Skocz do zawartości

EntryCore - stabilne source dla Twojego serwera - wersja v2.1.1

Featured Replies

Opublikowano

Skorzystam, dzięki 🙂

Opublikowano

Mam problem, przez virtualboxa wszystko mi smiga ale jak odpalam pliki na vps wszystko niby dziala ale w cliencie mam blad laczenia sie z serwerem. Zmienialem IP w root, sf wrzucilem do "/" wypakowalem wiec pliki serwera sa w folderze "/" czy to jest jakas roznica?

Opublikowano
  • Autor

Zalecam wrzucić do /usr/home/mt2 aby poprawnie funkcjonował skrypt panelu. Czy procesy się uruchomiły?

Opublikowano
Godzinę temu, Sevence napisał(a):

Zalecam wrzucić do /usr/home/mt2 aby poprawnie funkcjonował skrypt panelu. Czy procesy się uruchomiły?

Juz ogarniete, dzięki 😄

Opublikowano

dzięki

Opublikowano

Kawał dobrej roboty😁

Opublikowano

dz 

Opublikowano

Dzięki

Opublikowano

zobaczmy co sie kryje

Opublikowano

Dzięki 😄 Mam pytanie czy to się instaluję na tej samej zasadzie co pliki od terenzo z poradnikiem Paszki czy jest to bardziej skomplikowane? ( Jestem zielony w programowaniu)

Edytowane przez Kamil970

Opublikowano
  • Autor

Wystarczy pobrać gotową VM i uruchomić. Mamy poradnik odnośnie uruchomienia:

Opublikowano

zacznij od optymalizacji clienta system PSM  performance itp 

wtedy zacznie sie twój kod wyróżniać tle innych 

Opublikowano
  • Autor

@Sasori Pierwsze podstawy, skupiam się na błędach krytycznych i stabilności, wkrótce będę pracował nad wydajnością. 

• Sevence zmienił(a) tytuł na Entry-core - stabilne source dla Twojego serwera - wersja v1.6
Opublikowano

Jak rozwiązać ten problem z binką jeśli mam jedną partycje?

Bez tytułu.png

Opublikowano
  • Autor

Prawym przyciskiem myszy na UserInterface -> właściwości -> ogólne i tam ustawiasz ścieżkę wyjścia. 

Opublikowano

Pozostał mi taki błąd.

Bez tytułu.png

Opublikowano
  • Autor

Musisz dołączyć folder include i libs. Klikasz PPM  na UserInterface -> właściwości -> Katalogi VC++ i ustawiasz sobie ścieżkę która kieruje do include i library te foldery są w paczce w extern. 

image.png.232e821b8dbcbd85b2811116cfd7ac65.png

Opublikowano

przychodzę by przetestować co tam macie 😄

Opublikowano

Dzięki

Opublikowano

Dzięki wielkie ❤️

Opublikowano

Sprawdzimy 😄 

Opublikowano

Małe pytanie kostiumy minuty podstawowe mapy oprócz królestw są w plikach, kliencie ? Widzę okno kostiumów jest po zdjęciach, a jeszcze paczki nie odpaliłem to pytam

Opublikowano
  • Autor

Jest tylko 4 mapy, królestwa m1, dolina orków, wierzchowiec jest tylko 1, kostium również tylko 1. 

Opublikowano

o co chodzi w plikach tryb serwer testowy jak to przełączyć na zwykły serwer jeśli idzie 😉 

Opublikowano
  • Autor

W konfiguracji kanałów plik CONFIG test werwer na 0