Opublikowano 19 Grudnia 20232 l Cześć, Przedstawiam przewodnik do usunięcia TrafficProfilera. Ta klasa służy głównie do profilowania danych ruchu sieciowych i zapisywania wyników jako logi. Myślę, że mało osób z niej korzysta, więc postanowiłem usunąć ją z plików entry. Implementacja: 📂 Lokalizacja pliku: 'game -> battle.cpp' ❎Usuń wskazany kod: Tylko zalogowani Zaloguj się, aby wyświetlić chronioną treść Ten post zawiera treści dostępne tylko dla członków. Zaloguj się lub utwórz konto, aby odblokować całą zawartość tego posta. Zaloguj się Utwórz konto 📂 Lokalizacja pliku: 'game -> char_battle.cpp' ❎Usuń wskazany kod: 📂 Lokalizacja pliku: 'game -> config.cpp' ❎Usuń wskazany kod: ❎Usuń wskazany kod: 📂 Lokalizacja pliku: 'game -> config.h' ❎Usuń wskazany kod: 📂 Lokalizacja pliku: 'game -> desc.cpp' ❎Usuń wskazany kod: ❎Usuń wskazany kod: 📂 Lokalizacja pliku: 'game -> input.cpp' ❎Usuń wskazany kod: ❎Usuń wskazany kod: ❎Usuń wskazany kod: 📂 Lokalizacja pliku: 'game -> input_main.cpp' ❎Usuń wskazany kod: 📂 Lokalizacja pliku: 'game -> item.cpp' ❎Usuń wskazany kod: 📂 Lokalizacja pliku: 'game -> questnpc.cpp' ❎Usuń wskazany kod: 📂 Lokalizacja pliku: 'game -> main.cpp' ❎Usuń wskazany kod: 🔍 Szukaj ❎Usuń wskazany kod: 🔍 Szukaj ♻️ Zamień ❎Usuń wskazany kod: 🔍 Szukaj ♻️ Zamień ❎Usuń wskazany kod: 🔍 Szukaj ❎Usuń wskazany kod: 🔍 Szukaj ❎Usuń wskazany kod: ❎Usuń pliki: 📂 Lokalizacja pliku: 'game -> profiler.h' 📂 Lokalizacja pliku: 'game -> TrafficProfiler.cpp' 📂 Lokalizacja pliku: 'game -> TrafficProfiler.h' 📂 Lokalizacja pliku: 'game -> MAKEFILE' ❎Usuń: Po wykonaniu poradnika wykonaj polecenia:
Opublikowano 19 Grudnia 20232 l Dzięki Tobie ten bug przestał mnie denerwować. Twój kod był bardzo pomocny. Dziękuję! 🔥
Opublikowano 20 Grudnia 20232 l Autor Jakie logi? To usunięcie modułu do profilowania ruchu sieciowego, który generował log profile.txt w kanałach. Jak ktoś korzysta z tego to oczywiście nie ma potrzeby usuwania.
Opublikowano 12 Stycznia 20242 l W dniu 20.12.2023 o 09:44, Sevence napisał(a): Jakie logi? To usunięcie modułu do profilowania ruchu sieciowego, który generował log profile.txt w kanałach. Jak ktoś korzysta z tego to oczywiście nie ma potrzeby usuwania. Zapewne korzystali 😅