Opublikowano Piątek o 18:075 dn Cześć.Tak jak w temacie, 15 lat temu prowadziłem serwer metina i postanowiłem wrócić do tej przygody.Stawiam serwer Medium+ max lvl 120 (nacisk na PVM oraz w drugiej kolejności PvP), poszukuje osób chętnych do testowania, raportowania bugów, potem część z osób które się sprawdzą myślę że zostanie GMami serwera.Od razu mówię że jest to long-run, tzn. serwer nie wystartuje nawet w ciągu najbliższych 3 miesięcy dla graczy, pierwsze chce wszystko potestować, sprawdzić i dać temu szansę.Żadnego hardcorowego P2W nie będzie.Jakby ktoś był chętny to proszę dać tutaj znać :)Pozdrawiam,
Opublikowano Niedziela o 07:223 dn No to już spora ekipa gdzie jest autor wątku ja się pytam, ktoś dostał z was jakiś dostęp? Czy ktoś z tu obecnych już wie na jaki serwer w ogóle idziemy testować?
Opublikowano Niedziela o 09:553 dn Autor Spokojnie, dzięki za zainteresowanie, będę się odzywał do środy.
Opublikowano Niedziela o 10:113 dn 2 godziny temu, Sevence napisał(a):No to już spora ekipa gdzie jest autor wątku ja się pytam, ktoś dostał z was jakiś dostęp? Czy ktoś z tu obecnych już wie na jaki serwer w ogóle idziemy testować?gdzies tam ostatnio pisal ze siedzi na plikach n2 wiec nie zdziwie sie ze one testowane beda Edytowane Niedziela o 10:113 dn przez ARK
Opublikowano Niedziela o 10:143 dn 2 minuty temu, ARK napisał(a):gdzies tam ostatnio pisal ze siedzi na plikach n2 wiec nie zdziwie sie ze one testowane bedaW sumie to chyba nie taka zła baza na podstawke? Tak szczerze to nie bawiłem się z nimi, ale chyba tam pod deva z win srv były?
Opublikowano Niedziela o 10:353 dn 1 minutę temu, Sevence napisał(a):W sumie to chyba nie taka zła baza na podstawke? Tak szczerze to nie bawiłem się z nimi, ale chyba tam pod deva z win srv były?wiesz, jeden rabin powie ze dobre a inny ze złe, ale większość opinii co słyszę to ze szajs
Opublikowano Niedziela o 20:462 dn 10 godzin temu, ARK napisał(a):wiesz, jeden rabin powie ze dobre a inny ze złe, ale większość opinii co słyszę to ze szajspierdolą kocopoły po prostu ameby nie potrafia ogarnąć jak one działają a wystarczy prześledzić jak pakiety są zrobione i każdy kto siedzi troche w c++ ogarnie to w 1000% to jest nawet prostsze niż zwykł srcmasz jeden plik gdzie wrzucasz dany pakiet i z tego zasysa i do binki i do game kozak rozwiązanieosobiscie ogarnałem te pliki w stu procentach i z czystym sumieniem mogę polecić.gdybym miał czas to chętnie bym na tym postawił jakis serwerek xd@trelik jak serio chcesz coś na tym zdziałać mogę ci uzyczyć swojej wiedzy na temat tych plików i zasady ich działania w aktualnym leaku że tak powiem jest troche niedociagnieć wycieków pamięci i drobnych bugów na shopach offline w wyszukiwarce która nie działa w pełni bo w src ją wyłączyli przez buga z kopiowaniem.oraz przy większej ilości onnline pada master i pare innych Jak traktujesz sprawę poważnie i ogarniasz temat jeżeli chodzi o dodawanie wszystkiego na server zrobienie gameplayu moge ci uzyczyć wiedzy i wysłać poprawione silniki razem z systemami jakie sobie wymyślisz :p bo pliki mają potencjał duży -- Takie jest moje skromne zdanie
Opublikowano Niedziela o 21:352 dn Autor 48 minut temu, Sasori napisał(a):pierdolą kocopoły po prostu ameby nie potrafia ogarnąć jak one działają a wystarczy prześledzić jak pakiety są zrobione i każdy kto siedzi troche w c++ ogarnie to w 1000% to jest nawet prostsze niż zwykł srcmasz jeden plik gdzie wrzucasz dany pakiet i z tego zasysa i do binki i do game kozak rozwiązanieosobiscie ogarnałem te pliki w stu procentach i z czystym sumieniem mogę polecić.gdybym miał czas to chętnie bym na tym postawił jakis serwerek xd@trelik jak serio chcesz coś na tym zdziałać mogę ci uzyczyć swojej wiedzy na temat tych plików i zasady ich działania w aktualnym leaku że tak powiem jest troche niedociagnieć wycieków pamięci i drobnych bugów na shopach offline w wyszukiwarce która nie działa w pełni bo w src ją wyłączyli przez buga z kopiowaniem.oraz przy większej ilości onnline pada master i pare innychJak traktujesz sprawę poważnie i ogarniasz temat jeżeli chodzi o dodawanie wszystkiego na server zrobienie gameplayu moge ci uzyczyć wiedzy i wysłać poprawione silniki razem z systemami jakie sobie wymyślisz :p bo pliki mają potencjał duży -- Takie jest moje skromne zdanieOdezwałem się na DC :) dziękiCo do reszty, to na forum moge wysylac 2 wiadomości dziennie, więc troche zejdzie zanim wysle DC, chyba że napiszecie na PW to mogę odpisywać.
Opublikowano Niedziela o 22:102 dn 1 godzinę temu, Sasori napisał(a):pierdolą kocopoły po prostu ameby nie potrafia ogarnąć jak one działają a wystarczy prześledzić jak pakiety są zrobione i każdy kto siedzi troche w c++ ogarnie to w 1000% to jest nawet prostsze niż zwykł srcmasz jeden plik gdzie wrzucasz dany pakiet i z tego zasysa i do binki i do game kozak rozwiązanieosobiscie ogarnałem te pliki w stu procentach i z czystym sumieniem mogę polecić.gdybym miał czas to chętnie bym na tym postawił jakis serwerek xdNie wiem, osobiscie nie wypowiem się, tyle co komuś to odpalałem, kilka rzeczy sprawdziłem i wsm na tym kończyła się moja ciekawość co do tych plików xdJak mnie kiedyś najdzie to może lookne na nie szerzej Edytowane Niedziela o 22:162 dn przez ARK
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Autor Chyba sie juz do wszystkich odezwałem, jak kogoś pominąłem, dajcie znać.