Opublikowano Poniedziałek o 21:001 dn Cześć,Stawiam serwer i aktualnie działam na leaku mt2009, ale szczerze mówiąc więcej czasu tracę na wyszukiwanie i usuwanie ich autorskich rozwiązań niż na wdrażanie własnych pomysłów.Dlatego pomyślałem, że zapytam tutaj, może ktoś posiada jakieś pliki na sprzedaż albo jest w stanie polecić coś sensownego?Zależy mi na czymś w klimacie hard/medium, bez szarf, alchemii i miliona zbędnych systemów. Jakieś rozbudowane gui/teleport/dungi/pasy etc. jak najbardziejPrzy okazji przeglądałem ostatnio serwery typu leya, astium itd., które niedawno wystartowały i mam wrażenie (albo tylko mi się wydaje), że większość z nich jedzie na tych samych plikach, tylko z drobnymi zmianami graficznymi/GUI xDStąd też ten temat, może faktycznie ktoś sprzedaje jakąś sensowną, czystą podstawkę pod projekt. (sql, src, sf, klient)
Opublikowano Wczoraj o 06:51 1 dn poszukaj tmp4 pod harda git wyczyszczone z wiekszosci, pare rzeczy usuniesz i akurat czysto bedzie, na moje to bez sens kupowanie kota w worku zazwyczaj i marnowanie czasu na latanie tego
Opublikowano Wczoraj o 09:17 1 dn Autor tmp4 to chyba dość stare pliki, z tego co znalazłem wyglądają na vanilla? Znalazłem również sprzedaż plików leya, ma ktoś opinie na temat sprzedawcy Teodor? Bądź samych plików czy warto?