Skocz do zawartości

EntryCore - stabilne source dla Twojego serwera - wersja v2.1.1

Featured Replies

Opublikowano

Super fajne pliczki, zasysam i sprawdzam 🙂

Opublikowano

Trzeba sprawdzić. 

Opublikowano
  • Autor

Tak działa system wierzchowców, vnum moba ustawiacie w item_proto przy pieczęci w value, pieczęć jest zakładane w oknie kostiumów.

Opublikowano

Wydaje się całkiem spoko, będę testował.
PS: po necie lata fix na obrys w tekstach, dodaj go to nie będziesz musiał tego usuwać, aby poprawić wydajność.

Edytowane przez Dziki Czan

Opublikowano
  • Autor

@Dziki Czan Tak to jedna z poprawek wydajności. Jednak można na tym polu popracować znacznie bardziej w kliencie jest wiele punktów, które powodują spadki fps. 

Opublikowano

A więc sprawdźmy jak to chodzi 😛

Opublikowano

Zasysam jak odkurzacz xD

• Sevence zmienił(a) tytuł na Entry-core - stabilne source dla Twojego serwera - wersja v1.5
Opublikowano
  • Programista

Nie myślałeś o przeniesieniu projektu na Git?

Edytowane przez Thorek

Opublikowano
  • Autor

@Thorek Tak mam na gicie od wersji v1.5 będzie dostępne dla wersji v1.6 rozwojowej aby śledzić zmiany.

Opublikowano

I cyk testujemy

Opublikowano
  • Autor

Zaktualizowałem temat po raz kolejny i ostatni na tej wersji wszystko powinno działać. W razie problemów proszę zgłaszać w tym temacie i opisać co się dzieje. 

Opublikowano

no niezle niezle, bede sie przygladal

Opublikowano

Przetestuje jutro 

Opublikowano

Ciekawy projekt. Powodzenia 

Opublikowano

Powiem wam, że rozczarowałem się po odpaleniu plików. Nuda, pusto nic nie ma, wszystko trzeba od nowa dodawać, barak map, brak misji, stara czcionka z windows98, lipa lipa no. Spoko działacie, ale wersja 1.5 to jeszcze mocna lipa. Jak ktoś lubi na nowo wymyślać koło to polecam, a jak ktoś szuka podstawowych plików to musi dalej szukać, albo czekać na jakąś bardziej rozwiniętą wersję.

Opublikowano
13 godzin temu, Dziki Czan napisał(a):

Powiem wam, że rozczarowałem się po odpaleniu plików. Nuda, pusto nic nie ma, wszystko trzeba od nowa dodawać, barak map, brak misji, stara czcionka z windows98, lipa lipa no. Spoko działacie, ale wersja 1.5 to jeszcze mocna lipa. Jak ktoś lubi na nowo wymyślać koło to polecam, a jak ktoś szuka podstawowych plików to musi dalej szukać, albo czekać na jakąś bardziej rozwiniętą wersję.

Czego się spodziewasz po czystym source gdzie czyszczony jest klient ? to ma być bez błędów z jak najmniejszą ilością syfu taki jest zamysł i tak jest to robione. Najlepiej Twoim zdaniem to dodać 500 systemów jak w rumuńskich SF których nie ogarniesz nawet ? lepiej dodawać samemu i wiedzieć co robić w bazie by to wszystko ustawiać..

Opublikowano

Zerknę z ciekawości jak to wygląda od środka. 

Opublikowano

Coś takiego za free, świetnie. W wolnym czasie się sprawdzi, sprawa z wierzchowcami świetna.

Edytowane przez TomSul

Opublikowano
9 minut temu, TomSul napisał(a):

Coś takiego za free, świetnie. W wolnym czasie się sprawdzi, sprawa z wierzchowcami świetna.

To już nie czasy, że wierzchowce są questem jak w Terenzo xD trzeba iść do przodu.

Opublikowano

dzięki 

Opublikowano

Dzięki wielkie mam nadzieje że dobre pliki ❤️

Opublikowano

Działamy! 🙂

Opublikowano

Dzięki za wstawkę

Opublikowano

Dziękuje

Opublikowano

takie wstawki cieszą oko 🙂