Skocz do zawartości
Masz już aplikację Sharegon?

Odkryj wszystkie możliwości. Dowiedz się więcej

Sharegon.pl

Zainstaluj aplikację Sharegon i korzystaj z powiadomień push oraz licznika nowych aktywności bezpośrednio z ekranu głównego.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS.
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu początkowego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Zainstaluj aplikację Sharegon na Androidzie
  1. Otwórz Sklep Google Play na swoim smarfonie.
  2. Wyszukaj „Sharegon” w pasku wyszukiwania.
  3. Stuknij „Zainstaluj”, aby pobrać aplikację.

Sponsor serwera i plików

Featured Replies

Opublikowano

Cześć,

Szukam inwestora/sponsora do zakupu licencji oraz utrzymania infrastruktury pod nowy serwer Metin2. Całym procesem tworzenia, konfiguracji i rozwoju serwera zajmuję się ja – szukam jedynie wsparcia finansowego na start.

Dlaczego ten projekt? Chcę postawić serwer na oficjalnych plikach MartySama (EterCore). Jest to obecnie najstabilniejszy silnik na rynku, co minimalizuje ryzyko błędów technicznych i zapewnia najwyższą wydajność dla graczy.

Zakres moich obowiązków:

• Pełna konfiguracja i kompilacja kodu źródłowego (Source).

• Przygotowanie unikalnej rozgrywki (gameplay), systemów oraz questów.

• Zabezpieczenie serwera i klienta.

• Zarządzanie bazą danych i stroną techniczną.

Oczekiwania wobec sponsora:

• Sfinansowanie zakupu oryginalnej licencji plików od MartySama.

• Opłacenie maszyny dedykowanej pod start).

• Budżet na reklamę w fazie startowej.

Co oferuję?

• Profesjonalizm: Nie szukam kogoś, kto „pomoże mi w plikach”. Szukam inwestora, któremu dowiezę gotowy produkt.

• Udziały: Atrakcyjny i uczciwy procent z zysków serwera (ItemShop).

• Konkretny plan: Mam wizję serwera, która wypełni luki w obecnym rynku prywatnych serwerów.

Szukam osoby poważnej, która dysponuje wolnym kapitałem i chce go ulokować w stabilnym projekcie. Jeśli jesteś zainteresowany, napisz – przedstawię Ci plan działania i szczegółowe koszty. Zapraszam do kontaktu :)

Opublikowano

Sponsor ma kupić licencje pod martysame? 🤔

Pytanie tylko z ciekawości kiedy ostatnio grałeś w metina, wez coś więcej opowiedz :D

Opublikowano

Nie chce cię zniechęcać do poszukiwań, ale że znalezieniem sponsora będzie bardzo ciężko. Jest ich niewielu w tej branży i w większości mają własne zespół i tworzą projekty szyte na miarę.

Jeśli już zdecydują się zasponsorować projekt to zwykle gotowy w tych 90%. Raczej żaden sponsor nie wejdzie w projekt na tak wczesnym etapie zbyt ryzykowne. Dodatkowo to środowisko jest dość hermetyczne i każdy się mniej więcej kojarzy. A Twój nick widzę pierwszy raz więc nie mam pojęcia jakie masz doświadczenie mniemam że niewielkie. Ten temat wygląda jakby był wygenerowany przez jakiegoś bota.

Mówiąc krótko i szczerze tu na 99% nie znajdziesz sponsora.

Opublikowano
  • Autor
12 godzin temu, Sevence napisał(a):

Nie chce cię zniechęcać do poszukiwań, ale że znalezieniem sponsora będzie bardzo ciężko. Jest ich niewielu w tej branży i w większości mają własne zespół i tworzą projekty szyte na miarę.

Jeśli już zdecydują się zasponsorować projekt to zwykle gotowy w tych 90%. Raczej żaden sponsor nie wejdzie w projekt na tak wczesnym etapie zbyt ryzykowne. Dodatkowo to środowisko jest dość hermetyczne i każdy się mniej więcej kojarzy. A Twój nick widzę pierwszy raz więc nie mam pojęcia jakie masz doświadczenie mniemam że niewielkie. Ten temat wygląda jakby był wygenerowany przez jakiegoś bota.

Mówiąc krótko i szczerze tu na 99% nie znajdziesz sponsora.

Racja, więc chyba sam zakupie pliki od martysama, zrobie co trzeba a ogarnę ludzi do balansu postaci i dropu oraz ekonomii. Dzięki za informacje :)

Opublikowano

z jednej strony wsparcie tworcy jest spoko pracujac na nie kradzionej podstawce, ALE XD metin jest jedynm wielkim piratem, co ma kupna wersja co do pirata, wsparcie tylko?

Opublikowano

Wyciek marty był w wersji 5.8, teraz jest wersja 5.9 - według changelogów dużo naprawione :)