Opublikowano 10 Grudnia 20231 r Cześć, W niektórych plikach w kolumnie name tabeli item_proto znajdują się koreańskie nazwy przedmiotów. Niestety, podczas odczytywania pliku etc_drop_item przedmiot jest wczytywany przez tę kolumnę, co może powodować błędy. Niektóre pliki wprowadziły poprawkę, kopiując numer vnum do kolumny name. Można jednak rozwiązać ten problem w bardziej elegancki sposób, zmieniając źródło, aby ładować przedmiot po numerze vnum. Implementacja: 📂 Lokalizacja pliku: 'game -> item_manager_read_tables.cpp' 🔍 Szukaj 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się ♻️ Zamień 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się
Opublikowano 10 Grudnia 20231 r Dzięki Twojej pomocy gra stała się bardziej grywalna i przyjemna. Jestem Ci bardzo wdzięczny.
Opublikowano 10 Grudnia 20231 r O uj, ja zmieniałem nazwy w tabeli name pod kategorie żeby łatwiej szukać ulep, eq itp xd dzięki!