Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Nie wiem czy dobry dział wybrałem jeżeli nie to wybaczcie błądAle przychodzę z pytaniem poleci ktoś jakąś fajną podstawkę pod robotę dla siebie i może w przyszłości na jakąś ilość graczy 100/400Bardziej kierowana tak HARD/MEDIUM
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Pytanie płatna czy darmowa? Jak darmowa to tmp4, możesz nawet terenzo odpalić i naprawić błędy, jeśli masz więcej czasu, są też martysama, darmowa i płatna, chodź na pewnym forum wrzucił ziomek też tę płatną nie naruszoną wersję.Osobiście pracuję na plikach TMP4: Edytowane 10 godzin temu10 godz. przez Nietykalny
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. A o jakie forum chodzi? Jakis link do tych plikow nieruszanych? Jak nie mozna tutaj to może byc na PW
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Autor 4 godziny temu, Nietykalny napisał(a):Pytanie płatna czy darmowa? Jak darmowa to tmp4, możesz nawet terenzo odpalić i naprawić błędy, jeśli masz więcej czasu, są też martysama, darmowa i płatna, chodź na pewnym forum wrzucił ziomek też tę płatną nie naruszoną wersję.Osobiście pracuję na plikach TMP4:a te płatne jesteś w stanie powiedzieć coś więcej jakie forum itp?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 10 godzin temu, Nietykalny napisał(a):Pytanie płatna czy darmowa? Jak darmowa to tmp4, możesz nawet terenzo odpalić i naprawić błędy, jeśli masz więcej czasu, są też martysama, darmowa i płatna, chodź na pewnym forum wrzucił ziomek też tę płatną nie naruszoną wersję.Osobiście pracuję na plikach TMP4:albo ja cos przespalem, albo mnie oczy mylaz jakiej paki martysama jest darmowa xd ?