Opublikowano 6 Grudnia 20231 r EFEKT NAD BOSSAMI Spoiler 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się
Opublikowano 6 Grudnia 20231 r Dziwna sprawa, zrobiłem wszystko dokładnie jak w poradniku i cicho jak makiem zasiał 😄 Żaden błąd w syserr/log.txt. Nic się nie pojawia, wywaliłem nawet tego ifa odnośnie dwRace, i nic 😄 Przekładałem z 3 razy ścieżki w playersettingmodule.py i też nic, dziwna sprawa,
Opublikowano 6 Grudnia 20231 r Autor 25 minut temu, Bartosz napisał(a): Dziwna sprawa, zrobiłem wszystko dokładnie jak w poradniku i cicho jak makiem zasiał 😄 Żaden błąd w syserr/log.txt. Nic się nie pojawia, wywaliłem nawet tego ifa odnośnie dwRace, i nic 😄 Przekładałem z 3 razy ścieżki w playersettingmodule.py i też nic, dziwna sprawa, A Edytowałeś ścieżki pod swojego Klienta ?
Opublikowano 6 Grudnia 20231 r 29 minut temu, Hellmans napisał(a): A Edytowałeś ścieżki pod swojego Klienta ? Już wiem co było źle, nie przetłumaczyłem sobie dokładniej w jednym pliku z instrukcją i trzeba było dodać NAD, a ja dodałem pod. Działa elegancko 😉
Opublikowano 6 Grudnia 20231 r Autor 6 minut temu, Bartosz napisał(a): Już wiem co było źle, nie przetłumaczyłem sobie dokładniej w jednym pliku z instrukcją i trzeba było dodać NAD, a ja dodałem pod. Działa elegancko 😉 A Baran to Też Boss?
Opublikowano 6 Grudnia 20231 r 11 minut temu, Hellmans napisał(a): A Baran to Też Boss? Baran to szef szefów 😎 A tak na poważnie to testowałem czy to w ogóle działa i ifa wywaliłem ze sprawdzaniem id moba, i każdy miał takie latające cosie.
Opublikowano 6 Grudnia 20231 r 1 godzinę temu, Bartosz napisał(a): Już wiem co było źle, nie przetłumaczyłem sobie dokładniej w jednym pliku z instrukcją i trzeba było dodać NAD, a ja dodałem pod. Działa elegancko 😉 Skąd ty masz takie rzeczy xD
Opublikowano 7 Grudnia 20231 r 7 godzin temu, ExoCarossa napisał(a): Skąd ty masz takie rzeczy xD Sam zrobiłem, ciekawiło mnie jak to będzie wyglądać.
EFEKT NAD BOSSAMI