polskie locale na serwer i do klienta?Albo z jakich plików te locale będą pasować?
Opublikowano 14 Marca14 Mar W dniu 14.03.2026 o 09:54, MilA napisał(a):A ma ktoś Polskie locale na serwer i do klienta?Albo z jakich plików te locale będą pasować?Gdzieś były ale kompa mam kaput a na lapku nie sprawdzę. Użyj translatora do metina, gdzieś na forum był co ci tłumaczy wszystkie rzeczy. Maks kilkadziesiąt minut i masz przetłumaczone
Opublikowano 14 Marca14 Mar W dniu 14.03.2026 o 14:33, Nietykalny napisał(a):Gdzieś były ale kompa mam kaput a na lapku nie sprawdzę. Użyj translatora do metina, gdzieś na forum był co ci tłumaczy wszystkie rzeczy. Maks kilkadziesiąt minut i masz przetłumaczoneSzukałem tego translatora na forum ale nie kogę znaleźć. Jakieś słowa kluczowe albo coś?
Opublikowano 14 Marca14 Mar https://metin2.download/file/VbmDBFct7D31ve754nwkZinG7zLYi8GQ/ do tego możesz użyć darmowych translatorów ai jest ich pełno idealne do tumaczenia locale string
Opublikowano 14 Marca14 Mar Jakby ktoś już posiadał gotowca, to może się podzielić :) Pozdrawiam wariaty