Opublikowano 26 Listopada 20231 r Yoooo, Tak jak w tytule posiada ktoś ten tut? Mogę sypnąć dodacje dla żołądka w postaci kebabito.
Opublikowano 27 Listopada 20231 r Rozwiązanie Przedmioty: common/item_length.h ITEM_NAME_MAX_LEN = 24, gameLib/ItemData.h ITEM_NAME_MAX_LEN = 24, dump_proto/dump_proto.cpp ITEM_NAME_MAX_LEN = 24, Z nazwami postaci będzie podobnie, niekoniecznie w tych samych plikach, ale musisz szukać CHARACTER_NAME_MAX_LEN. Edytowane 27 Listopada 20231 r przez Zephyr
Opublikowano 27 Listopada 20231 r Autor 57 minut temu, Zephyr napisał(a): Przedmioty: common/item_length.h ITEM_NAME_MAX_LEN = 24, gameLib/ItemData.h ITEM_NAME_MAX_LEN = 24, dump_proto/dump_proto.cpp ITEM_NAME_MAX_LEN = 24, Z nazwami postaci będzie podobnie, niekoniecznie w tych samych plikach, ale musisz szukać CHARACTER_NAME_MAX_LEN. Nigdzie w kodzie np od dropu na ziemii, prywatnej wiadomości, chatu nie trzeba zwiększać limitu znaków/powiększać "ramki"/pola tekstowego?
Opublikowano 27 Listopada 20231 r 4 godziny temu, ExoCarossa napisał(a): Nigdzie w kodzie np od dropu na ziemii, prywatnej wiadomości, chatu nie trzeba zwiększać limitu znaków/powiększać "ramki"/pola tekstowego? Nie, mam zmienione na 48 i wszystko jest dobrze dopasowane. Wiadomo, że jak ustawisz większą wartość to ustawiasz już okna pod siebie tak żeby to wszystko się mieściło.
Yoooo,
Tak jak w tytule posiada ktoś ten tut? Mogę sypnąć dodacje dla żołądka w postaci kebabito.