Opublikowano 27 Kwietnia27 Kwi Cześć,chciałem zapytać o to jakie aktualnie sklepy offline królują na serwerach? Takie jakie można kupić i jakieś namiary na autorów tych sklepów.Pisałem do ikarusa i martysamy ale sklepy ikarusa już nie są na sprzedaż ani rozwijane.Z jakich sklepów korzystają np PandoraMT2, MT2009, ElderMT2, Projekt Hard i np. PolandMT2?Czy to są sklepy pisane przez właścicieli lub na zamówienie czy jakieś do zakupu ogólnego?Macie może namiary na jakieś sklepy offline do kupna i które są nadal wspierane?
Opublikowano 28 Kwietnia28 Kwi Możesz się wycwanić w taki sposób że wyciągasz sobie sklepy offline z jakiś plików serwerowych, najlepiej z takich na których grało dużo osób i nie było problemów typu mt2009 👾A potem jazda z Claude/Codex
Opublikowano 28 Kwietnia28 Kwi Autor Bardziej chodzi mi o zakup gotowych sklepów gdzie autor daje wsparcie i pomoc w razie W. :)
Opublikowano 28 Kwietnia28 Kwi W dniu 28.04.2026 o 19:48, MilA napisał(a):Bardziej chodzi mi o zakup gotowych sklepów gdzie autor daje wsparcie i pomoc w razie W. :)zasmuce cie, zaden autor nie chce dawać wsparcia tym bardziej do sklepow, +/- to ikarus jest topka tylko musisz se przepisac to pod polskie standardy albo kogos kto ci to zrobi na zlecenie tak o to bajka
Opublikowano 29 Kwietnia29 Kwi Autor W dniu 29.04.2026 o 08:10, Bamboo napisał(a):Ikarusy tylko musisz mieć pliki martysamy kupioneNo znaczy pisałem do martysamy i napisał mi że nawet jak kupię pliki to on już ikarusów nie sprzedaje.
Opublikowano Poniedziałek o 22:181 dn Z tego co kojarze np. eryndos korzysta z ikarusa a dokładniej z tego reworka: https://metin2hub.com/threads/ikarus-offshop-grid-rework-shop-search.1736/ Ale no wiadomo, na pewno coś od siebie tam dopisali, ale baza i wygląd sugeruje w/w system//edit dla porównania wyszukiwarka z prezentacji eryndosa:
Opublikowano Wczoraj o 03:32 1 dn W dniu 4.05.2026 o 22:18, wrobel napisał(a):Z tego co kojarze np. eryndos korzysta z ikarusa a dokładniej z tego reworka: https://metin2hub.com/threads/ikarus-offshop-grid-rework-shop-search.1736/ Ale no wiadomo, na pewno coś od siebie tam dopisali, ale baza i wygląd sugeruje w/w system//edit dla porównania wyszukiwarka z prezentacji eryndosa:Bro, oni tam mają sklepy dracarysa v5 xd a nie szajskie ikarusy v1 Edytowane wczoraj o 03:33 1 dn przez ARK
Opublikowano Wczoraj o 09:12 1 dn W dniu 5.05.2026 o 03:32, ARK napisał(a):Bro, oni tam mają sklepy dracarysa v5 xd a nie szajskie ikarusy v1Czemu nazywasz v1 szajskimi sklepami?
