Skocz do zawartości
Masz już aplikację Sharegon?

Odkryj wszystkie możliwości. Dowiedz się więcej

Sharegon.pl

Zainstaluj aplikację Sharegon i korzystaj z powiadomień push oraz licznika nowych aktywności bezpośrednio z ekranu głównego.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS.
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu początkowego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Zainstaluj aplikację Sharegon na Androidzie
  1. Otwórz Sklep Google Play na swoim smarfonie.
  2. Wyszukaj „Sharegon” w pasku wyszukiwania.
  3. Stuknij „Zainstaluj”, aby pobrać aplikację.

Zlecenie na pliki(?)

Featured Replies

Opublikowano

Cześć wszystkim,

Czy znacie może jakichś techników -wartych uwagi i zaufania - którzy zajmują się tworzeniem plików serwerowych na zlecenie Ew. Szukają jakichś współprac?

Mam jakiś swój pomysł na serwer, czasami coś tam sobie rozpisuje (rozgrywkę) i myślałem aby zrobić jakiś projekt, natomiast musiałoby to być w formie zleconej, ponieważ jeśli chodzi o aspekty techniczne tj. Programowanie itd. to nie mam w tym temacie zbyt dużej wiedzy.

Główny zamysł to stworzenie plików serwerowych według mojego pomysłu plus później wiadomo pewnie poprawa jakichś błędów które się pojawią. Jeśli osoba uzna że warto wejść w współpracę można tworzyć projekt wspólnie, natomiast jeśli nie to zostajemy jedynie przy zleceniu, a na dalszym etapie będę szukał kogoś kto będzie chętny do współpracy - co pewnie będzie trudniejsze, ale myślę że też możliwe.

Nie jest to w żadnym rozumieniu oferta, bardziej rozeznanie w "środowisku".

Dodam tylko że byłby to serwer medium w zamyśle cos w stylu Tiverii która kiedy była dosyć popularna, choć widziałem że ktoś teraz "odpala" ją ponownie.

Pozdro 😎

Opublikowano

Z doświadczenia i z czystym sumieniem mogę polecić : @ARK , nie wiem jak stoi z czasem ale za pytanie nie płacisz :P

Opublikowano
6 godzin temu, Sevence napisał(a):

@P48 Z tego co wiem to była oferta promocyjna od następnego tygodnie pytania też płatne

Kurr, w takim razie trzeba się spieszyć 🤣