Opublikowano 6 Grudnia 20232 l EFEKT NAD BOSSAMI Spoiler Tylko zalogowani Zaloguj się, aby wyświetlić chronioną treść Ten post zawiera treści dostępne tylko dla członków. Zaloguj się lub utwórz konto, aby odblokować całą zawartość tego posta. Zaloguj się Utwórz konto
Opublikowano 6 Grudnia 20232 l Dziwna sprawa, zrobiłem wszystko dokładnie jak w poradniku i cicho jak makiem zasiał 😄 Żaden błąd w syserr/log.txt. Nic się nie pojawia, wywaliłem nawet tego ifa odnośnie dwRace, i nic 😄 Przekładałem z 3 razy ścieżki w playersettingmodule.py i też nic, dziwna sprawa,
Opublikowano 6 Grudnia 20232 l Autor W dniu 6.12.2023 o 19:47, Bartosz napisał(a): Dziwna sprawa, zrobiłem wszystko dokładnie jak w poradniku i cicho jak makiem zasiał 😄 Żaden błąd w syserr/log.txt. Nic się nie pojawia, wywaliłem nawet tego ifa odnośnie dwRace, i nic 😄 Przekładałem z 3 razy ścieżki w playersettingmodule.py i też nic, dziwna sprawa, A Edytowałeś ścieżki pod swojego Klienta ?
Opublikowano 6 Grudnia 20232 l W dniu 6.12.2023 o 20:14, Hellmans napisał(a): A Edytowałeś ścieżki pod swojego Klienta ? Już wiem co było źle, nie przetłumaczyłem sobie dokładniej w jednym pliku z instrukcją i trzeba było dodać NAD, a ja dodałem pod. Działa elegancko 😉
Opublikowano 6 Grudnia 20232 l Autor W dniu 6.12.2023 o 20:44, Bartosz napisał(a): Już wiem co było źle, nie przetłumaczyłem sobie dokładniej w jednym pliku z instrukcją i trzeba było dodać NAD, a ja dodałem pod. Działa elegancko 😉 A Baran to Też Boss?
Opublikowano 6 Grudnia 20232 l W dniu 6.12.2023 o 20:51, Hellmans napisał(a): A Baran to Też Boss? Baran to szef szefów 😎 A tak na poważnie to testowałem czy to w ogóle działa i ifa wywaliłem ze sprawdzaniem id moba, i każdy miał takie latające cosie.
Opublikowano 6 Grudnia 20232 l W dniu 6.12.2023 o 20:44, Bartosz napisał(a): Już wiem co było źle, nie przetłumaczyłem sobie dokładniej w jednym pliku z instrukcją i trzeba było dodać NAD, a ja dodałem pod. Działa elegancko 😉 Skąd ty masz takie rzeczy xD
Opublikowano 7 Grudnia 20232 l W dniu 6.12.2023 o 22:17, ExoCarossa napisał(a): Skąd ty masz takie rzeczy xD Sam zrobiłem, ciekawiło mnie jak to będzie wyglądać.