Opublikowano Niedziela o 19:273 dn Godzinę temu, audiq napisał(a):A ktos może odpalał na vps bsd 14 64 ?Tak odpalałem bez wiekszego problemu na 14 64bit Kategorie usług w których specjalizuje się ten Twórca Administracja serwerami
Opublikowano Niedziela o 23:362 dn 29 minut temu, mlodyjaron napisał(a):Ktoś mi powie, czemu znaczek GM nie wyświetla się nad postacią?a masz gm`a i restartowałeś serwer? druga opcja to na testowym nie ma znaczka - chyba że to kruszant poprawił.
Opublikowano Poniedziałek o 00:082 dn 30 minut temu, ExoCarossa napisał(a):a masz gm`a i restartowałeś serwer? druga opcja to na testowym nie ma znaczka - chyba że to kruszant poprawił.taak mam, a jak wyłączyć tryb testowy (o ile takowy jest włączony)? Edytowane Poniedziałek o 00:092 dn przez mlodyjaron
Opublikowano Poniedziałek o 00:152 dn 2 minuty temu, mlodyjaron napisał(a):taak mam, a jak wyłączyć tryb testowy (o ile takowy jest włączony)?sf czyli w Winscp szukasz takiej ścieżki która jest bazowo chyba w /usr/home/mt2/channel_control/channel_11 tutaj masz plik CONFIG i masz TEST_SERVER: 1, zmieniasz 1 na 0 i resetujesz serwer. Jeżeli chcesz na każdym kanale mieć wyłączony test serwer to robisz analogicznie w każdym folderze channel_XCo robi dokładnie test serwer? Szczerze to nie wiem, wiem że masz info ile bijesz, otrzymujesz itp ale czy coś więcej? Edytowane Poniedziałek o 00:182 dn przez ExoCarossa
Opublikowano Poniedziałek o 00:242 dn Dalej nie działa, po wyłączeniu trybu testowego, zatrzymaniu i wystartowaniu serweraEdit: Już działa, dzięki wielkie Edytowane Poniedziałek o 00:282 dn przez mlodyjaron
Opublikowano Poniedziałek o 00:292 dn 4 minuty temu, mlodyjaron napisał(a):Dalej nie działa, po wyłączeniu trybu testowego, zatrzymaniu i wystartowaniu serweraA nadałeś sobie gma w bazie? common -> gmlist? Jeżeli tak to pokaż wycinek jak to ustawiłeś.
Opublikowano Poniedziałek o 19:142 dn jak zmienic przy uruchomieniu clienta z enter-core wesja 2.1 ostatnia darmowa wersja na swoja nazwe serwera ?
Opublikowano Poniedziałek o 20:122 dn 57 minut temu, paragon96x napisał(a):jak zmienic przy uruchomieniu clienta z enter-core wesja 2.1 ostatnia darmowa wersja na swoja nazwe serwera ?Pack -> Core -> localeinfo.py -> APP_TITLE="nazwa" i packujesz core'a Edytowane Poniedziałek o 20:132 dn przez mlodyjaron