Skocz do zawartości

EntryCore - stabilne source dla Twojego serwera - wersja v2.1.1

Featured Replies

Opublikowano

no ciekawe 

Opublikowano

Dziękuje

Opublikowano

Ładna robota :D

Opublikowano

Przez weekend pobawię się tymi plikami. Dzięki ! 😀

Opublikowano

ty

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć. Wszystko wytlumaczone na filmie raczej. Jak usunąć ten system?

Nieprawidłowo uznane bonusy:

Spoiler

Lagi po dłuższym czasie używania systemu:

Spoiler

Edytowane przez atk

Opublikowano
  • Autor

To jakiś stary system, który był w kliencie, zrobię poradnik jak go usunąć. 

Opublikowano

Dzięki! 🙂

Czy będzie dodawana np edycja clienta? Typu panel boczny etc?

Opublikowano
  • Autor

@Arsen Nie planowałem tego typu modyfikacji. Plan jest taki aby odwzorować oficjalny serwer i stworzyć stabilną podstawkę do tworzenia własnych projektów, ale jestem otwarty na propozycje. 

Opublikowano
2 minuty temu, Sevence napisał(a):

@Arsen Nie planowałem tego typu modyfikacji. Plan jest taki aby odwzorować oficjalny serwer i stworzyć stabilną podstawkę do tworzenia własnych projektów, ale jestem otwarty na propozycje. 

Chodzi o to że gdybym np dodał swój panel boczny s potem wziął od Ciebie "poprawkę" czy to nie usunie mi mojego kodu który ja gram?. Panel boczny i tego typu modyfikacje. Jeśli coś będziesz zmieniał w cliencie

Edytowane przez Arsen

Opublikowano
  • Autor

O jakiej poprawce piszesz? Moje poprawki nie wpływają na modyfikacje, które wprowadzasz. 

Opublikowano

Dzięki 😄

Opublikowano

Cześć. Wykryłem ostatnio kolejny bug, który warto naprawić. Sam staram się znaleźć rozwiązanie.

Chodzi dokładnie o umiejetnosc pasywna Przywołaj Konia. Gdy próbujemy przeciągnąć daną umiejetność na pustę pole, przy okazji klikając na nią wywala do okna logowania. Lepiej to zobrazuje na video.

Spoiler

Opublikowano
  • Autor

@atk Tak, znam ten błąd naprawie go jest to spowodowane tym warunkiem:

image.png.f18d9394f112306c47f6c4a6a99c8dfd.png

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za kolejne zgłoszenie zajmę się tym. 

Opublikowano

DMG który zadajemy w metki/bossy/potwory nie wyświetla się. Dany 'stwór' dostaje daną wartość dmg, ale nie wyświetla się napis ile hp go pozbyliśmy.

Opublikowano
  • Autor

Ten problem został już rozwiązany na wersji v1.5. 

Opublikowano

thx

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie spodziewałem się ,że ktoś będzie się tak oddawał edycji kodu i do tego się nim dzielił, przypomina mi się pewne forum jakieś 8 lat temu :D. Nie wierzyłem w takie projekty ale tutaj chyba szykuje się coś grubszego 😂

Opublikowano
W dniu 17.10.2023 o 05:34, Malin napisał(a):

jaki szajs XDDDD

dlaczego tak uważasz?

Opublikowano
W dniu 21.08.2023 o 21:47, ExoCarossa napisał(a):

Teraz działa tak jakby wgl nie było omdlenia na serwerze? wszystkie poprawki NNO jakie znalazłem powodowały totalny brak możliwości omdlenia przeciwnego gracza co jest moim zdaniem idiotyczne patrząc na skille oraz bonus "Szansa na omdlenie"

Właśnie to jest problem z tym omdleniem bo zawsze fajna zabawa był zwłaszcza helerem + dowodzenie

Opublikowano

Zaczynamy testowanie plików

Opublikowano

Czekam z niecierpliwością!