Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Cześć,Szukam inwestora/sponsora do zakupu licencji oraz utrzymania infrastruktury pod nowy serwer Metin2. Całym procesem tworzenia, konfiguracji i rozwoju serwera zajmuję się ja – szukam jedynie wsparcia finansowego na start.Dlaczego ten projekt? Chcę postawić serwer na oficjalnych plikach MartySama (EterCore). Jest to obecnie najstabilniejszy silnik na rynku, co minimalizuje ryzyko błędów technicznych i zapewnia najwyższą wydajność dla graczy.Zakres moich obowiązków:Pełna konfiguracja i kompilacja kodu źródłowego (Source).Przygotowanie unikalnej rozgrywki (gameplay), systemów oraz questów.Zabezpieczenie serwera i klienta.Zarządzanie bazą danych i stroną techniczną.Oczekiwania wobec sponsora:Sfinansowanie zakupu oryginalnej licencji plików od MartySama.Opłacenie maszyny dedykowanej pod start).Budżet na reklamę w fazie startowej.Co oferuję?Profesjonalizm: Nie szukam kogoś, kto „pomoże mi w plikach”. Szukam inwestora, któremu dowiezę gotowy produkt.Udziały: Atrakcyjny i uczciwy procent z zysków serwera (ItemShop).Konkretny plan: Mam wizję serwera, która wypełni luki w obecnym rynku prywatnych serwerów.Szukam osoby poważnej, która dysponuje wolnym kapitałem i chce go ulokować w stabilnym projekcie. Jeśli jesteś zainteresowany, napisz – przedstawię Ci plan działania i szczegółowe koszty. Zapraszam do kontaktu :)
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Sponsor ma kupić licencje pod martysame? 🤔Pytanie tylko z ciekawości kiedy ostatnio grałeś w metina, wez coś więcej opowiedz :D
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Nie chce cię zniechęcać do poszukiwań, ale że znalezieniem sponsora będzie bardzo ciężko. Jest ich niewielu w tej branży i w większości mają własne zespół i tworzą projekty szyte na miarę. Jeśli już zdecydują się zasponsorować projekt to zwykle gotowy w tych 90%. Raczej żaden sponsor nie wejdzie w projekt na tak wczesnym etapie zbyt ryzykowne. Dodatkowo to środowisko jest dość hermetyczne i każdy się mniej więcej kojarzy. A Twój nick widzę pierwszy raz więc nie mam pojęcia jakie masz doświadczenie mniemam że niewielkie. Ten temat wygląda jakby był wygenerowany przez jakiegoś bota.Mówiąc krótko i szczerze tu na 99% nie znajdziesz sponsora.