Opublikowano 10 Grudnia 20232 l Cześć, W niektórych plikach w kolumnie name tabeli item_proto znajdują się koreańskie nazwy przedmiotów. Niestety, podczas odczytywania pliku etc_drop_item przedmiot jest wczytywany przez tę kolumnę, co może powodować błędy. Niektóre pliki wprowadziły poprawkę, kopiując numer vnum do kolumny name. Można jednak rozwiązać ten problem w bardziej elegancki sposób, zmieniając źródło, aby ładować przedmiot po numerze vnum. Implementacja: 📂 Lokalizacja pliku: 'game -> item_manager_read_tables.cpp' 🔍 Szukaj Tylko zalogowani Zaloguj się, aby wyświetlić chronioną treść Ten post zawiera treści dostępne tylko dla członków. Zaloguj się lub utwórz konto, aby odblokować całą zawartość tego posta. Zaloguj się Utwórz konto ♻️ Zamień
Opublikowano 10 Grudnia 20232 l Dzięki Twojej pomocy gra stała się bardziej grywalna i przyjemna. Jestem Ci bardzo wdzięczny.
Opublikowano 10 Grudnia 20232 l O uj, ja zmieniałem nazwy w tabeli name pod kategorie żeby łatwiej szukać ulep, eq itp xd dzięki!