Opublikowano Poniedziałek o 16:011 dn Cześć,chciałem zapytać o to jakie aktualnie sklepy offline królują na serwerach? Takie jakie można kupić i jakieś namiary na autorów tych sklepów.Pisałem do ikarusa i martysamy ale sklepy ikarusa już nie są na sprzedaż ani rozwijane.Z jakich sklepów korzystają np PandoraMT2, MT2009, ElderMT2, Projekt Hard i np. PolandMT2?Czy to są sklepy pisane przez właścicieli lub na zamówienie czy jakieś do zakupu ogólnego?Macie może namiary na jakieś sklepy offline do kupna i które są nadal wspierane?
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Możesz się wycwanić w taki sposób że wyciągasz sobie sklepy offline z jakiś plików serwerowych, najlepiej z takich na których grało dużo osób i nie było problemów typu mt2009 👾A potem jazda z Claude/Codex
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Autor Bardziej chodzi mi o zakup gotowych sklepów gdzie autor daje wsparcie i pomoc w razie W. :)
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 1 godzinę temu, MilA napisał(a):Bardziej chodzi mi o zakup gotowych sklepów gdzie autor daje wsparcie i pomoc w razie W. :)zasmuce cie, zaden autor nie chce dawać wsparcia tym bardziej do sklepow, +/- to ikarus jest topka tylko musisz se przepisac to pod polskie standardy albo kogos kto ci to zrobi na zlecenie tak o to bajka