Skocz do zawartości
Opublikowano

Tak jak w temacie. Prosty programik do zmiany ścieżek tekstur do naszej babuszki. 

Spoiler

🔐 Ukryta Treść 🔐

Pozdrawiam cieplutko

Edytowane przez Bitek113

Featured Replies

Opublikowano

Babciu, to jest zajebiste!

Opublikowano

Ogromne dzięki!

Opublikowano

Jest już taki temat przecież.

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, Zephyr napisał(a):

Jest już taki temat przecież.

To jest inny program, no mechanizm taki sam 😄 Jeśli tak to proszę o usunięcie tematu.

Edytowane przez Bitek113

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

dzięki

Opublikowano

dz przyda się

Edytowane przez MajorSuchodolski

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

link padl

Opublikowano
11 godzin temu, Sevence napisał(a):

@Kaszalotpospolity Tu masz lepszy; 

jednak udalo mi sie, ale zbugowany jest bo czesto jak biore zapisz i otwieram to mam te same dane, trza chyba chwile odczekac po zapisie

Edytowane przez Kaszalotpospolity

Opublikowano

@Kaszalotpospolity Co takiego? Normalnie zapisuje, wpisujesz nową ścieżkę potwierdzasz enterem i klikasz zapisz - nie ma tu filozofii. 

image.png.3121e1d84cfde28d0a68d66038b01fdd.png

Opublikowano
27 minut temu, Sevence napisał(a):

@Kaszalotpospolity Co takiego? Normalnie zapisuje, wpisujesz nową ścieżkę potwierdzasz enterem i klikasz zapisz - nie ma tu filozofii. 

image.png.3121e1d84cfde28d0a68d66038b01fdd.png

no mam tak item\polearm_2h_pandariaquest_b_01.tga ( po usuneiciu d:\ymir work to juz mi nie wczytuje mam biala broń 

Opublikowano
1 godzinę temu, Kaszalotpospolity napisał(a):

no mam tak item\polearm_2h_pandariaquest_b_01.tga ( po usuneiciu d:\ymir work to juz mi nie wczytuje mam biala broń 

Kaszalocie, ścieżka musi być poprawnie zbudowana albo nie podana wcale.

Edytowane przez Wściekły Czun

Opublikowano
8 godzin temu, Wściekły Czun napisał(a):

Kaszalocie, ścieżka musi być poprawnie zbudowana albo nie podana wcale.

dobrze daje sciezke, ten program jest zbugowany. nawet jak zmienisz na d:\ymir work2\..... to ci przestanie dzialac jedynie wczytuje texture z d:\ymir work

Opublikowano

Problem nie jest zbugowany bo ci poprawnie zmienia ścieżkę zgodnie z przeznaczeniem. 

Opublikowano
Godzinę temu, Sevence napisał(a):

Problem nie jest zbugowany bo ci poprawnie zmienia ścieżkę zgodnie z przeznaczeniem. 

to niewiem, ale jak próbuje dać gdzie indziej niz ymir work to mam białą broń, albo binka blokuje albo client, cos musi blokować jezeli to nie wina konwetera

Opublikowano

To już kwestia eterpacka binarki. 

Opublikowano
4 godziny temu, Kaszalotpospolity napisał(a):

dobrze daje sciezke, ten program jest zbugowany. nawet jak zmienisz na d:\ymir work2\..... to ci przestanie dzialac jedynie wczytuje texture z d:\ymir work

To nie jest poprawnie zbudowana ścieżka: item\polearm_2h_pandariaquest_b_01.tga
Jeśli jesteś pewien, że ścieżka jest poprawna to zapomniałeś przenieść tekstury do nowej lokalizacji.

32323.png

PS: nie wiem czy model z takimi niestandardowymi ścieżkami będzie działał poprawnie w grze, ale w granny viewer działa.

Opublikowano
W dniu 19.08.2024 o 11:44, Wściekły Czun napisał(a):

To nie jest poprawnie zbudowana ścieżka: item\polearm_2h_pandariaquest_b_01.tga
Jeśli jesteś pewien, że ścieżka jest poprawna to zapomniałeś przenieść tekstury do nowej lokalizacji.

32323.png

PS: nie wiem czy model z takimi niestandardowymi ścieżkami będzie działał poprawnie w grze, ale w granny viewer działa.

próbowałem na rózne sposoby mi on nie dziala,

mam folder item/ymir work/item.tga (z takiej sciezki dziala)
zmieniam na item/ymir work2/item.tga (z takiej sciezki juz nie dziala

tylko jezeli jest ten j* /ymir work/ to dziala nawet jak dam ymir work/kaszalot/item.tga to tez dziala, tak dlugo jak sciezka ma ymir work to dziala bez ymir work nie dziala bo nie wczytuje jest biala bron

zmienialem w src dalej ten sam problem mam, jedyne wyjscie poszukac innego programu

Opublikowano
W dniu 20.08.2024 o 14:00, Kaszalotpospolity napisał(a):

próbowałem na rózne sposoby mi on nie dziala,

mam folder item/ymir work/item.tga (z takiej sciezki dziala)
zmieniam na item/ymir work2/item.tga (z takiej sciezki juz nie dziala

tylko jezeli jest ten j* /ymir work/ to dziala nawet jak dam ymir work/kaszalot/item.tga to tez dziala, tak dlugo jak sciezka ma ymir work to dziala bez ymir work nie dziala bo nie wczytuje jest biala bron

zmienialem w src dalej ten sam problem mam, jedyne wyjscie poszukac innego programu

Debil jesteś i tyle, nie ogarniasz co robisz.