Skocz do zawartości
Masz już aplikację Sharegon?

Odkryj wszystkie możliwości. Dowiedz się więcej

Sharegon.pl

Zainstaluj aplikację Sharegon i korzystaj z powiadomień push oraz licznika nowych aktywności bezpośrednio z ekranu głównego.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS.
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu początkowego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Zainstaluj aplikację Sharegon na Androidzie
  1. Otwórz Sklep Google Play na swoim smarfonie.
  2. Wyszukaj „Sharegon” w pasku wyszukiwania.
  3. Stuknij „Zainstaluj”, aby pobrać aplikację.
Serwis będzie funkcjonował do dnia 15.06.26

Windows 10 czy Windows 11?

Featured Replies

Opublikowano

Cześć, od dłuższego czasu zaczynam się co raz bardziej zastanawiać nad Win 11. Sam korzystam z win 10 i nie przepadam za upgrade do wyższej wersji, aktualnie korzystam z Windows 10 IoT Enterprise LTSC 21H2 no i zaczynają się schodki... Faceit AC krzyczy że niekompatybilna wersja (możliwe falsepositive - a za tym idzie ban konta), tak samo xboux cloud gaming mi krzyczy ciągle że mam za stary system i może powodować problemy przy streamowaniu gry

Pytaje do Was, programiści - bo widzę że większość osób korzysta z Win11. Nie ma problemów z kompatybilnością, działaniem itd z takimi rzeczami jak selenium, ogólnie libki w pythonie itd. + czy bez problemu da się kodzić metina na VS2022 oraz jak cenicie sobie Feeling i dlaczego wybraliście Win11 a nie Win10

może to i glupie ale no jeszcze ze 2 lata temu win11 był dla mnie syfem, ale może sie duzo zmienił - czytałem że niby mocno sie zmienił ale nie ma to jak prawdziwy feedback od userów którzy z niego korzystają.