Skocz do zawartości

EntryCore - stabilne source dla Twojego serwera - wersja v2.1.1

Featured Replies

• Odpowiedzi 348
  • Wyświetleń 31,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najbardziej popularny wpis

• Nie przejmuj się. Każdy kiedyś zaczynał. Ten komunikat oznacza, że wszystkie pliki źródłowe są aktualne i nie ma potrzeby ich ponownej kompilacji.   Jeśli chcesz je ponownie skompilować wpis

• poszło, do odpalenia brakowało  dragon_soul_table.txt w cliencie(v1.3) zostało mi to:  

• Tak działa system wierzchowców, vnum moba ustawiacie w item_proto przy pieczęci w value, pieczęć jest zakładane w oknie kostiumów.   2024 01 07 01 30 45.webm

Najbardziej pomocny post

• Sayoshi
    Sayoshi

Mógłby ktoś podpowiedzieć, gdzie szukać przyczyny pkt 1 ? Edit. Już znalazłem i ogarnąłem. Jak ktoś ma ten problem, polecam przeszukać game

• ExoCarossa
    ExoCarossa

pliki nie będą dalej wspierane, masa rzeczy do poprawy. Nie wiem czy nie lepiej siedzieć na Terenzo/Marty i samemu robić.

Opublikowane grafiki

• Sevence zmienił(a) tytuł na Entry-core - stabilne source dla Twojego serwera - wersja v1.5
Opublikowano

Powiem wam, że rozczarowałem się po odpaleniu plików. Nuda, pusto nic nie ma, wszystko trzeba od nowa dodawać, barak map, brak misji, stara czcionka z windows98, lipa lipa no. Spoko działacie, ale wersja 1.5 to jeszcze mocna lipa. Jak ktoś lubi na nowo wymyślać koło to polecam, a jak ktoś szuka podstawowych plików to musi dalej szukać, albo czekać na jakąś bardziej rozwiniętą wersję.

Opublikowano
13 godzin temu, Dziki Czan napisał(a):

Powiem wam, że rozczarowałem się po odpaleniu plików. Nuda, pusto nic nie ma, wszystko trzeba od nowa dodawać, barak map, brak misji, stara czcionka z windows98, lipa lipa no. Spoko działacie, ale wersja 1.5 to jeszcze mocna lipa. Jak ktoś lubi na nowo wymyślać koło to polecam, a jak ktoś szuka podstawowych plików to musi dalej szukać, albo czekać na jakąś bardziej rozwiniętą wersję.

Czego się spodziewasz po czystym source gdzie czyszczony jest klient ? to ma być bez błędów z jak najmniejszą ilością syfu taki jest zamysł i tak jest to robione. Najlepiej Twoim zdaniem to dodać 500 systemów jak w rumuńskich SF których nie ogarniesz nawet ? lepiej dodawać samemu i wiedzieć co robić w bazie by to wszystko ustawiać..

Opublikowano

Coś takiego za free, świetnie. W wolnym czasie się sprawdzi, sprawa z wierzchowcami świetna.

Edytowane przez TomSul

Opublikowano
9 minut temu, TomSul napisał(a):

Coś takiego za free, świetnie. W wolnym czasie się sprawdzi, sprawa z wierzchowcami świetna.

To już nie czasy, że wierzchowce są questem jak w Terenzo xD trzeba iść do przodu.