Opublikowano 5 Grudnia 20232 l Cześć, Z pewnością nie jestem jedyną osobą, która była wkurwiona błędem, gdzie Szaman atakujący dzwonem na wierzchowcu zaczynał gubić hity. Mimo że animacja ataku była wykonywana, obrażenia nie były zadawane. Problem ten występował, gdy szybkość ataku przekraczała wartość 140. Dzisiaj zajmiemy się rozwiązaniem tego problemu raz na zawsze. Przedstawienie błędu: Przedstawienie rozwiązania: Implementacja: 📂 Lokalizacja pliku: 'GameLib-> ActorInstanceBattle.cpp' 🔍 Szukaj Tylko zalogowani Zaloguj się, aby wyświetlić chronioną treść Ten post zawiera treści dostępne tylko dla członków. Zaloguj się lub utwórz konto, aby odblokować całą zawartość tego posta. Zaloguj się Utwórz konto ♻️ Zamień 🔍 Szukaj ➕ Dodaj 📂 Lokalizacja pliku: 'GameLib -> ActorInstance.h' 🔍 Szukaj ➕ Dodaj
Opublikowano 5 Grudnia 20232 l Areczku dobra robota, teraz bicie metków bedąc szamanem będzie dobry 😛
Opublikowano 5 Grudnia 20232 l Gdzieś kiedyś chyba widziałem że ogółem każda klasa ma ten problem ale przy różnych wartościach atak speedu, czy realne? nie mam pojęcia ja tylko pobieram pensje.
Opublikowano 5 Grudnia 20232 l Bardzo Ci dziękuję za pomoc! A przyjrzał się ktoś czy na innych klasach jest podobna sytuacja? A może przy większych wartościach pokroju 200? Czy to nie możliwe?
Opublikowano 9 Grudnia 20232 l Dzięki Tobie ten bug przestał mnie denerwować. Twój kod był bardzo pomocny. Dziękuję! 🔥