Opublikowano 15 Października 20231 r @Sevence co myślisz o dodaniu w oknie ekwipunku dwóch dodatkowych okienek? Jeszcze przed wydaniem 1.4. Chodzi o te sloty na specjalne itemy. Zdjecie z neta, z drugiej strony 10 powinien być jeszcze 1.
Opublikowano 15 Października 20231 r Autor Nie ma sensu bo w kolejnych wersjach ekwipunek będzie wyglądał tak:
Opublikowano 16 Października 20231 r Cześć, czy tu przypadkiem nie trafił się jakiś mały błąd? BGM wydaje się występować dwa razy, tzn. po wypakowaniu pack/BGM, w wypakowanym folderze BGM jest jeszcze jeden folder z tą samą zawartością. Dzięki czemu klient waży o 97,2 MB więcej, pewnie coś Ci się przez przypadek skopiowało nie tak jak trzeba 😁 Nie mogę edytować postu wyżej, jak coś to usuń tego posta lub go scal jeśli masz taką możliwość. Ewidentnie coś będzie trzeba poprawić, w sumie to ten folder występuje teraz w 3 miejscach co znacznie zwiększa jego rozmiar, w głównym folderze z klientem entry-core też go mamy (ta sama zawartość co w poprzednich).
Opublikowano 16 Października 20231 r @Sevence wybacz, że dopiero teraz. Więc tak, problem polega nie na wywalaniu logowania (core) tylko gdzieś jest problem w samej VM. Odpaliłem czysty obraz, dopiero co załadowany na FreeBSD x32. I wywala takie coś. Z rana gdy Ci to zgłaszałem to mówię może to coś z godziną na moim laptopie, więc zsynchronizowałem czas jeszcze raz, poklikałem w te przełączniki ale nic to nie dało. Zauważ, że godzina na VM jest o dwie godziny do przodu. A ja nawet nie mam jak zareagować na to i przestawić jej, bo dosłownie po 2/3 sekundach od pełnego załadowania VM (do momentu logowania) wywala mi ten error i tak jakby dropuje. Z rana był nieco inny problem z tym ntpd, ale też z nim związany.
Opublikowano 16 Października 20231 r Autor Czas systemu nie ma nic do rzeczy. Ostatni błąd, oznacza, że nie możesz nawiązać połączenia z tym hostem. Masz podpiętą sieć pod tą vmke?
Opublikowano 16 Października 20231 r 10 minut temu, Sevence napisał(a): Czas systemu nie ma nic do rzeczy. Ostatni błąd, oznacza, że nie możesz nawiązać połączenia z tym hostem. Masz podpiętą sieć pod tą vmke? Tak, jest podpięta. Dziwi mnie to trochę, bo na wcześniejszej VM nie było tego problemu. Edytowane 16 Października 20231 r przez Bartosz
Opublikowano 16 Października 20231 r Autor Sprawdź, czy w resolv.conf masz ustawione serwery dns. np. nameserver 8.8.8.8 nameserver 8.8.4.4
Opublikowano 16 Października 20231 r No mam, ale to coś dalej nie działa. Jest możliwość, że inaczej tą VMkę stworzyłeś niż poprzednio? Wtedy to jakoś działało bez problemów, a teraz już na wejściu jakiś problem.
Opublikowano 16 Października 20231 r Autor Zobaczę jutro, zawsze możesz sobie samemu stworzyć. Wydaje mi się, że dnsy są niepoprawnie skonfigurowane. ee /etc/resolv.conf i zmień na nameserver 8.8.8.8 nameserver 8.8.4.4 service netif restart
Opublikowano 22 Października 20231 r Autor Wdrożyłem okno dialogu zdania. Treści zadań będą dostosowane do nowej szerokości. Preview:
Opublikowano 30 Października 20231 r 22 godziny temu, Sevence napisał(a): Nowa opcja gry - ustawienia klawiatury. Preview: Epickie wydanie! 🔥
Opublikowano 3 Listopada 20231 r Zapraszamy do wyrażania opinii, problemów i propozycji dodania/zmian.