Opublikowano 7 Stycznia 20241 r Autor Tak działa system wierzchowców, vnum moba ustawiacie w item_proto przy pieczęci w value, pieczęć jest zakładane w oknie kostiumów. 2024 01 07 01 30 45.webm
Opublikowano 7 Stycznia 20241 r Wydaje się całkiem spoko, będę testował. PS: po necie lata fix na obrys w tekstach, dodaj go to nie będziesz musiał tego usuwać, aby poprawić wydajność. Edytowane 7 Stycznia 20241 r przez Dziki Czan
Opublikowano 7 Stycznia 20241 r Autor @Dziki Czan Tak to jedna z poprawek wydajności. Jednak można na tym polu popracować znacznie bardziej w kliencie jest wiele punktów, które powodują spadki fps.
Opublikowano 7 Stycznia 20241 r Programista Nie myślałeś o przeniesieniu projektu na Git? Edytowane 7 Stycznia 20241 r przez Thorek
Opublikowano 7 Stycznia 20241 r Autor @Thorek Tak mam na gicie od wersji v1.5 będzie dostępne dla wersji v1.6 rozwojowej aby śledzić zmiany.
Opublikowano 7 Stycznia 20241 r Autor Zaktualizowałem temat po raz kolejny i ostatni na tej wersji wszystko powinno działać. W razie problemów proszę zgłaszać w tym temacie i opisać co się dzieje.
Opublikowano 10 Stycznia 20241 r Powiem wam, że rozczarowałem się po odpaleniu plików. Nuda, pusto nic nie ma, wszystko trzeba od nowa dodawać, barak map, brak misji, stara czcionka z windows98, lipa lipa no. Spoko działacie, ale wersja 1.5 to jeszcze mocna lipa. Jak ktoś lubi na nowo wymyślać koło to polecam, a jak ktoś szuka podstawowych plików to musi dalej szukać, albo czekać na jakąś bardziej rozwiniętą wersję.
Opublikowano 10 Stycznia 20241 r 13 godzin temu, Dziki Czan napisał(a): Powiem wam, że rozczarowałem się po odpaleniu plików. Nuda, pusto nic nie ma, wszystko trzeba od nowa dodawać, barak map, brak misji, stara czcionka z windows98, lipa lipa no. Spoko działacie, ale wersja 1.5 to jeszcze mocna lipa. Jak ktoś lubi na nowo wymyślać koło to polecam, a jak ktoś szuka podstawowych plików to musi dalej szukać, albo czekać na jakąś bardziej rozwiniętą wersję. Czego się spodziewasz po czystym source gdzie czyszczony jest klient ? to ma być bez błędów z jak najmniejszą ilością syfu taki jest zamysł i tak jest to robione. Najlepiej Twoim zdaniem to dodać 500 systemów jak w rumuńskich SF których nie ogarniesz nawet ? lepiej dodawać samemu i wiedzieć co robić w bazie by to wszystko ustawiać..
Opublikowano 15 Stycznia 20241 r Coś takiego za free, świetnie. W wolnym czasie się sprawdzi, sprawa z wierzchowcami świetna. Edytowane 15 Stycznia 20241 r przez TomSul
Opublikowano 15 Stycznia 20241 r 9 minut temu, TomSul napisał(a): Coś takiego za free, świetnie. W wolnym czasie się sprawdzi, sprawa z wierzchowcami świetna. To już nie czasy, że wierzchowce są questem jak w Terenzo xD trzeba iść do przodu.