Opublikowano Wczoraj o 09:42 1 dn W dniu 5.05.2026 o 09:12, theblabil napisał(a):Czemu nazywasz v1 szajskimi sklepami?Bo miałem przyjemność widzieć jak się w akcji zachowują
Opublikowano Wczoraj o 10:21 1 dn W dniu 5.05.2026 o 09:42, ARK napisał(a):Bo miałem przyjemność widzieć jak się w akcji zachowująNo powiedz to głośno
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. W dniu 5.05.2026 o 10:21, Sevence napisał(a):No powiedz to głośno
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 23 godziny temu, ARK napisał(a):no też jestem ciekawy, co Ci się tam z nimi odjaniepawliło?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 13 godzin temu, theblabil napisał(a):no też jestem ciekawy, co Ci się tam z nimi odjaniepawliło?Bardziej zza kulis serwera znajomego wiem co tam się z tymi sklepami działo, ale niestety nie mogę wypisać tej tablicy Mendelejewa co jest tam do fixowania żeby nie złamać danego słowa, więc po prostu uznajcie to za moją opinię
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 godzinę temu, ARK napisał(a):Bardziej zza kulis serwera znajomego wiem co tam się z tymi sklepami działo, ale niestety nie mogę wypisać tej tablicy Mendelejewa co jest tam do fixowania żeby nie złamać danego słowa, więc po prostu uznajcie to za moją opinięA ten znajomy to potrafi jakiś język programowania, czy full bezrobotny ze specjalizacją: "majster od edytowania configów"?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 godzinę temu, theblabil napisał(a):A ten znajomy to potrafi jakiś język programowania, czy full bezrobotny ze specjalizacją: "majster od edytowania configów"?Wystarczająco by umieć je naprawić
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 godzinę temu, ARK napisał(a):Wystarczająco by umieć je naprawićTo kolejne opinie, które tak naprawdę z biegiem czasu zauważam, że są bez pokrycia - co prawda te sklepy miały kilka bugów mniejszych, większych (np. z historią sprzedaży), ale to jest do załatania wszystko w dzień roboczy - więc pozdrów kolegę, chętnie bym poznał tą wybitną jednostkę.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 godzinę temu, theblabil napisał(a):To kolejne opinie, które tak naprawdę z biegiem czasu zauważam, że są bez pokrycia - co prawda te sklepy miały kilka bugów mniejszych, większych (np. z historią sprzedaży), ale to jest do załatania wszystko w dzień roboczy - więc pozdrów kolegę, chętnie bym poznał tą wybitną jednostkę.No opinia opinii nie równa, ale jak udało ci się naprawić te problemy to dobrze
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 godzinę temu, ARK napisał(a):No opinia opinii nie równa, ale jak udało ci się naprawić te problemy to dobrzeBardziej zastanawia mnie cel wypowiadania się takich osób pokroju Ciebie, co nawet nie potrafią opisać problemu, a walą ogólnikami, dziwne.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jestem w stanie stwierdzić że nigdy sami tych błędów nie znaleźli i porzucają system twierdząc że zbugowany XD.
Opublikowano 59 minut temu59 min. 1 godzinę temu, theblabil napisał(a):Bardziej zastanawia mnie cel wypowiadania się takich osób pokroju Ciebie, co nawet nie potrafią opisać problemu, a walą ogólnikami, dziwne.W tym nie ma nic dziwnego. Po prostu nie mam zamiaru łamać danego słowa i robić publicznej rozpiski co tam było nie tak. Wyraziłem tylko swoją opinię na podstawie tego, co wiem, widziałem i tyle
Opublikowano 55 minut temu55 min. 59 minut temu, ARK napisał(a):W tym nie ma nic dziwnego. Po prostu nie mam zamiaru łamać danego słowa i robić publicznej rozpiski co tam było nie tak. Wyraziłem tylko swoją opinię na podstawie tego, co wiem, widziałem i tyleNo to tym bardziej dziwne, już wchodzę strasznie w offtopic i to nie ma znaczenia czy ktoś naprawił czy nie, ale jak dałeś słowo to w ogóle nie powinieneś poruszać tego tematu. No chyba że klasycznie pokazanie, HeHHe WiEM aLE NiE PoWIeM - mnie totalnie interesuje ten wątek, czemu to ma służyć.
Opublikowano 50 minut temu50 min. 55 minut temu, theblabil napisał(a):No to tym bardziej dziwne, już wchodzę strasznie w offtopic i to nie ma znaczenia czy ktoś naprawił czy nie, ale jak dałeś słowo to w ogóle nie powinieneś poruszać tego tematu. No chyba że klasycznie pokazanie, HeHHe WiEM aLE NiE PoWIeM - mnie totalnie interesuje ten wątek, czemu to ma służyć.No okej, czaję podejście :D