Opublikowano Środa o 11:572 dn Cześć wszystkim,Czy znacie może jakichś techników -wartych uwagi i zaufania - którzy zajmują się tworzeniem plików serwerowych na zlecenie Ew. Szukają jakichś współprac? Mam jakiś swój pomysł na serwer, czasami coś tam sobie rozpisuje (rozgrywkę) i myślałem aby zrobić jakiś projekt, natomiast musiałoby to być w formie zleconej, ponieważ jeśli chodzi o aspekty techniczne tj. Programowanie itd. to nie mam w tym temacie zbyt dużej wiedzy.Główny zamysł to stworzenie plików serwerowych według mojego pomysłu plus później wiadomo pewnie poprawa jakichś błędów które się pojawią. Jeśli osoba uzna że warto wejść w współpracę można tworzyć projekt wspólnie, natomiast jeśli nie to zostajemy jedynie przy zleceniu, a na dalszym etapie będę szukał kogoś kto będzie chętny do współpracy - co pewnie będzie trudniejsze, ale myślę że też możliwe.Nie jest to w żadnym rozumieniu oferta, bardziej rozeznanie w "środowisku". Dodam tylko że byłby to serwer medium w zamyśle cos w stylu Tiverii która kiedy była dosyć popularna, choć widziałem że ktoś teraz "odpala" ją ponownie.Pozdro 😎
Opublikowano Środa o 12:272 dn Z doświadczenia i z czystym sumieniem mogę polecić : @ARK , nie wiem jak stoi z czasem ale za pytanie nie płacisz :P
Opublikowano Środa o 12:582 dn @P48 Z tego co wiem to była oferta promocyjna od następnego tygodnie pytania też płatne
Opublikowano Środa o 13:082 dn W dniu 27.05.2026 o 12:58, Sevence napisał(a):@P48 Z tego co wiem to była oferta promocyjna od następnego tygodnie pytania też płatneKurr, w takim razie trzeba się spieszyć 🤣
Opublikowano Wczoraj o 07:40 1 dn Polecam Drahe i Florka zgrana paczka najlepsza do stawiania serwerów!
Opublikowano Wczoraj o 07:43 1 dn W dniu 28.05.2026 o 07:40, ImKoksu napisał(a):Polecam Drahe i Florka zgrana paczka najlepsza do stawiania serwerów!XD
Opublikowano 13 minut temu13 min. Jesli nie masz przynajmniej minimalnej wiedzy, nie zabieraj sie za to, co planujesz, poniewaz skonczysz jak wszystkie kotlety w wykonaniu @Perserga bez mutacji, ktory plakal aby mu pomagac, gdyz sam nie potrafil i nie potrafi.Ewentualnie, skonczysz jak surek, ktory plakal na konkurencyjnym forum, z w ok. 2013r, ze ktos mu wbil przez bashpanel i serwer off, nie potrafil questow edytowac (nic sie nie zmienilo).Na pewno unikaj, patologii typu pryszczaty i niedorobiony, Mateusz Suchodolski (w dodatku jest lewakiem, przyklejajacym sie do asfaltu, na zlecenie kalkstein'a - pejsa z odessy, ktory mieszka na zoliborzu), ktory doslownie sra kotletami.Rowniez polecam @ARK