Opublikowano Poniedziałek o 17:013 dn Jeśli użytkownicy tego oczekują to czemu nie? Chatbox jest przestarzały i ostatnio żeby to jakoś działało real time musiałem wprowadzać szereg patchy, ale i tak efekt był mierny. Najlepsza opcja to zrobić go raz a dobrze na nowo. Tylko właśnie... trudno zaczać jakoś mi xd w sensie sporo dylematów ale @ARK mi trochę pomógł ma być byle jaki input z polem na tekst i chuj ma działać tu i teraz xD
Opublikowano Poniedziałek o 17:063 dn W dniu 4.05.2026 o 17:01, Sevence napisał(a):Jeśli użytkownicy tego oczekują to czemu nie? Chatbox jest przestarzały i ostatnio żeby to jakoś działało real time musiałem wprowadzać szereg patchy, ale i tak efekt był mierny. Najlepsza opcja to zrobić go raz a dobrze na nowo. Tylko właśnie... trudno zaczać jakoś mi xd w sensie sporo dylematów ale @ARK mi trochę pomógł ma być byle jaki input z polem na tekst i chuj ma działać tu i teraz xDa ci z laczka pociągnę za to oznaczanie, ja nic nie wymyślił XD to sa zwykle pomówienia xd
Opublikowano Poniedziałek o 17:073 dn Ja już wszystko wiem, ale nie ma co się produkować @DejmieN wymyślił czat na nowo nie ma co robić to nasz nowy czat witamy xd
Opublikowano Wtorek o 13:222 dn Czy między TMP4 a m2dev jest zauważalna różnica w jakości i optymalizacji? Czy x64, FreeType i DX9Ex realnie dają dużą poprawę dla zwykłego gracza, który nie korzysta z bajerów serwera typu zdjęcia na żywo generowane przy ZUO/OX?
Opublikowano Wtorek o 19:502 dn W dniu 5.05.2026 o 13:22, ExoCarossa napisał(a):Czy między TMP4 a m2dev jest zauważalna różnica w jakości i optymalizacji? Czy x64, FreeType i DX9Ex realnie dają dużą poprawę dla zwykłego gracza, który nie korzysta z bajerów serwera typu zdjęcia na żywo generowane przy ZUO/OX?Tak, odpalenie zajmuje chwilę, można samemu porównać
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Cześć wszystkim 😄Nie wiedziałem, że Polacy aż tak bardzo kochają Metin2 :) Trochę mnie to zaskoczyło. Myślałem, że tylko Turcy są aż tak szaleni na punkcie tej gry 😂
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Cześć, Metin to dla wielu Polaków dzieciństwo początki internetów jedna z pierwszych gier MMO przynajmniej ja to tak wspominam. Internet z Neostrady 512kb/a i pobieranie Metina godzinami żeby tylko pograć z całą klasą ze szkoły. Piękne czasy to były. Wiele z tych osób dorośło i nadal sporadycznie lubią wrócić nostalgicznie do tej gry bo mają fajne wspomnienia.