Opublikowano 10 Grudnia 20232 l Cześć, U wojowniczki występuje błąd wizualny w umiejętności berserk. Efekt umiejętności zaczyna się zbyt późno względem animacji. Przedstawienie błędu: Przedstawienie rozwiązania Implementacja: 📂 Lokalizacja pliku: 'ymir work -> pc2 -> skill -> jeongwi.msa' 🔍 Szukaj Tylko zalogowani Zaloguj się, aby wyświetlić chronioną treść Ten post zawiera treści dostępne tylko dla członków. Zaloguj się lub utwórz konto, aby odblokować całą zawartość tego posta. Zaloguj się Utwórz konto ♻️ Zamień 🔍 Szukaj ♻️ Zamień 📂 Lokalizacja pliku: 'ymir work -> pc2 -> skill -> jeongwi_2.msa' 🔍 Szukaj ♻️ Zamień 🔍 Szukaj ♻️ Zamień 📂 Lokalizacja pliku: 'ymir work -> pc2 -> skill -> jeongwi_3.msa' 🔍 Szukaj ♻️ Zamień 🔍 Szukaj ♻️ Zamień 📂 Lokalizacja pliku: 'ymir work -> pc2 -> skill -> jeongwi_4.msa' 🔍 Szukaj ♻️ Zamień 🔍 Szukaj ♻️ Zamień
Opublikowano 17 Sierpnia 20241 r tylko mnie to nie działa ? 😄 HTMLKod został skopiowanyScriptType MotionData MotionFileName "d:/ymir work/pc2/warrior/skill/jeongwi.gr2"MotionDuration 2.666667Accumulation 0.00 -245.93 0.00 Group MotionEventData{ MotionEventDataCount 1 Group Event00 { MotionEventType 1 StartingTime 0.084347 IndependentFlag 0 AttachingEnable 0 AttachingBoneName "Bip01 Head" FollowingEnable 0 EffectFileName "d:/ymir work/pc/warrior/effect/jeongwi.mse" EffectPosition 0.000000 0.000000 0.000000 }}
Opublikowano 18 Sierpnia 20241 r Autor To działa bez problemu musisz w każdym pliku .msa od tej umiejętności zmienić te wartości z tematu spakować i done. Ewentualnie podmień jeszcze to: jeongwi.gr2Niedostępne
Opublikowano 18 Sierpnia 20241 r W dniu 18.08.2024 o 08:30, Sevence napisał(a): To działa bez problemu musisz w każdym pliku .msa od tej umiejętności zmienić te wartości z tematu spakować i done. Ewentualnie podmień jeszcze to: jeongwi.gr2 56.57 kB · 1 pobranieNiedostępne dalej nie trybi nie mam pomysłu co jest nie tak 😄
Opublikowano 18 Sierpnia 20241 r Dobra udało sie , wypakowałem wszystko z pack i okazało sie się że miałem zdublowane skill w pc2 i usunąłem 1 i gra malina , dziękuje !