Skocz do zawartości

EntryCore - stabilne source dla Twojego serwera - wersja v2.1.1

Featured Replies

• Odpowiedzi 348
  • Wyświetleń 31,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najbardziej popularny wpis

• Nie przejmuj się. Każdy kiedyś zaczynał. Ten komunikat oznacza, że wszystkie pliki źródłowe są aktualne i nie ma potrzeby ich ponownej kompilacji.   Jeśli chcesz je ponownie skompilować wpis

• poszło, do odpalenia brakowało  dragon_soul_table.txt w cliencie(v1.3) zostało mi to:  

• Tak działa system wierzchowców, vnum moba ustawiacie w item_proto przy pieczęci w value, pieczęć jest zakładane w oknie kostiumów.   2024 01 07 01 30 45.webm

Najbardziej pomocny post

• Sayoshi
    Sayoshi

Mógłby ktoś podpowiedzieć, gdzie szukać przyczyny pkt 1 ? Edit. Już znalazłem i ogarnąłem. Jak ktoś ma ten problem, polecam przeszukać game

• ExoCarossa
    ExoCarossa

pliki nie będą dalej wspierane, masa rzeczy do poprawy. Nie wiem czy nie lepiej siedzieć na Terenzo/Marty i samemu robić.

Opublikowane grafiki

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki! 🙂

Czy będzie dodawana np edycja clienta? Typu panel boczny etc?

Opublikowano
2 minuty temu, Sevence napisał(a):

@Arsen Nie planowałem tego typu modyfikacji. Plan jest taki aby odwzorować oficjalny serwer i stworzyć stabilną podstawkę do tworzenia własnych projektów, ale jestem otwarty na propozycje. 

Chodzi o to że gdybym np dodał swój panel boczny s potem wziął od Ciebie "poprawkę" czy to nie usunie mi mojego kodu który ja gram?. Panel boczny i tego typu modyfikacje. Jeśli coś będziesz zmieniał w cliencie

Edytowane przez Arsen

Opublikowano

Cześć. Wykryłem ostatnio kolejny bug, który warto naprawić. Sam staram się znaleźć rozwiązanie.

Chodzi dokładnie o umiejetnosc pasywna Przywołaj Konia. Gdy próbujemy przeciągnąć daną umiejetność na pustę pole, przy okazji klikając na nią wywala do okna logowania. Lepiej to zobrazuje na video.

Spoiler

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie spodziewałem się ,że ktoś będzie się tak oddawał edycji kodu i do tego się nim dzielił, przypomina mi się pewne forum jakieś 8 lat temu :D. Nie wierzyłem w takie projekty ale tutaj chyba szykuje się coś grubszego 😂

Opublikowano
W dniu 21.08.2023 o 21:47, ExoCarossa napisał(a):

Teraz działa tak jakby wgl nie było omdlenia na serwerze? wszystkie poprawki NNO jakie znalazłem powodowały totalny brak możliwości omdlenia przeciwnego gracza co jest moim zdaniem idiotyczne patrząc na skille oraz bonus "Szansa na omdlenie"

Właśnie to jest problem z tym omdleniem bo zawsze fajna zabawa był zwłaszcza helerem + dowodzenie