Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Bardzo Ci dziękuję za pomoc!

Opublikowano

Dziękuje, tego szukałem.

Opublikowano

Dziwna sprawa, zrobiłem wszystko dokładnie jak w poradniku i cicho jak makiem zasiał 😄

Żaden błąd w syserr/log.txt. Nic się nie pojawia, wywaliłem nawet tego ifa odnośnie dwRace, i nic 😄 Przekładałem z 3 razy ścieżki w playersettingmodule.py i też nic, dziwna sprawa,

Opublikowano
  • Autor
25 minut temu, Bartosz napisał(a):

Dziwna sprawa, zrobiłem wszystko dokładnie jak w poradniku i cicho jak makiem zasiał 😄

Żaden błąd w syserr/log.txt. Nic się nie pojawia, wywaliłem nawet tego ifa odnośnie dwRace, i nic 😄 Przekładałem z 3 razy ścieżki w playersettingmodule.py i też nic, dziwna sprawa,

A Edytowałeś ścieżki pod swojego Klienta ?

Opublikowano
29 minut temu, Hellmans napisał(a):

A Edytowałeś ścieżki pod swojego Klienta ?

Już wiem co było źle, nie przetłumaczyłem sobie dokładniej w jednym pliku z instrukcją i trzeba było dodać NAD, a ja dodałem pod.

Działa elegancko 😉

image.png.464fccf31465c980e34a48f94caf10b6.png

Opublikowano
  • Autor
6 minut temu, Bartosz napisał(a):

Już wiem co było źle, nie przetłumaczyłem sobie dokładniej w jednym pliku z instrukcją i trzeba było dodać NAD, a ja dodałem pod.

Działa elegancko 😉

A Baran to Też Boss?

Opublikowano
11 minut temu, Hellmans napisał(a):

A Baran to Też Boss?

Baran to szef szefów 😎 A tak na poważnie to testowałem czy to w ogóle działa i ifa wywaliłem ze sprawdzaniem id moba, i każdy miał takie latające cosie.

Opublikowano

Przyda się 😄 

Opublikowano
1 godzinę temu, Bartosz napisał(a):

Działa elegancko 😉

Skąd ty masz takie rzeczy xD

Opublikowano
7 godzin temu, ExoCarossa napisał(a):

Skąd ty masz takie rzeczy xD

Sam zrobiłem, ciekawiło mnie jak to będzie wyglądać.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

thx

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ładnie. Kolega wyżej brawo za inwencję twórczą xd