Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Cześć wszystkim,Czy znacie może jakichś techników -wartych uwagi i zaufania - którzy zajmują się tworzeniem plików serwerowych na zlecenie Ew. Szukają jakichś współprac? Mam jakiś swój pomysł na serwer, czasami coś tam sobie rozpisuje (rozgrywkę) i myślałem aby zrobić jakiś projekt, natomiast musiałoby to być w formie zleconej, ponieważ jeśli chodzi o aspekty techniczne tj. Programowanie itd. to nie mam w tym temacie zbyt dużej wiedzy.Główny zamysł to stworzenie plików serwerowych według mojego pomysłu plus później wiadomo pewnie poprawa jakichś błędów które się pojawią. Jeśli osoba uzna że warto wejść w współpracę można tworzyć projekt wspólnie, natomiast jeśli nie to zostajemy jedynie przy zleceniu, a na dalszym etapie będę szukał kogoś kto będzie chętny do współpracy - co pewnie będzie trudniejsze, ale myślę że też możliwe.Nie jest to w żadnym rozumieniu oferta, bardziej rozeznanie w "środowisku". Dodam tylko że byłby to serwer medium w zamyśle cos w stylu Tiverii która kiedy była dosyć popularna, choć widziałem że ktoś teraz "odpala" ją ponownie.Pozdro 😎
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Z doświadczenia i z czystym sumieniem mogę polecić : @ARK , nie wiem jak stoi z czasem ale za pytanie nie płacisz :P
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. @P48 Z tego co wiem to była oferta promocyjna od następnego tygodnie pytania też płatne
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 7 godzin temu, Sevence napisał(a):@P48 Z tego co wiem to była oferta promocyjna od następnego tygodnie pytania też płatneKurr, w takim razie trzeba się spieszyć 🤣