Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Mam problem z plikami tmp4 wcześniej wszystko działało bez żadnych błędów, ale po restarcie serwera przez PuTTY kanały w kliencie przestały się uruchamiać, mimo że po stronie serwera startującego w putty wszystko wygląda na działające i nie pojawiają się żadne błędy. Miał ktoś może taki problem albo potrafi doradzić jak mogę dojść o co chodzi?
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ip w cliencie na pewno jest poprawne?Zobacz czy możesz się zalogowac przez Winscp/navicat
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. vps jeżeli tak to zobacz czy Ci się przypadkiem porty nie zablokowały.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor Porty mam odblokowane adres IP wszędzie się zgadza. Wcześniej pojawiał się błąd połączenia z bazą w Navicat, ale teraz normalnie mogę zalogować się do bazy ale serwer startuje a kanały w client nie. Jednak raczej spróbuje wybrać inne pliki do zabawy bo to nie pierwszy raz kiedy mam ten sam problem z tmp4 i nie mogę wyszukać o co chodzi
Opublikowano 49 minut temu49 min. A jak sprawdzasz że serwer wystartował? Samym komunikatem startowym z pliku startowego czy widzisz działające procesy?Jakieś błędy w logach/syserr masz?