Skocz do zawartości

EntryCore - stabilne source dla Twojego serwera - wersja v2.1.1

Featured Replies

• Odpowiedzi 359
  • Wyświetleń 33,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najbardziej popularny wpis

• Nie przejmuj się. Każdy kiedyś zaczynał. Ten komunikat oznacza, że wszystkie pliki źródłowe są aktualne i nie ma potrzeby ich ponownej kompilacji.   Jeśli chcesz je ponownie skompilować wpis

• poszło, do odpalenia brakowało  dragon_soul_table.txt w cliencie(v1.3) zostało mi to:  

• Tak działa system wierzchowców, vnum moba ustawiacie w item_proto przy pieczęci w value, pieczęć jest zakładane w oknie kostiumów.   2024 01 07 01 30 45.webm

Najbardziej pomocny post

• Sayoshi
    Sayoshi

Mógłby ktoś podpowiedzieć, gdzie szukać przyczyny pkt 1 ? Edit. Już znalazłem i ogarnąłem. Jak ktoś ma ten problem, polecam przeszukać game

• ExoCarossa
    ExoCarossa

pliki nie będą dalej wspierane, masa rzeczy do poprawy. Nie wiem czy nie lepiej siedzieć na Terenzo/Marty i samemu robić.

• sf czyli w Winscp szukasz takiej ścieżki która jest bazowo chyba w /usr/home/mt2/channel_control/channel_11 tutaj masz plik CONFIG i masz TEST_SERVER: 1, zmieniasz 1 na 0 i resetujesz serwer. Jeżeli c

Opublikowane grafiki

Opublikowano
29 minut temu, mlodyjaron napisał(a):

Ktoś mi powie, czemu znaczek GM nie wyświetla się nad postacią?

a masz gm`a i restartowałeś serwer? druga opcja to na testowym nie ma znaczka - chyba że to kruszant poprawił.

Opublikowano
30 minut temu, ExoCarossa napisał(a):

a masz gm`a i restartowałeś serwer? druga opcja to na testowym nie ma znaczka - chyba że to kruszant poprawił.

taak mam, a jak wyłączyć tryb testowy (o ile takowy jest włączony)?

Edytowane przez mlodyjaron

Opublikowano
2 minuty temu, mlodyjaron napisał(a):

taak mam, a jak wyłączyć tryb testowy (o ile takowy jest włączony)?

sf czyli w Winscp szukasz takiej ścieżki która jest bazowo chyba w /usr/home/mt2/channel_control/channel_11 tutaj masz plik CONFIG i masz TEST_SERVER: 1, zmieniasz 1 na 0 i resetujesz serwer. Jeżeli chcesz na każdym kanale mieć wyłączony test serwer to robisz analogicznie w każdym folderze channel_X

Co robi dokładnie test serwer? Szczerze to nie wiem, wiem że masz info ile bijesz, otrzymujesz itp ale czy coś więcej?

Edytowane przez ExoCarossa

Opublikowano

Dalej nie działa, po wyłączeniu trybu testowego, zatrzymaniu i wystartowaniu serwera

Edit: Już działa, dzięki wielkie

Opublikowano
4 minuty temu, mlodyjaron napisał(a):

Dalej nie działa, po wyłączeniu trybu testowego, zatrzymaniu i wystartowaniu serwera

A nadałeś sobie gma w bazie? common -> gmlist? Jeżeli tak to pokaż wycinek jak to ustawiłeś.

Opublikowano

jak zmienic przy uruchomieniu clienta z enter-core wesja 2.1 ostatnia darmowa wersja na swoja nazwe serwera ?

Opublikowano
57 minut temu, paragon96x napisał(a):

jak zmienic przy uruchomieniu clienta z enter-core wesja 2.1 ostatnia darmowa wersja na swoja nazwe serwera ?

Pack -> Core -> localeinfo.py -> APP_TITLE="nazwa" i packujesz core'a