Opublikowano 27 Listopada 20231 r Tak jak w temacie. Prosty programik do zmiany ścieżek tekstur do naszej babuszki. Spoiler 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Pozdrawiam cieplutko Edytowane 27 Listopada 20231 r przez Bitek113
Opublikowano 27 Listopada 20231 r Autor 2 godziny temu, Zephyr napisał(a): Jest już taki temat przecież. To jest inny program, no mechanizm taki sam 😄 Jeśli tak to proszę o usunięcie tematu. Edytowane 27 Listopada 20231 r przez Bitek113
Opublikowano 18 Sierpnia 202418 Sie 11 godzin temu, Sevence napisał(a): @Kaszalotpospolity Tu masz lepszy; jednak udalo mi sie, ale zbugowany jest bo czesto jak biore zapisz i otwieram to mam te same dane, trza chyba chwile odczekac po zapisie Edytowane 18 Sierpnia 202418 Sie przez Kaszalotpospolity
Opublikowano 18 Sierpnia 202418 Sie @Kaszalotpospolity Co takiego? Normalnie zapisuje, wpisujesz nową ścieżkę potwierdzasz enterem i klikasz zapisz - nie ma tu filozofii.
Opublikowano 18 Sierpnia 202418 Sie 27 minut temu, Sevence napisał(a): @Kaszalotpospolity Co takiego? Normalnie zapisuje, wpisujesz nową ścieżkę potwierdzasz enterem i klikasz zapisz - nie ma tu filozofii. no mam tak item\polearm_2h_pandariaquest_b_01.tga ( po usuneiciu d:\ymir work to juz mi nie wczytuje mam biala broń
Opublikowano 18 Sierpnia 202418 Sie 1 godzinę temu, Kaszalotpospolity napisał(a): no mam tak item\polearm_2h_pandariaquest_b_01.tga ( po usuneiciu d:\ymir work to juz mi nie wczytuje mam biala broń Kaszalocie, ścieżka musi być poprawnie zbudowana albo nie podana wcale. Edytowane 18 Sierpnia 202418 Sie przez Wściekły Czun
Opublikowano 19 Sierpnia 202419 Sie 8 godzin temu, Wściekły Czun napisał(a): Kaszalocie, ścieżka musi być poprawnie zbudowana albo nie podana wcale. dobrze daje sciezke, ten program jest zbugowany. nawet jak zmienisz na d:\ymir work2\..... to ci przestanie dzialac jedynie wczytuje texture z d:\ymir work Edytowane 19 Sierpnia 202419 Sie przez Kaszalotpospolity
Opublikowano 19 Sierpnia 202419 Sie Problem nie jest zbugowany bo ci poprawnie zmienia ścieżkę zgodnie z przeznaczeniem.
Opublikowano 19 Sierpnia 202419 Sie Godzinę temu, Sevence napisał(a): Problem nie jest zbugowany bo ci poprawnie zmienia ścieżkę zgodnie z przeznaczeniem. to niewiem, ale jak próbuje dać gdzie indziej niz ymir work to mam białą broń, albo binka blokuje albo client, cos musi blokować jezeli to nie wina konwetera
Opublikowano 19 Sierpnia 202419 Sie 4 godziny temu, Kaszalotpospolity napisał(a): dobrze daje sciezke, ten program jest zbugowany. nawet jak zmienisz na d:\ymir work2\..... to ci przestanie dzialac jedynie wczytuje texture z d:\ymir work To nie jest poprawnie zbudowana ścieżka: item\polearm_2h_pandariaquest_b_01.tga Jeśli jesteś pewien, że ścieżka jest poprawna to zapomniałeś przenieść tekstury do nowej lokalizacji. PS: nie wiem czy model z takimi niestandardowymi ścieżkami będzie działał poprawnie w grze, ale w granny viewer działa. Edytowane 19 Sierpnia 202419 Sie przez Wściekły Czun
Opublikowano 20 Sierpnia 202420 Sie W dniu 19.08.2024 o 11:44, Wściekły Czun napisał(a): To nie jest poprawnie zbudowana ścieżka: item\polearm_2h_pandariaquest_b_01.tga Jeśli jesteś pewien, że ścieżka jest poprawna to zapomniałeś przenieść tekstury do nowej lokalizacji. PS: nie wiem czy model z takimi niestandardowymi ścieżkami będzie działał poprawnie w grze, ale w granny viewer działa. próbowałem na rózne sposoby mi on nie dziala, mam folder item/ymir work/item.tga (z takiej sciezki dziala) zmieniam na item/ymir work2/item.tga (z takiej sciezki juz nie dziala tylko jezeli jest ten j* /ymir work/ to dziala nawet jak dam ymir work/kaszalot/item.tga to tez dziala, tak dlugo jak sciezka ma ymir work to dziala bez ymir work nie dziala bo nie wczytuje jest biala bron zmienialem w src dalej ten sam problem mam, jedyne wyjscie poszukac innego programu Edytowane 20 Sierpnia 202420 Sie przez Kaszalotpospolity
Opublikowano 21 Sierpnia 202421 Sie W dniu 20.08.2024 o 14:00, Kaszalotpospolity napisał(a): próbowałem na rózne sposoby mi on nie dziala, mam folder item/ymir work/item.tga (z takiej sciezki dziala) zmieniam na item/ymir work2/item.tga (z takiej sciezki juz nie dziala tylko jezeli jest ten j* /ymir work/ to dziala nawet jak dam ymir work/kaszalot/item.tga to tez dziala, tak dlugo jak sciezka ma ymir work to dziala bez ymir work nie dziala bo nie wczytuje jest biala bron zmienialem w src dalej ten sam problem mam, jedyne wyjscie poszukac innego programu Debil jesteś i tyle, nie ogarniasz co robisz. Edytowane 26 Sierpnia 202426 Sie przez Wściekły Czun
Tak jak w temacie. Prosty programik do zmiany ścieżek tekstur do naszej babuszki.
Pozdrawiam cieplutko
Edytowane przez Bitek113