Skocz do zawartości
Masz już aplikację Sharegon?

Odkryj wszystkie możliwości. Dowiedz się więcej

Sharegon.pl

Zainstaluj aplikację Sharegon i korzystaj z powiadomień push oraz licznika nowych aktywności bezpośrednio z ekranu głównego.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS.
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu początkowego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Zainstaluj aplikację Sharegon na Androidzie
  1. Otwórz Sklep Google Play na swoim smarfonie.
  2. Wyszukaj „Sharegon” w pasku wyszukiwania.
  3. Stuknij „Zainstaluj”, aby pobrać aplikację.

Serwer Metin2 - poszukuje testerów, przyszłych GM-ów

Featured Replies

Opublikowano

Cześć.

Tak jak w temacie, 15 lat temu prowadziłem serwer metina i postanowiłem wrócić do tej przygody.

Stawiam serwer Medium+ max lvl 120 (nacisk na PVM oraz w drugiej kolejności PvP), poszukuje osób chętnych do testowania, raportowania bugów, potem część z osób które się sprawdzą myślę że zostanie GMami serwera.

Od razu mówię że jest to long-run, tzn. serwer nie wystartuje nawet w ciągu najbliższych 3 miesięcy dla graczy, pierwsze chce wszystko potestować, sprawdzić i dać temu szansę.

Żadnego hardcorowego P2W nie będzie.

Jakby ktoś był chętny to proszę dać tutaj znać :)

Pozdrawiam,

Opublikowano
  • Autor

Spokojnie, dzięki za zainteresowanie, będę się odzywał do środy.

Opublikowano
2 godziny temu, Sevence napisał(a):

No to już spora ekipa gdzie jest autor wątku ja się pytam, ktoś dostał z was jakiś dostęp? Czy ktoś z tu obecnych już wie na jaki serwer w ogóle idziemy testować?

gdzies tam ostatnio pisal ze siedzi na plikach n2 wiec nie zdziwie sie ze one testowane beda

Edytowane przez ARK

Opublikowano
1 minutę temu, Sevence napisał(a):

W sumie to chyba nie taka zła baza na podstawke? Tak szczerze to nie bawiłem się z nimi, ale chyba tam pod deva z win srv były?

wiesz, jeden rabin powie ze dobre a inny ze złe, ale większość opinii co słyszę to ze szajs

Opublikowano
10 godzin temu, ARK napisał(a):

wiesz, jeden rabin powie ze dobre a inny ze złe, ale większość opinii co słyszę to ze szajs

pierdolą kocopoły po prostu ameby nie potrafia ogarnąć jak one działają a wystarczy prześledzić jak pakiety są zrobione i każdy kto siedzi troche w c++ ogarnie to w 1000% to jest nawet prostsze niż zwykł src

masz jeden plik gdzie wrzucasz dany pakiet i z tego zasysa i do binki i do game kozak rozwiązanie

osobiscie ogarnałem te pliki w stu procentach i z czystym sumieniem mogę polecić.

gdybym miał czas to chętnie bym na tym postawił jakis serwerek xd

@trelik jak serio chcesz coś na tym zdziałać mogę ci uzyczyć swojej wiedzy na temat tych plików i zasady ich działania w aktualnym leaku że tak powiem jest troche niedociagnieć wycieków pamięci i drobnych bugów na shopach offline w wyszukiwarce która nie działa w pełni bo w src ją wyłączyli przez buga z kopiowaniem.

oraz przy większej ilości onnline pada master i pare innych

Jak traktujesz sprawę poważnie i ogarniasz temat jeżeli chodzi o dodawanie wszystkiego na server zrobienie gameplayu moge ci uzyczyć wiedzy i wysłać poprawione silniki razem z systemami jakie sobie wymyślisz :p bo pliki mają potencjał duży -- Takie jest moje skromne zdanie

Opublikowano
  • Autor
48 minut temu, Sasori napisał(a):

pierdolą kocopoły po prostu ameby nie potrafia ogarnąć jak one działają a wystarczy prześledzić jak pakiety są zrobione i każdy kto siedzi troche w c++ ogarnie to w 1000% to jest nawet prostsze niż zwykł src

masz jeden plik gdzie wrzucasz dany pakiet i z tego zasysa i do binki i do game kozak rozwiązanie

osobiscie ogarnałem te pliki w stu procentach i z czystym sumieniem mogę polecić.

@trelik jak serio chcesz coś na tym zdziałać mogę ci uzyczyć swojej wiedzy na temat tych plików i zasady ich działania w aktualnym leaku że tak powiem jest troche niedociagnieć wycieków pamięci i drobnych bugów na shopach offline w wyszukiwarce która nie działa w pełni bo w src ją wyłączyli przez buga z kopiowaniem.

oraz przy większej ilości onnline pada master i pare innych

Jak traktujesz sprawę poważnie i ogarniasz temat jeżeli chodzi o dodawanie wszystkiego na server zrobienie gameplayu moge ci uzyczyć wiedzy i wysłać poprawione silniki razem z systemami jakie sobie wymyślisz :p bo pliki mają potencjał duży -- Takie jest moje skromne zdanie

Odezwałem się na DC :) dzięki

Co do reszty, to na forum moge wysylac 2 wiadomości dziennie, więc troche zejdzie zanim wysle DC, chyba że napiszecie na PW to mogę odpisywać.

Opublikowano
1 godzinę temu, Sasori napisał(a):

Nie wiem, osobiscie nie wypowiem się, tyle co komuś to odpalałem, kilka rzeczy sprawdziłem i wsm na tym kończyła się moja ciekawość co do tych plików xd
Jak mnie kiedyś najdzie to może lookne na nie szerzej

Edytowane przez ARK

Opublikowano
  • Autor

Chyba sie juz do wszystkich odezwałem, jak kogoś pominąłem, dajcie znać.