Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Cześć, od dłuższego czasu zaczynam się co raz bardziej zastanawiać nad Win 11. Sam korzystam z win 10 i nie przepadam za upgrade do wyższej wersji, aktualnie korzystam z Windows 10 IoT Enterprise LTSC 21H2 no i zaczynają się schodki... Faceit AC krzyczy że niekompatybilna wersja (możliwe falsepositive - a za tym idzie ban konta), tak samo xboux cloud gaming mi krzyczy ciągle że mam za stary system i może powodować problemy przy streamowaniu gryPytaje do Was, programiści - bo widzę że większość osób korzysta z Win11. Nie ma problemów z kompatybilnością, działaniem itd z takimi rzeczami jak selenium, ogólnie libki w pythonie itd. + czy bez problemu da się kodzić metina na VS2022 oraz jak cenicie sobie Feeling i dlaczego wybraliście Win11 a nie Win10może to i glupie ale no jeszcze ze 2 lata temu win11 był dla mnie syfem, ale może sie duzo zmienił - czytałem że niby mocno sie zmienił ale nie ma to jak prawdziwy feedback od userów którzy z niego korzystają.