Skocz do zawartości
Masz już aplikację Sharegon?

Odkryj wszystkie możliwości. Dowiedz się więcej

Sharegon.pl

Zainstaluj aplikację Sharegon i korzystaj z powiadomień push oraz licznika nowych aktywności bezpośrednio z ekranu głównego.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS.
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu początkowego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Zainstaluj aplikację Sharegon na Androidzie
  1. Otwórz Sklep Google Play na swoim smarfonie.
  2. Wyszukaj „Sharegon” w pasku wyszukiwania.
  3. Stuknij „Zainstaluj”, aby pobrać aplikację.

Szukam/Kupie pliki serwerowe - medium

Opublikowano

Cześć,

Stawiam serwer i aktualnie działam na leaku mt2009, ale szczerze mówiąc więcej czasu tracę na wyszukiwanie i usuwanie ich autorskich rozwiązań niż na wdrażanie własnych pomysłów.
Dlatego pomyślałem, że zapytam tutaj, może ktoś posiada jakieś pliki na sprzedaż albo jest w stanie polecić coś sensownego?
Zależy mi na czymś w klimacie hard/medium, bez szarf, alchemii i miliona zbędnych systemów. Jakieś rozbudowane gui/teleport/dungi/pasy etc. jak najbardziej
Przy okazji przeglądałem ostatnio serwery typu leya, astium itd., które niedawno wystartowały i mam wrażenie (albo tylko mi się wydaje), że większość z nich jedzie na tych samych plikach, tylko z drobnymi zmianami graficznymi/GUI xD

Stąd też ten temat, może faktycznie ktoś sprzedaje jakąś sensowną, czystą podstawkę pod projekt. (sql, src, sf, klient)

Featured Replies

Opublikowano

poszukaj tmp4 pod harda git wyczyszczone z wiekszosci, pare rzeczy usuniesz i akurat czysto bedzie, na moje to bez sens kupowanie kota w worku zazwyczaj i marnowanie czasu na latanie tego

Opublikowano
  • Autor

tmp4 to chyba dość stare pliki, z tego co znalazłem wyglądają na vanilla?

Znalazłem również sprzedaż plików leya, ma ktoś opinie na temat sprzedawcy Teodor? Bądź samych plików czy warto?