Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Jeśli użytkownicy tego oczekują to czemu nie? Chatbox jest przestarzały i ostatnio żeby to jakoś działało real time musiałem wprowadzać szereg patchy, ale i tak efekt był mierny. Najlepsza opcja to zrobić go raz a dobrze na nowo. Tylko właśnie... trudno zaczać jakoś mi xd w sensie sporo dylematów ale @ARK mi trochę pomógł ma być byle jaki input z polem na tekst i chuj ma działać tu i teraz xD
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 21 godzin temu, Sevence napisał(a):Jeśli użytkownicy tego oczekują to czemu nie? Chatbox jest przestarzały i ostatnio żeby to jakoś działało real time musiałem wprowadzać szereg patchy, ale i tak efekt był mierny. Najlepsza opcja to zrobić go raz a dobrze na nowo. Tylko właśnie... trudno zaczać jakoś mi xd w sensie sporo dylematów ale @ARK mi trochę pomógł ma być byle jaki input z polem na tekst i chuj ma działać tu i teraz xDa ci z laczka pociągnę za to oznaczanie, ja nic nie wymyślił XD to sa zwykle pomówienia xd
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Ja już wszystko wiem, ale nie ma co się produkować @DejmieN wymyślił czat na nowo nie ma co robić to nasz nowy czat witamy xd
Opublikowano 42 minuty temu42 min. Czy między TMP4 a m2dev jest zauważalna różnica w jakości i optymalizacji? Czy x64, FreeType i DX9Ex realnie dają dużą poprawę dla zwykłego gracza, który nie korzysta z bajerów serwera typu zdjęcia na żywo generowane przy ZUO/OX?