Opublikowano 17 Marca17 Mar Czy jest tu jakaś dobra dusza która była by wstanie pomóc z instalacją od A do Z Paczki MT2009 na VPS?
Opublikowano 17 Marca17 Mar Kupiłeś już serwer? Najlepiej gdybyś przyszedł z konkretnym problemem i wtedy moglibyśmy się jakoś odnieść. A jeśli szukasz kogoś kto uruchomi to wszystko za ciebie to raczej powinieneś po prostu zlecić to komuś za jakiś grosz.
Opublikowano 17 Marca17 Mar Autor Kupiłem już serwer Kwestia jest taka że nie wiem jakiej Wersji FreeBSD paczka wymaga a instalować 30000 razy żeby znaleźć tą działającą długo by to zajęło raczej prędzej mi chodzi tylko o konfigurację samej maszyny bo jeśli chodzi o resztę komend to bede wstanie sam zrobić Edytowane 17 Marca17 Mar przez Arki
Opublikowano 17 Marca17 Mar Uruchomienie plików to jedno, a przygotowanie środowiska pod kompilacje źródeł itd. to drugie. Sam nie uruchamiałem ich więc nie bardzo się orientuje, ale popatrz w temacie wiele osób je uruchomiło zagadałbym do kogoś. Zwołam tu naszych majstrów @ARK @wojciech74 @Sasori może ktoś coś podpowie jak tam specyfikacja.
Opublikowano 17 Marca17 Mar Parę razy się to przepalało czy to sobie czy komuś, wiec jak coś trzeba pomoc przy instalacji to wystarczy napisać.Co do wersji bsdka na której to zainstalować, to tu nie masz odgórnego narzutu, testowałem na 13.2 13.5, 14.2, 14.3 i na luzie szło kompilować czy odpalac Edytowane 17 Marca17 Mar przez ARK
Opublikowano 18 Marca18 Mar Jeśli chcesz to po 22, myślę 22:30 mogę Ci pomóc. Napisz mi PW czy chcesz tej pomocy żebym wiedział że mam być.