Opublikowano 18 Grudnia 20231 r Trzymajcie prezencik na swięta 😜 System łowienia sprzedawany po 150 ojro. Może komuś się przyda, sprawdzony wszystko działa. Niestety nie mam czasu aby pomagać z implementacją. 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się
Opublikowano 18 Grudnia 20231 r Co to za system łowienia, czy to ten odwzorowany z oficjalnego serwera gdzie łowisz ryby poprzez tą mini grę?
Opublikowano 18 Grudnia 20231 r Godzinę temu, Sevence napisał(a): Co to za system łowienia, czy to ten odwzorowany z oficjalnego serwera gdzie łowisz ryby poprzez tą mini grę? Nope, to ten pisany przez Hooga na zamowienie Persergi kilka lat temu. Nie jest polecane uzywanie tego z racji kilku memory leakow. https://***.top/index.php?/topic/403-new-fishing-system-from-hoog-c-150€-eur/#comment-3310
Opublikowano 11 Stycznia 20241 r Dzięki Twojej pomocy gra stała się bardziej grywalna i przyjemna. Jestem Ci bardzo wdzięczny.
Trzymajcie prezencik na swięta 😜 System łowienia sprzedawany po 150 ojro. Może komuś się przyda, sprawdzony wszystko działa.
Niestety nie mam czasu aby pomagać z implementacją.