Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Siemka,Szukam plików pod hard/medium. Zależy mi na tym aby nie było tam Likana/szarf. Był odbugowany i jakieś podstawowe systemy wdrożone. Może być płatne. Coś polecacie? TMP4 ma w sobie już wgrane/odbugowane czy to czyścioch z lat 2010?
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 8 minut temu, ARK napisał(a):Odbugowane? a to takie pliki istnieją XD?Arezzo.Autorze co znaczy podstawowe systemy skoro nie szarfy? Dlaczego tyle set osób ucieka przed tak balanym system jak szarfy i alchemia.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Teraz, ExoCarossa napisał(a):Arezzo.Autorze co znaczy podstawowe systemy skoro nie szarfy? Dlaczego tyle set osób ucieka przed tak balanym system jak szarfy i alchemia.Dwa najbardziej czasochłonne i losowe systemy jakie istnieją i wokół nich opiera się cały serwis praktycznie zwłaszcza na hardach xd
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 26 minut temu, ExoCarossa napisał(a):Arezzo.a dobra dobra, zwracam honor ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Autor 1 godzinę temu, ExoCarossa napisał(a):Arezzo.Autorze co znaczy podstawowe systemy skoro nie szarfy? Dlaczego tyle set osób ucieka przed tak balanym system jak szarfy i alchemia.Autoswitcher, zmiana ch, teleport pod tab. Takie niehejtowane podstawy z wiekszosci priv. Niewymagane, bo moge dodac bez problemu, wlasnie chodzilo mi glownie o to zeby nie było duzo sprzatania jak np. Likan. Zdecydowanie wole dodawac, wiec jesli bylaby to podstawa odbugowana jak najlepiej to tez gicik.Co to ten Arezzo? Masz może linka z opisem tego serwera? Zainstalowalem Martysame i wolałbym teraz juz poznac pliki przed wdrozeniem Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez Kaban
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 4 minuty temu, Kaban napisał(a):Autoswitcher, zmiana ch, teleport pod tab. Takie niehejtowane podstawy z wiekszosci priv. Niewymagane, bo moge dodac bez problemu, wlasnie chodzilo mi glownie o to zeby nie było duzo sprzatania jak np. Likan. Zdecydowanie wole dodawac, wiec jesli bylaby to podstawa odbugowana jak najlepiej to tez gicik.Co to ten Arezzo? Masz może linka z opisem tego serwera? Zainstalowalem Martysame i wolałbym teraz juz poznac pliki przed wdrozeniemArezzo to taki nieoszlifowany klejnot nilu wśród plików serwerowych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Swego czasu dużo osób rozpoczęło wielkie szlifowanie, ale do dziś dnia nie wiem ile z nich ujrzało światło dzienne
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. W martysamie bardzo latwo wywalic likana itd. Dobre pliki na podstawe jak chcesz sobie wszystko sam dodac.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Co do Arezzo to nie warto naprawiać, wiem z doświadczenia tych plików jedno zrobisz 5 innych rzeczy się spierdoli xd
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Autor A jaka jest różnica między Martysama a TPM4? Które lepiej wybrać?
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Martysama jest rozwijana znacznie dłużej wiele projektów na niej działa twórca ma spory feedback i źródło jest bardziej dopracowane.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 3 minuty temu, Kaban napisał(a):A jaka jest różnica między Martysama a TPM4? Które lepiej wybrać?Martysama jest nowsze, masz tam likana i szarfy ale to wystarczy wyłączyć makra.