Skocz do zawartości
Masz już aplikację Sharegon?

Odkryj wszystkie możliwości. Dowiedz się więcej

Sharegon.pl

Zainstaluj aplikację Sharegon i korzystaj z powiadomień push oraz licznika nowych aktywności bezpośrednio z ekranu głównego.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS.
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu początkowego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Zainstaluj aplikację Sharegon na Androidzie
  1. Otwórz Sklep Google Play na swoim smarfonie.
  2. Wyszukaj „Sharegon” w pasku wyszukiwania.
  3. Stuknij „Zainstaluj”, aby pobrać aplikację.

Czy czat powinien wrócić na Sharegon?

Ankieta dotycząca czatu 14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy czat powinien wrócić?

• Tak, zdecydowanie
      100%
    • Nie, przecież każdy używa dc
      0%
      0

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Czy powinniśmy przywrócić czat na Sharegon?

Zastanawiamy się nad powrotem funkcji czatu na platformę Sharegon i chcielibyśmy poznać Waszą opinię.

Czy taka funkcjonalność jest dla Was istotna? Czy realnie korzystalibyście z czatu, czy jednak forum w obecnej formie w pełni Wam wystarcza?

Jeśli jesteście na tak, zależy nam na konkretach. Jakie funkcje byłyby dla Was kluczowe?

Możecie też zaproponować własne pomysły zarówno funkcjonalne, interfejsu.

Podejdziemy do tego tematu tylko jeśli będzie realne zapotrzebowanie, dlatego Wasz feedback ma tutaj kluczowe znaczenie.

Zespół Sharegon

Opublikowano

Korzystając z forum przez kilka ostatnich dni jednak tego czatu trochę brakuje. Podczas gdy ten czat był, forum wydawało się żywsze, a więc jak dla mnie powinien on powrócić.

Opublikowano

Dlaczego raz ten chat wyłączasz potem go włączasz i teraz

Znowu pytasz czy go odpalić xd

Przecież wiadomo że chat jest spoko bo można z kimś na „żywo” popisać

Opublikowano
  • Autor
6 godzin temu, Sasori napisał(a):

Dlaczego raz ten chat wyłączasz potem go włączasz i teraz

Znowu pytasz czy go odpalić xd

Przecież wiadomo że chat jest spoko bo można z kimś na „żywo” popisać

Gdy czat był dostępny nie wyłączałem go był jedynie ograniczony od rangi użytkownika więc nie każdy miał dostęp. O ile by wrócił to na pewno również od rangi użytkownika w górę. Czat został wyłączony bo wcześniejsza wersja to przestarzały chatbox który był latamy i ulepszany między innymi przez implementację realtime który działał słabo i nie widziałem sensu go dalej patchować. Teraz gdy go usunąłem plan był aby stworzyć nowoczesny czat, ale ostatnio mam dylemat, czy rzeczywiście jest taka potrzeba. Jak wiadomo każdy i tak używa discorda gdy ktoś potrzebuje szybszej pomocy prosi o DC innej osoby i czat wydaje się zbędny. Drugi problem to na czat przechodzą kwestie które powinny zostać poruszone w tematach, a nie jako szybkie pytanie na czacie bo w większości przypadków potrzeba kontekstu, logów, ss.

Opublikowano

No czat mógłby wrócić bo zmian nie widać żadnych i bez tego czatu wygląda jak by forum było martwe

Opublikowano
  • Autor
5 godzin temu, .eXen napisał(a):

No czat mógłby wrócić bo zmian nie widać żadnych i bez tego czatu wygląda jak by forum było martwe

Jak żadnych zmian nie widać, nie bardzo wiem co masz na myśli. Właśnie wczoraj wydaliśmy jedna z największych aktualizacji tego roku. Sharegon Core v4.3

Opublikowano

Czat musi wrócić bo smutno bez niego a czssami szybciej się z kimś na czacie skontaktujesz i wymienisz uwagi niż w tematach.