Opublikowano 26 Grudnia 20231 r Witajcie towarzysze! Dodałem na serwerek moby z paczki plechito którą rozdaje od wieków za darmoszke (polak kocha) i problem jest taki że kilkanaście sztuk robi mi 1fps na cliencie. Brakuje jakichś fixów na optymalizacje efektów czy poprostu wina mobów? Naga Monsters.rar
Opublikowano 30 Grudnia 20231 r Dodałem te moby u siebie i również doświadczyłem takich samych problemów, coś jest nie tak z motlist, dodatkowo model jest na starszą wersję granny.
Opublikowano 30 Grudnia 20231 r Autor 33 minuty temu, Sevence napisał(a): Dodałem te moby u siebie i również doświadczyłem takich samych problemów, coś jest nie tak z motlist, dodatkowo model jest na starszą wersję granny. Idzie jakoś to rozwiązać w miare normalny sposób żeby móc łączyć moby z roznych wersji granny?
Opublikowano 30 Grudnia 20231 r Rozwiązanie Jeśli dodałeś te potwory i je widzisz to jest okey. W tych modelach są jakieś problemy z animacjami motion wywala, jak by czegoś brakowało albo nie działało poprawnie. Nie znam się na modelach za bardzo.
Opublikowano 31 Grudnia 20231 r Naga Monsters.7z @ExoCarossa spróbuj na tych i daj znać czy coś lepiej jest.
Witajcie towarzysze!
Dodałem na serwerek moby z paczki plechito którą rozdaje od wieków za darmoszke (polak kocha) i problem jest taki że kilkanaście sztuk robi mi 1fps na cliencie.
Brakuje jakichś fixów na optymalizacje efektów czy poprostu wina mobów?
Naga Monsters.rar